Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Ελλαδικός Στρατός θα φυλάει τους κτηνομετανάστες στα στρατόπεδα που κλείνουν

Σε μέγα φιάσκο που πάνε το να φορτώσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, εξελίσσεται η προσπάθεια δημιουργίας στρατοπέδων λαθρομεταναστών, καθώς αφ'ενός μεν οι μοναδικοί διαθέσιμοι χώροι που υπάρχουν είναι τα στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων που κλείνουν στο πλαίσιο της μείωσης των λειτουργικών αμυντικών δαπανών, αλλά το κυριότερο είναι η έλλειψη προσωπικού που θα αναλάβει την φύλαξη των στρατοπέδων......

Αξιωματικός του Ελλαδικού στρατού:

"Η μοναδική λύση είναι η άμεση απέλασή τους και το “σφράγισμα” των συνόρων με ειδικά μέσα. Υπάρχουν τρόποι. Το να τους στιβάζεις μέσα στο έδαφός σου είναι καταστροφικό. Εκτός και αν μας αφήσουν να κάνουμε μερικές καταδρομικές μέσα στο τουρκικό έδαφος εκεί που ο τουρκικός Στρατός τους μαζεύει για να τους στείλει στην Ελλάδα”…

Αφού είχατε καταλάβει τι περιμένατε τόσα χρόνια;;;; Να σας δώσουν διαταγές οι διάφοροι σαμαράδες, βενιζέλοι και κοεμτζόγλοι;;;; Αυτοί ούτε την θητεία τους δεν έχουν κάνει και σας εξουσιάζουν. Τα σκυλιά αυτά επιδιώκουν μια Ελλάδα πολύχρωμη χαβούζα. Θέλουν να μετατρέψουν το Ελληνικό Έθνος σε Ελλαδικό λαό.

Ποιός είναι ο προστάτης του Έθνους αν όχι ο Στρατός; Πότε θα επέμβει; Η εισβολή και η αντικατάσταση πληθυσμών χωρίς όπλα στην ιστορία έχει γίνει πολλές φορές.

Για μας έχει αξία το Ελληνικό Έθνος και όχι αυτό το άθλιο κράτος. Για σας;

Περιμένουμε ακόμα τις δηλώεις σας για μαύρους, αραπάες, αλβανούς και σριλανκέζους "συναδέλφους" που σας κανόνισαν οι εξουσιαστές σας να έχετε σε λίγα χρόνια...….

ΓΕΝ.ΕΛ.

2 σχόλια:

  1. Η χώρα δεν βρίσκεται μόνο ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. Υπάρχει κάτι χειρότερο. Θέλουν να θάψουν τον Ελληνισμό

    Όσοι μιλάνε για στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι ηλίθιοι και άσχετοι. Λεπτή Χειρουργική επέμβαση κάνουν στην καρδιά της Ελληνικής κοινωνίας με σκοπό την σταδιακή νέκρωση.Τους συμφέρει σε πρώτη φάση η λήθη μέσω Ισλάμ, και έπειτα η απόσχιση..H χώρα βυθίζεται σε μια σκοτεινή άβυσσο, όπου δεν υπάρχει επιστροφή. Ο Χρυσοχοϊδής συμβόλαιο θανάτου εκτελεί παρέα με ξένες δυνάμεις…. Oι πάντες γνωρίζουν αλλα δεν μιλάνε.Έβαλαν τον μνημονιακό Καρατζαφέρη να μιλήσει για οπλοκατοχή, ώστε να φανεί κακός και φυσικά να τον ακουλουθήσουν οι "ακραίοι"!!! Μιλάμε για θέατρο κανονικό..

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ…..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…… Η Ε.Υ.Π ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ 99% ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ….. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ . Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ!!
    peri majestic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eίναι περίεργη και η ΣΙΩΠΗ της Ελλαδικής εκκλησίας.Πως είναι δυνατόν μέσα σε μια χριστιανική χώρα οι Μογγόλοι να κάνουν παρέλαση;;
    ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ;;;;ΓΕΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ κάνουν οι άνθρωποι. Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί το πρόβλημα....όπως καποιοι θέλουν να πιστεύουμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή, και θα δούμε πολλά ακόμα.

    peri majestic

    ΑπάντησηΔιαγραφή