Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΤΡΟΛ.: «Η Κύπρος δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην Τουρκία»!

Την γνωστή του θέση για δύο μητέρες πατρίδες της Κύπρου επανέλαβε ο Kύπριος πρόεδρος Δ. Χριστόφιας μιλώντας στη Χουριέτ και στο CNN Turk. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην συνέντευξη του ο Δ. Χριστόφιας «η Κύπρος δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην Τουρκία. Οι μητέρες πατρίδες να μας αφήσουν ήσυχους και να συμβάλουν στη λύση».
Προχωρώντας παραπέρα την ιδεολογική του προσέγγιση για το κυπριακό ζήτημα ο πρόεδρος της Κύπρου συνέκρινε και εξομοίωσε την εθνικοαπελευθερωτική οργάνωση της ΕΟΚΑ με την τρομοκρατική και διχοτομική δράση της παράνομης οργάνωσης ΤΜΤ, η οποία είχε ιδρυθεί και υποστηριζόταν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και το τούρκικο παρακράτος.
«Στην Ιστορία της Κύπρου, τόσο η ΕΟΚΑ όσο και η Τουρκική Οργάνωση Αντίστασης δεν πρόσφεραν στις δύο κοινότητες παρά μόνο τον φανατισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Χριστόφιας.
Έχει τέτοιο θράσος το Τρολ, που βάζει στο στόμα του την μοναδική επαναστατική οργάνωση ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που κατάφερε να γονατίσει την πανίσχυρη, Βρετανική αυτοκρατορία!
Είναι ντροπή για τον Ελληνισμό της Κύπρου να έχει κυβερνήτη αυτόν τον ελεεινό, απόγονο των συνεργατών του ιμπεριαλισμού που παρέα με τους τούρκους δολοφόνους ξεκλήρισαν τους γηγενείς της Κύπρου. Οι συνεργάτες των δουλεμπόρων που ξεκλήρισαν με δουλεμπόριο και γενοκτονίες κάθε γηγενή της Γης.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ, ΣΤΟΝ IRA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΚΟΥΓΙΟΥ.






1 σχόλιο: