Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Η μεγάλη δημοσκόπηση έφτασε.

Στο γενικό πνεύμα των ημερών κάναμε και μείς μια έρευνα για να συμβάλουμε στις "δημοκρατικές διαδικασίες": «ποιος από τους παρακάτω, κατά τη γνώμη σας, θα μπορούσε να ήταν ο καταλληλότερος πρωθυπουργός του δημοκρατικού ελλαδικού κράτους;»

Είχαμε επιλέξει τα αξιότερα τέκνα πού έχει αναδείξει στη κοινωνική ζωή το κράτος μας.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Λαζόπουλος                            9%
Αλ Σαλέχ                                4%
Μπουτάρης                             1%
Α/ΓΕΣ Φράγκος                     22%
Α Κανάκης                              5%
Αρχιεπ Ιερώνυμος                   4%
Σπ  Παπαδόπουλος                 3%
Τα Ζαχαράτος                         6%
Σταύρος Θεοδωράκης             4%
Τζ Αλεξανδράτου                  37%

Φαίνεται καθαρά ότι ότι οι ελπίδες της γνωστής πορνοστάρ από την συμμετοχή στο κοινοβουλευτικό θέατρο δεν είναι αβάσιμες. Το ελλαδικό κράτος μπορεί να ζήσει και να αναπνεύσει μόνο χάριν στα παρόμοια λυπητερά όντα.

Θα προτείναμε επίσης και στον κύριο Φ Φράγκο να δημιουργήσει, αφού είναι και της μόδας, και αυτός ένα κόμμα και να απαλλάξει το Στρατό μας από την παρουσία του.

Σημ: η έρευνα του ιστολογίου μας είναι διαθέσιμη για όλες της εφημερίδες και εταιρίες δημοσκοπήσεων ελεύθερα και χωρίς την αναφορά στη "φασιστηκή" πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου