Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Γατί αποσιωπούν το μεγαλύτερο έγκλημα του μεταπολεμικού δημοκρατικού κόσμου ;



Με αφορμή μια είδηση από τηνΚύπρο για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν , ενός παιδιού Βρετανών για την οποία δίνουν 1,5 εκατομμύριο , γράφουν όλες οι "ανεξάρτητες" εφιμερίδες και διαλαλούν κάθε τόσο τα κανάλια , ψάξαμε για στατιστική .  Φυσικά , δεν βρήκαμε κάποια κρατικά στοιχεία για την χώρα μας αλλά ούτε και για την Ευρώπη . Δείτε όμως τι βρήκαμε σε ένα μεγάλο ειδησεογραφικό οργανισμό της Ρωσίας , στο ΡΙΑ.RU :

« Σήμερα σε κάθε χώρα συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τα εξαφανισμένα παιδιά και έφηβους. Οι ακτιβιστές των οργανώσεων που ασχολούνται εθελοντικά με αναζήτηση παιδιών αναφέρουν ότι η πρόσβαση στα επίσημα δεδομένα των κυβερνόντων σε κάθε χώρα είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση και ότι ο αριθμός των εξαφανισθέντων παιδιών σε επίσημα μητρώα συχνά υποτιμάται .

Σύμφωνα με διεθνείς οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων , κατά μέσο όρο στην Ευρώπη κάθε χρόνο εξαφανίζονται πάνω από 70 χιλιάδες αγόρια και κορίτσια.
Στις ΗΠΑ χάνονται κάθε χρόνο περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο παιδιά την στιγμή που η χώρα έχει περίπου 70 εκατομμύρια παιδιά (δηλ. στην μέκκα της δημοκρατίας , του καπιταλισμού και του σιωνισμού 2 από τα 100 εξαφανίζονται ) .

Στη Ρωσία κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 χρόνων κάθε χρόνο δηλώνονται 55 χιλιάδες αναζητήσεις παιδιών και εφήβων . Ο εξουσιοδοτημένος για τα δικαιώματα των παιδιών παρά του Προέδρου ο κύριος Πάβελ Αστάχοβ είπε ότι αυτά είναι μόνο τα επίσημα στοιχεία , τα πραγματικά μπορεί να είναι πολύ υψηλοτέρα »

Το γεγονός ότι έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος σχετικά μόνο με αυτό το μικρό άτυχο κοριτσάκι μας οδηγεί στο εξής αναμφισβήτητο συμπέρασμα : έχει περιούσια καταγωγή . Το επίθετό της ΜακΚαν , δηλ Kahn ή Kaan. Καθαρά εβραιοχαζαρικό . Για τον όμορφο ιουδαϊκά πλασμένο κόσμο μας μόνο τα περιούσια παιδιά έχουν σημασία , τα υπλόλειπα είναι «γουρουνάκια και προβατάκια» κατάλληλα για βρώση . Το «λάθος» των απαγωγέων ήταν ότι δεν ήξεραν ποίας φυλής είναι το παιδί ….




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου