Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Το ψευτορωμαίϊκο του καιρού μας και η εβραϊκή επικυριαρχίαΜέχρι πρότινος οι λεγόμενοι συνομωσιολόγοι θεωρούνταν οι φαντασιόπληκτοι απόκληροι της κοινωνίας, καθότι, σύμφωνα με την άβουλη μάζα, κινδυνολογούσαν αορίστως για τα μύρια όσα θα συνέβαιναν και “προφήτευαν” σε πείσμα της “μόνης πραγματικότητας” όλα όσα δυσάρεστα έμελλε να συμβούν στο μέλλον. Δηλαδή, όλα όσα αντιμετωπίζουμε σήμερα. Τότε κανείς δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά, διότι ο εχθρός του Ελληνισμού δρούσε και δρα από τα μετόπισθεν και απέκρυπτε όπως-όπως το εθνοκτόνο για τους Έλληνες σχέδιό του, παρουσιάζοντας όσους έλεγαν την αλήθεια ως τρελούς και κινδυνολόγους. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ πιο διαφορετικά με τότε.
Οι συνομωσιολόγοι έπαψαν να είναι τα τέρατα στα οποία ο λαός απέδιδε μύδρους και οι κριτικές τους τυγχάνουν πλέον ευρείας αποδοχής. Όμως, οφείλουμε να δούμε τι είναι αυτό που άλλαξε στην κοινή λογική ή την αγελαία συνείδηση. Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο εχθρός έγινε ορατός και κανείς δεν δύναται να αμφισβητήσει το οφθαλμοφανές, δηλαδή αυτό που δύνανται να αντικρίζουν όλοι. Η εβραϊκή επικυριαρχία είναι ένα αναντίρρητο γεγονός. Η νέα κατοχή είναι σύμφυτη της εβραϊκής επικυριαρχίας στην πατρίδα μας. Οι Εβραίοι αποθρασύνθηκαν εντελώς, δεν τηρούν πλέον καν τα προσχήματα των υποτίθεται “κατατρεγμένων” της ιστορίας. Μας δείχνουν με όλους τους τρόπους ότι είναι παρόντες στο παρασκηνιακό παιχνίδι που παίζεται και ότι βάζουν πόδι και επισήμως στα εσωτερικά τεκταινόμενα του “ελληνικού” κράτους. Κι όμως, είναι αυτοί οι ίδιοι και απαράλλαχτοι Εβραίοι, οι οποίοι απολαμβάνουν κάθε ασυλίας και κάθε προστασίας από το νεοελληνικό προτεκτοράτο, μη καταβάλλοντας φόρους στο κράτος, απολαμβάνοντας μολαταύτα όλα τα προνόμια που απορρέουν εξαιτίας της καταγωγής τους.


Ενόσω η κρίση συνεχίζεται και οι περιουσίες του λαουτζίκου οδεύουν προς δήμευση, οι προνομιούχοι Εβραίοι των εν Ελλάδι κοινοτήτων, με προεξάρχον όργανό τους το Κ.Ι.Σ, ΔΕΝ έχουν κάνει ούτε μια δωρεά για τα μάτια του κόσμου, δεν έχουν καταβάλλει ούτε ένα ευρώ ως ένδειξη αλληλεγγύης, δεν έχουν προβεί καν σε μια εικονική δήλωση συμπαράστασης προς τους “αδελφούς” Έλληνες. Προφανώς, οι Εβραίοι απομυζούν τον κρατικό κορβανά, καθότι οι άνθρωποί τους εκτελούν εντολές για λογαριασμό τους και η οικονομία καθορίζεται από τους ίδιους. Οι Έλληνες γίνονται πτωχότεροι, βίαια πτωχότεροι, θνήσκουν ως έθνος, πνευματικά πένονται, δημογραφικά εξοντώνονται, ηθικά εξευτελίζονται και πόσα άλλα ακόμα.


Συγχρόνως, οι Εβραίοι επιχειρούν να κάνουν το ιστορικό “come back”, επεμβαίνοντας στα εσωτερικά ζητήματα της πατρίδας μας, ανάγοντας ως μείζον ζήτημα για την ομαλή πορεία της ελληνικής κοινωνίας, την μη αμφισβήτηση του “Ολοκαυτώματος” από τους ανάλογα με την ιστορική συγκυρία και περίσταση “φίλους-αδελφούς” Έλληνες, ωστόσο εις γνώσιν τους, άσπονδους προαιώνιους εχθρούς τους. Οι Εβραίοι όταν νιώθουν πως απειλούνται, λόγω της ψυχασθενικής και σχιζοφρενικής συμπεριφοράς τους, προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες δείχνουν αγωνία, τρόμο και πανικό.

Το νεοελληνικό προτεκτοράτο, ασεβώντας διά των “εκλεγμένων” αντιπροσώπων του, έναντι των Ελλήνων αυτής της πατρίδας, επιβάλει τον εβραϊκό νόμο της μη παραβίασης των συμφερόντων του παγκόσμιου εβραϊκού συστήματος. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από την γραμμή που επιβάλει η Σιών, τιμωρείται με τον αφανισμό λαών, κρατών, ανθρώπων.

Το ιδεολόγημα της “μηδενικής ανοχής” στον νεοναζισμό, στο ρατσισμό, τις politically incorrect αντιλήψεις και απόψεις, δημιουργεί ένα νέο αστυνομικό καθεστώς φίμωσης της έκφρασης. Οτιδήποτε διατυπώνει κανείς στην δημόσια σφαίρα περνάει αυτομάτως από το φίλτρο των μέσων μαζικής εξημέρωσης και αντιμετωπίζεται αναλόγως. Άπαντα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, μηδενός εξαιρουμένου, υποχρεούνται να αποτίουν φόρο τιμής στο “Ολοκαύτωμα”. Δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς και αυτό ό,τι συνεπάγεται ως συμπέρασμα για σας τους ίδιους. Τίποτα δεν προβάλλεται από τους κατέχοντες τα μέσα, αν δεν αποσκοπεί σε κέρδος για τους ίδιους. Τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν κερδίζεται στον κόσμο του θεάματος. Όλα κινούνται γύρω από έναν ιδεολογικό άξονα, τον οποίο δεν δύναται να αμφισβητήσει κανείς. Όποιος τον αμφισβητεί πραγματικά, τον καταπίνει το εβραϊκό σκοτάδι…

Άπαντα εναρμονίζονται με την επιβληθείσα ισραηλινή πολιτική, η οποία υπαγορεύει με σαφή τρόπο την καταδίκη οιασδήποτε αναφοράς στα εγκλήματα του Σιωνισμού. Το ψευτορωμαίϊκο έχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα. Το σύνολο των κομμάτων, έχοντας κατακρεουργήσει κάθε πρόσχημα ιδεολογίας, συν ότι το τέλος των ιδεολογιών ήταν προφητικό και σκοπούμενο, στρέφονται στο τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων. Στην πολεμική κατά του “φασισμού”. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, οδηγείται στην πολιτική εξόντωση και στην πυρά της ιεράς εξέτασης των Εβραίων.

Ποιος εχέφρων νους θα μπορούσε να διανοηθεί ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ, το Κ.Κ.Ε, η Ν.Δ και πόσα άλλα κόμματα, θα έκαναν σημαία τους τον αγώνα κατά του φασισμού, κατά του νεοναζισμού, κατά του αντισημιτισμού; Που πήγαν οι παραδοσιακές ιδεολογίες τους και τα πολιτικά προγράμματα που επικαλούνταν τόσα χρόνια; Μήπως στην πραγματικότητα δεν υπήρξαν, παρά μονάχα στους τύπους, για την εξαπάτηση των μαζών και προς άγρα ψήφων;

Μια από τις προφητείες του Πατέρα Κοσμά του Αιτωλού έλεγε ότι: “Θἄρθη πρῶτα ἕνα ψευτορωμαίϊκο· νὰ μὴ τὸ πιστέψετε· θὰ φύγη πίσω”. Αυτό το ψευτορωμαίϊκο είναι πραγματικότητα. Το αν και το πότε θα φύγει από την ελληνική σφαίρα και ευχής έργον από τον πλανήτη όλον είναι κάτι που πρέπει να απαντηθεί από τον ελληνικό λαό και να τελεστεί από τον ίδιον και μόνον από αυτόν τον ίδιον. Ο απλός κόσμος θεωρεί ότι η ζωή και η καθημερινότητά του πηγαίνουν προς μια καλύτερη κατεύθυνση, ότι υπάρχει μια μερική εξυγίανση στο κράτος, ότι γίνεται μια κάθαρση όσον αφορά την διαφθορά στο δημόσιο, ότι κάτι πάει να λειτουργήσει σ’ αυτό το κράτος. Μέγα σφάλμα. Αυτό που εφαρμόζεται σήμερα στην πατρίδα μας είναι το νέο δόγμα της ισραηλινής πολιτικής. Εξίσου πανούργο με όλα τα προηγούμενα. Αυτό που δημιουργεί το επιμνημόσυνο πέπλο “εθνικής ανάτασης” είναι η θανατερή επίκληση της απολεσθείσης εθνικής ταυτότητας.

Η ατιμωρησία παραμένει ακλόνητος και δίδεται αφειδώς και σκοπίμως στους Έλληνες η ισχυρά ψευδαίσθηση ότι το κράτος επανιδρύεται ή αναδιαρθρώνεται. Πράγματι, το κράτος που γνωρίζουμε όλοι μας ως σήμερα ως το νεοελληνικό κράτος με τις εγγενείς αδυναμίες του, όσον αφορά στις δομικές λειτουργίες του, μετεξελίσσεται γοργά και σταθερά σε ένα αξιοθρήνητο ιουδαϊκό προτεκτοράτο.

Η εβραϊκή διείσδυση σε ρόλο τοποτηρητή στο εσωτερικό της πατρίδας μας είναι γεγονός που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως. Η εβραϊκή επιρροή είναι ορατή σε όλους τους τομείς. Το Κ.Ι.Σ είναι κράτος εν κράτει. Επιτηρεί ολοφάνερα την ”εκλεγμένη” από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση. Άλλωστε, η παρούσα κυβέρνηση, αλλά και κάθε κυβέρνηση των τελευταίων 100 χρόνων, ανήλθε στην εξουσία, ουσιαστικά με τις ευλογίες, φανερές κα μη, του παγκόσμιου εβραϊσμού.

Στις 17 Μαρτίου του τρέχοντος και μη σωτήριου έτους 2013, ο κατοχικός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προέβη σε μια κίνηση απολύτως δεικτική της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και εξελίσσεται συν τω χρόνω στον εθνικό κορμό της πατρίδας μας. Επί τη ευκαιρία της συμπλήρωσης των 70 χρόνων οπόταν και αναχώρησε, σύμφωνα με τους μυθοπλάστες Εβραίους, ο πρώτος συρμός από την συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη με προορισμό τα υποτιθέμενα “κολαστήρια του Άουσβιτς-Μπίρκεναου”. Στις 16 Μαρτίου του 2013, πραγματοποιήθηκε στην συμπρωτεύουσα, πολιτικό θέρετρο του αχαρακτήριστου εβραιολάγνου Μπουτάρη, πορεία μνήμης για τους “50.000” δολοφονηθέντες Εβραίους της Θεσσαλονίκης, στους κεντρικούς δρόμους της. Δεικτικό του καιρού μας. Οι Εβραίοι να κάνουν πορεία στους δρόμους της “Νέας Ιερουσαλήμ” κατ’ αυτούς. Η υποταγή του νεοελληνικού προτεκτοράτου είναι πρόδηλη. Πρόκειται για τα ενοχικά σύνδρομα που προσπαθούν να μας εμφυτεύσουν. Οι Εβραίοι δημιουργούν ενοχές στους λαούς, προκειμένου να υποταχθούν a priori σ’ αυτούς, υπό τον φόβο του να χαρακτηριστούν “μισαλλόδοξοι, ρατσιστές και αντισημίτες”.

Οι Εβραίοι επιβάλουν στους λαούς μια δική τους απαράβατη ιδεολογία, διαιρώντας και αυθυποβάλλοντας ολόκληρες εθνικές κοινότητες και μετατρέποντάς τις σε ατροφικές μονάδες παραγωγής καθυστερημένων όντων με ημερομηνία λήξης. Μέσω αυτής εκβιάζουν πρόσωπα, κυβερνήσεις, κοινωνικές ομάδες, αποστερώντας τους κάθε δικαίωμα ελεύθερης κριτικής ή προβολής ενστάσεων.

Ό,τι ισχυρίζονται οι Εβραίοι δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως. Ο Εβραίος μέσα στον ίδιο τον Εβραίο τον κάνει να θεωρεί ότι πάντα έχει δίκιο.

O εκλεγμένος πρωθυπουργός από τον ελληνικό λαό Αντώνης Σαμαράς φόρεσε τον κιπά του και εμφανίστηκε στην εβραϊκή συναγωγή της Θεσσαλονίκης, όπου ετελείτο μνημόσυνο, με τη συμμετοχή των μεγάλων κεφαλιών του παγκόσμιου Σιωνισμού και ομιλητές τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Λάουντερ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου Μοζέ Κάντορ. Την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε προγραμματισμένη εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, για πρώτη φορά στα χρονικά της Θεσσαλονίκης, το ετήσιο παγκόσμιο σιωνιστικό συνέδριο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 70 και πλέον εβραϊκών οργανισμών από διάφορες χώρες. Αν αυτό δεν είναι επικυριαρχική εβραϊκή φιέστα, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Η ομιλία του “Έλληνα” πρωθυπουργού μονάχα αποτροπιασμό και τρόμο δημιουργεί για τις επιλογές των νεοελλήνων. Εν μέσω κοινωνικής εξαθλίωσης, με το πρόσχημα της οικονομική κρίση, οι Έλληνες υφίστανται έναν άνευ προηγουμένου ιστορικό εξευτελισμό, απόλυτα σαδιστικό από τους Εβραίους. Ωστόσο, το νέο δόγμα της ισραηλινής πολιτικής επιβάλλει ως παραπέτασμα καπνού το ανιστόρητο ιδεολόγημα ότι “Έλληνες και Εβραίοι είναι αδελφικοί λαοί με κοινή ιστορική κληρονομιά”. Αντιθέτως, Έλληνες και Εβραίοι είναι δύο προαιώνιοι εχθροί. Οι Εβραίοι πάντοτε στην ιστορία υπέσκαπταν τον εθνικό πολιτισμό των Ελλήνων με μύριους τρόπους, είτε μέσω της επιβολής μιας ιουδαϊκής θρησκείας που κάνει πρόβατα τους ανθρώπους, είτε διαμέσου της πολεμικής στον οικονομικό και πολιτικό τομέα. Οι Έλληνες είμαστε σήμερα υπόδουλοι, αιχμάλωτοι πολιτιστικού πολέμου ή καλύτερα όμηροι του ιερατείου της Σιών.

Δεδομένου ότι οι Εβραίοι ευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά για τις εθνικές τραγωδίες του Ελληνισμού, σήμερα εν ονόματι μιας γενοκτονικής πολιτικής εναντίον των Ελλήνων, αυτό συντελείται με “ειρηνικό τρόπο” και με τις ευλογίες των εκλεγμένων αντιπροσώπων του ελληνικού λαού.

Ο καθείς αντιλαμβάνεται ότι η πολεμική κατά του “φασισμού”, αποδέκτες της οποίας γινόμαστε σε ημερήσια βάση όπου κι αν βρεθούμε και όπου κι αν σταθούμε, αποσκοπεί στην επιβολή της ελευθερίας της έκφρασης μόνον των Εβραίων και την φίμωση των Ελλήνων. Το αναφωνηθέν “Ποτέ Ξανά!” του Αντώνη Σαμαρά στην ως άνω εκδήλωση του παγκόσμιου εβραϊσμού, συνηγορεί στο καθημερινό “Ποτέ Ξανά!” που πρέπει να πουν οι πολίτες στον “φασισμό”. Κάθε σύγκριση είναι προϊόν “φασιστικής νοσηρής φαντασίας”…

Tο “Ολοκαύτωμα” που έγινε ιδεολογία σε παγκόσμια κλίμακα και αποτελεί το ορόσημο για την προαγωγή των ανθρώπων στα ανώτατα αξιώματα του κράτους σε κάθε πατρίδα, αποτελεί την μεγαλύτερη έκφραση της ανελευθερίας της ελεύθερης έκφρασης. Το “Ολοκαύτωμα” δεν επιδέχεται κριτικής, μήτε επιστημονικής τεκμηρίωσης περί του αντιθέτου. Όποιος τολμά να εγείρει αντιρρήσεις ή να παρουσιάσει αποδείξεις κατόπιν ερεύνης περί της αβασιμότητας αυτού, χλευάζεται, λασπολογείται, παρακολουθείται, διώκεται απηνώς ή ακόμα και δολοφονείται κάτω από περίεργες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Παραθέτουμε ορισμένα αποσπάσματα από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά και ακολούθως ορισμένα άλλα από την αντίστοιχη του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου Ρόναλντ Λόντερ, ώστε να εξάγετε εν ηρεμία τα δικά σας συμπεράσματα.

“Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς / 17 Μαρτίου του 2013”

“Φίλες και φίλοι,

Η σημερινή μας παρουσία στον χώρο αυτό είναι ζήτημα συνείδησης και χρέους. Ζήτημα συνείδησης και χρέους στη μνήμη των χιλιάδων συμπολιτών μας, από την πόλη της Θεσσαλονίκης, που βρήκαν φρικτό θάνατο στα κολαστήρια του Άουσβιτς-Μπίρκεναου. Ήταν ακριβώς πριν 70 χρόνια, όταν ξεκίνησε από εδώ, 15 Μαρτίου του 1943, η πρώτη αποστολή Εβραίων της πόλης με προορισμό την υπό ναζιστική κατοχή Πολωνία. Μόνο τους φταίξιμο ήταν ότι γεννήθηκαν Εβραίοι…

Αν μπορώ να πω με δύο λέξεις, αυτό που μου έρχεται στο μυαλό, αυτό που βγαίνει από την ψυχή όλων και όλων των Ελλήνων, είναι μόνο οι δύο λέξεις: Ποτέ Ξανά!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί σήμερα, ότι το Ολοκαύτωμα, αποτέλεσε το ειδεχθέστερο έγκλημα, μια δολοφονία κατά της ίδιας της ανθρωπότητας.

Γι’ αυτό έχει σημασία να μην ξεχνάμε. Να δείχνουμε μηδενική ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Η Ελληνική κοινωνία πολέμησε σκληρά το Ναζισμό! Και αναλογικά είχε από τα περισσότερα θύματα σε ολόκληρη την τότε κατεχόμενη Ευρώπη.

Αυτή την απαράμιλλη Αντίσταση, αυτή την ηθική και πολιτική νίκη ολόκληρου του Ελληνικού λαού, την προσβάλλουν βάναυσα και την αμαυρώνουν σήμερα οι ελάχιστες μεμονωμένες φωνές που προσπαθούν να αναβιώσουν το ρατσισμό και τον αντισημιτισμό.

Μπορεί να είναι λίγοι. Μπορεί να είναι λιγότεροι απ’ ότι σε άλλες δυτικές κοινωνίες. Αλλά και λίγοι προσβάλλουν…

Προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων του Ναζισμού. Όλων των θυμάτων! Χριστιανών και Εβραίων.

Γιατί τα αδέλφια μας που χάθηκαν τότε, οι Έλληνες Εβραίοι ήταν αυτό ακριβώς: αδέλφια μας!

Γι’ αυτό σας λέω: Οι Έλληνες Εβραίοι είναι αδέλφια μας. Αλλά και όλοι οι Εβραίοι που έπεσαν θύματα του Ολοκαυτώματος παντού στην Ευρώπη, είναι αδέλφιά μας! Γιατί ο Ελληνικός λαός έχει θρηνήσει τις δικές του Γενοκτονίες και έχει βαθιά αισθήματα αλληλεγγύης σε όσους λαούς υπέστησαν τέτοια σκληρή μοίρα.

Με δύο λόγια, οι ρατσιστές δεν χωρούν ανάμεσά μας. Ούτε οι αντισημιτική μισαλλοδοξία.

Και επιμένω: Ο αντισημιτισμός είναι ξένος και εχθρικός προς την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον Πολιτισμό μας.

Από την Ελλάδα του Περικλή μέχρι σήμερα, τα ιδανικά της δημοκρατίας, της αγάπης για την Ελευθερία, του διαλόγου και τον σεβασμού προς “τον άλλο”, παρέμειναν αδιαπραγμάτευτες αρχές του λαού μας, που υπήρξε πάντοτε βαθύτατα ανθρωπιστής.

Εξ άλλου, ο ελληνικός, όπως και ο ιουδαϊκός, είναι οι δύο μεγάλοι πολιτισμοί της Μεσογείου στους οποίους βασίσθηκε ο ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και εν τέλει ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός.

Η διαδρομή τριών χιλιετιών που συμπληρώνουν στην εποχή μας οι ελληνοεβραϊκές σχέσεις πιστοποιεί το μοναδικό ιστορικό παράδειγμα δύο εθνών με τόσο παλαιούς δεσμούς.

Κι αυτό δεν είναι τυχαίο: Διατρέχοντας την ιστορία των δύο λαών, εύκολα διαπιστώνει κανείς κοινά χαρακτηριστικά τους: Την κλίση τους στο εμπόριο, την αγάπη τους στην τέχνη και τα γράμματα, την πολύχρονη υποδούλωσή τους σε κατακτητές – πολλές φορές κοινούς κατακτητές. Και, βεβαίως, το κοινό χαρακτηριστικό της Διασποράς!

Κι ακόμα αγάπη προς την Πατρίδα τους, αγάπη προς την Ελευθερία, σεβασμός του ατόμου και κοσμοπολιτισμός, που ποτέ. Όμως, δεν έσβησε τους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής.

Όλα αυτά συνέδεσαν άρρηκτα τους δύο λαούς, οι οποίοι με την ιστορία τους σφράγισαν τον μεγάλο ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Κι είναι ιδιαίτερα θετικό – αλλά και εξόφληση ιστορικής υποχρέωσης – το γεγονός ότι σήμερα οι Ελληνο-Ισραηλινές σχέσεις περνάνε την καλύτερη περίοδό τους εδώ και δεκαετίες.

Και οι προοπτικές είναι ακόμα καλύτερες από δω και μπρός!

Φίλες και Φίλοι,

Σήμερα ο νεοναζισμός εμφανίζεται και πάλι σε ολόκληρη την Ευρώπη. Βοηθά και η κρίση, η πολύ μεγάλη ανεργία που υπάρχει. Αυτή η κατάρρευση προσδοκιών που σαρώνει έξαφνα ολόκληρες κοινωνίες, που ήταν διαφορετικά μαθημένες ως σήμερα…

Γι’ αυτό και σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά – γι’ αυτό και στις χώρες που περνάνε μεγάλη κρίση, περισσότερο απ’ ό,τι αλλού – οφείλουμε να έχουμε το νου και τα μάτια μας ανοιχτά…

Τώρα το “Ποτέ Ξανά”, είναι πιο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά!

Τώρα το μέτωπο κατά του νεοναζισμού είναι πιο απαραίτητο από κάθε άλλη φορά.

Τώρα το μέτωπο κατά του αντισημιτισμού, είναι ακόμα πιο επιτακτικό!

Τώρα είναι που δεν πρέπει να αφήσουμε την απάθεια, που δεν πρέπει να αφήσουμε τον εφησυχασμό, να διαβρώσουν τα κράτη, να διαβρώσουν τους λαούς της Ευρώπης, όπως συνέβη, στην τραγική, στη δραματική δεκαετία του ’30…

Σας βεβαιώ ότι στην Ελλάδα δεν θα αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όχι μόνο γιατί δεν το θέλει η σημερινή κυβέρνηση…

Αλλά γιατί δεν το θέλουν οι Έλληνες. Γιατί δεν τους το επιτρέπει η παράδοσή τους. Γιατί υπάρχουν πολύ ισχυρά αντισώματα στο DNA μας, στο γονίδιό μας, που πολεμούν αυτόν τον «ιό».

“Πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου Ρόναλντ Λόντερ / 17 Μαρτίου 2013”

"Σήμερα, αν και υπάρχει ειρήνη, δεν είναι όλα ειρηνικά. Οι Εβραίοι έχουν λόγο για ν' ανησυχούν. Όχι για τυχόν εξολόθρευσή τους αλλά για τον εξτρεμισμό, τη φανατική ιδεολογία, μία ιδεολογία που έφερε την καταστροφή πριν από 70 χρόνια. Μιλώ για τη “Χρυσή Αυγή”.

"Οι εξτρεμιστές δεν έχουν καμιά θέση στην Ελλάδα ή αλλού. Αλλά υπάρχουν. Οι ηγέτες τους χρησιμοποιούν τον χιτλερικό χαιρετισμό. Χρησιμοποιούν τη σβάστικα στις συγκεντρώσεις του κόμματός τους. Μιλούν για “αίμα και τιμή”. Τιμούν τους ηγέτες της ναζιστικής Γερμανίας. Αμφισβητούν ανοιχτά το Ολοκαύτωμα και αρνούνται την ύπαρξη των θαλάμων αερίων. Διαβάζουν αντισημιτικά κείμενα, ειδικά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα ή αλλού στον κόσμο”."Αυτή η ομάδα έχει να κάνει μόνο με το μίσος. Επιτίθενται σε ανθρώπους στους δρόμους μόνο και μόνο επειδή το χρώμα του δέρματός τους είναι διαφορετικό. Απειλούν δημοσιογράφους. Μιλούν όπως οι ναζί. Συμπεριφέρονται όπως οι ναζί. Είναι ναζί"."Yπάρχουν πολλά εξτρεμιστικά κόμματα σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως η Χρυσή Αυγή", "θα πρέπει να επαγρυπνούμε ... και να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το μέλλον", "είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, για τα παιδιά μας, τις κοινότητές μας".

Σημείωσε δε πως η Ελλάδα, όπου αιώνες τώρα υπάρχει δημοκρατία, "θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα, θέτοντας εκτός νόμου κάτι, όπως η Χρυσή Αυγή".

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου αναφέρθηκε, επίσης, στις προσπάθειες που έχει καταβάλλει η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, αλλά και ο πρόεδρός της (και πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου) Δαβίδ Σαλτιέλ ώστε να μην αφανιστεί η εβραϊκή κληρονομιά της Θεσσαλονίκης, παρά το τεράστιο πλήγμα που δέχθηκε η κοινότητα με το Ολοκαύτωμα.

Εξέφρασε δε την αλληλεγγύη της οργάνωσης, της οποίας ηγείται, προς τους Εβραίους, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. "Ο λόγος - ανέφερε - για τον οποίο η ηγεσία του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου και οι επικεφαλής πολλών εβραϊκών κοινοτήτων είναι εδώ, σήμερα, δεν είναι μόνο για να θυμηθούμε το παρελθόν. Δεν είναι μόνο για να αποτίσουμε φόρο τιμής στα θύματα των πλέον τερατοειδών εγκλημάτων στην ανθρώπινη ιστορία. Είναι και για να δείξουμε την αλληλεγγύη του παγκόσμιου εβραϊσμού προς τους Εβραίους της Ελλάδας, τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης".

Υπογράμμισε ακόμη - μεταξύ άλλων - πως το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο και το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (European Jewish Congress) συνεργάζονται στενά για την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μη ανοχής απέναντι στις μειονότητες.

Αμέσως μετά την τελετή μνήμης στη Συναγωγή των Μοναστηριωτών, ο κ. Λόντερ είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου και συνεδριάζει η διευρυμένη εκτελεστική επιτροπή του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου.

Βάσει όλων όσων διαβάσατε παραπάνω, γίνεται διόλου αντιληπτό στον καθέναν σας ότι η έκφραση της φιλοσιωνιστικής ακροδεξιάς της πατρίδας μας απαρτίζεται από ένα πάνθεον σιχαμένων ανθελλήνων, οι οποίοι επαίρονται ότι είναι “Έλληνες” και όχι “φασίστες”, ενόσω εξαπατούν και εξαθλιώνουν με τις έξωθεν υπαγορευμένες επιλογές τους τον ελληνικό λαό, εφαρμόζοντας πιστά τις προσταγές των Εβραίων πατρώνων τους. Το πάνθεον αυτών των ανδρείκελων εντοπίζεται στην αχτύπητη πολιτική τετράδα της Νέας Δημοκρατίας και απαρτίζεται από τους: Αντώνη Σαμαρά, Νίκο Δένδια, Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη. Ουδείς εξ αυτών, δεδομένης της θέσης που έχει στο κόμμα και την κυβέρνηση, αλλά και παλαιότερα, τόλμησε να καταφερθεί ποτέ του εναντίον των Εβραίων. Το αντίθετο μάλιστα. Διακηρύττουν δίχως αιδώ ότι οι Έλληνες είναι αδελφοί των Εβραίων (sic!). Για αυτό και μόνο, αποτελούν επάξια το enfant gateaux του ψευτορωμαίϊκου του καιρού μας. Όπως έχουμε πει επανειλημμένως: “ο εχθρός μας παρουσιάζεται κομψός, δείχνει Έλληνας στην όψη και την ομιλία, ωστόσο σκέφτεται ιουδαϊκά…”

                                     Το ψευτορωμαίϊκο πρέπει να καταστραφεί! Δεν υπάρχει άλλη λύση!

                                                        ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

                                                           ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου