Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Στο Λονδίνο τα 2/3 των νεογέννητων δεν είναι βρετανοί.

Στο Λονδίνο τα 2 από τα 3 νεογέννητα γεννήθηκαν σε οικογένειες όπου τουλάχιστον ένας από τους γονείς δεν είναι βρετανός, αλλά μετανάστης. Είναι η στατιστική του 2010 την οποία μετέδωσε το The Daily Telegraph.
Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία το 2010 στο Λονδίνο γεννήθηκαν 86111 μωρά.
Το 64,7% των παιδιών είχαν τουλάχιστον τον έναν γονέα αλλοδαπό.
Σε μερικές περιοχές της πρωτεύουσας το ποσοστό αυτό ξεπέρασε το 80%.
Σε όλη την Αγγλία και την Ουαλία τα νεογέννητα των αλλοδαπών ξεπέρασαν το 25%. Αυτό τα γεγονός σχολιάστηκε από τις συντηρητικές οργανώσεις ως ανησυχητικό. Ο εκπρόσωπός της Migration Watch UK δήλωσε ότι «το Λονδίνο αλλάζει χρώμα μπροστά στα μάτια μας».
     Θυμίζουμε ότι το 2010 ο αριθμός της «καθαρής» μετανάστευσης στη Βρετανία – η διαφορά μεταξύ αυτόν που εισέρχονται με αυτούς που φεύγουν – έφτασε στο νέο ρεκόρ:252000 άτομα.


Σημ ΓΕΝ.ΕΛ: Εμείς πρέπει να θυμίσουμε στους Λευκούς γκοήμ, για παραδειγματισμό, ότι κάποτε οι Ινδιάνοι της Αμερικής δεν είχαν καταφέρει να σταματήσουν την εισροή μεταναστών, υπέστησαν γενοκτονία και σήμερα ελάχιστοι ζουν στους ειδικούς καταβολισμούς…..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου