Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ιερισσός S.O.S.

Καθώς τα γεγονότα τρέχουν στην Ιερισσό, τα καρναβαλίζοντα τηλεοπτικά δελτία συνεχίζουν να ασελγούν στα βιασμένα από την παραπληροφόρηση μυαλά των Ελληνοφώνων, η είδηση βρίσκεται στην 35η θέση της θεματολογίας τους ενώ πρώτη πρώτη δεσπόζει η απαραίτητη τηλεοπτική δόση που πρέπει να προωθηθεί  στις μάζες των γραικύλων.


Οι εικόνες θυμίζουν παλιές κακές εποχές, ένας κεκαλυμμένος πόλεμος συντελείται από το πρωί στο χωριό της Βορείου Ελλάδος χωρίς να υπάρχει η στοιχειώδης αναφορά στο περιστατικό και στη σοβαρότητα που αυτό έχει. Η ελληνική κατά τα άλλα αστυνομία με δακρυγόνα, ξυλοδαρμούς και προσαγωγές δίνει τον «υπέρ πάντων αγών» για την πάταξη της «τρομοκρατίας», πολιορκώντας ένα ολόκληρο χωριό. Το Σιωνόδουλο ανθελληνικό κράτος παλεύει να στερήσει από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν χάσει ήδη πολλά,  το δικαίωμα να ζουν κάτω από ανθρώπινες συνθήκες.


Ως άλλοι γενίτσαροι εκτελούν χωρίς βούληση, πάντα κάτω από τις εντολές του ανθέλληνα υπουργού τους . Τα πειθήνια όργανα των σκλάβων της Z.O.G. κακοποιούν τον ήδη εκτελεσμένο λαό. Αυτή τη στιγμή στην Ιερισσό δημιουργείται ένα Μέτωπο Αντίστασης και έχουμε χρέος να είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ!

Με σημαία μας τη Γαλανόλευκη και την Μαύρη της Εξέγερσης με το σφυρί και το ξίφος βρισκόμαστε απέναντι σε όλους αυτούς που θέλουν την Πατρίδα μας κρανίου τόπο, βρισκόμαστε απέναντι στους βιαστές της Ελληνικής Φύσης!

Καλούμε όλους τους Συναγωνιστές της Βορείου Ελλάδoς να βρεθούν δίπλα στα αδέλφια μας που μας χρειάζονται! Καλούμε τηn νεολαία, τους μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα να αφυπνιστούν και να αγωνιστούν για Ιδανικά ανώτερα του καφέ και των smartphones, γιατί η στιγμή που θα καταλάβουν πως ήδη τους έκλεψαν τα χρόνια δεν βρίσκεται μακριά.

Εσύ γραικύλε δημοκράτη που σέρνεσαι στα κομματικά γραφεία, με τη σειρά σου μην ξεχάσεις να καταναλώσεις σήμερα τα  εδέσματα γεμίζοντας με λίπος το μυαλό σου και πνίγοντας στο κρασί σου τις κραυγές των «τρομοκρατών» αδελφών σου.


Αλληλεγγύη στην Ιερισσό!

Boys in Blue Who Serve the Jew!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου