Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Σιωνιστικά (ως συνήθως) συμφέροντα πίσω από τα "φτηνά φάρμακα"

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία έχει δικούς του ανθρώπους, "εκλεγμένους απ' τον "λαό" και διορισμένους, παντού. Άλλωστε διαφορετικά δεν θα ήταν Αυτοκρατορία. Ακόμα και καθυστερημένοι "πρωθυπουργοί" και "υπουργοί" καταφέρνουν να δημαγωγήσουν τον αφελή αλλά "κυρίαρχο λαό".
 

Για ισραηλινά συμφέροντα, τα οποία βρίσκονται πίσω από τη φασόν παραγωγή πάμφθηνων φαρμάκων σε χώρες του Τρίτου Κόσμου μιλά ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Λουράντος στο newsbomb με αφορμή τον εφαρμοστικό νόμο για την Υγεία που ψηφίστηκε την Τετάρτη και θεσμοθετεί την επιλογή του φθηνότερου σκευάσματος.

Μάλιστα, επισημαίνει ότι τα Ισραηλινα συμφέροντα είχαν προ διετίας συνδεθεί με τον Παπανδρέου που ήταν τότε και υπουργός Εξωτερικών- όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας την Ελλάδα ως κερκόπορτα. «Εχουμε γίνει πειραματόζωα» τονίζει, αφού ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμος να καταθέσει και στον εισαγγελέα εφόσον κληθεί, προσθέτει: «Λόγω της οικονομικής κρίσης, "δικαιολογούνται" πια κάθε είδους τακτικές».

Ο κ.Λουράντος επικαλείται τη συμφωνία που έγινε το 2010 μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, στο πλαίσιο εμπορικής συνεργασίας, υπό τον Γιώργο Παπανδρέου.

Στο συγκεκριμένο έγγραφο περιγράφεται η εμπορική δραστηριότητα ισραηλινών εταιρειών στην Ελλάδα και μεταξύ αυτών αναφέρεται και η "Superpharm" που έχει σκοπό την ανάπτυξή της μέσω πολυφαρμακείων στην Αθήνα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα της σελ.3


Με μία γρήγορη ματιά στις ιστοσελίδες που αναφέρονται στη συγκεκριμένη εταιρεία, βλέπει ότι δραστηριοποιείται, κυρίως, στην παραγωγή γενοσήμων φαρμάκων.

Ερώτηση του διμοσιογράφου: Υποψιάζεστε λοιπόν ότι όλο αυτό έχει γίνει και για το συμφέρον κάποιων;

- Όχι απλά υποψιάζομαι. Θα το πω καθαρά και ας με καλέσει ο Εισαγγελέας. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Θα σας πω ένα στοιχείο: Πριν από δύο χρόνια, επί Κυβερνήσεως Παπανδρέου, όταν ο ίδιος ήταν και Υπουργός Εξωτερικών, έκανε μια συμφωνία με το Ισραήλ για τα Superpharm, για τα φαρμακεία – αλυσίδες που είναι στον Καναδά, στο Ισραήλ και την Πολωνία. Δεν μπορούσαν όμως να μπουν στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει ιδιοκτησιακό καθεστώς που να το επιτρέπει. Ο νόμος απαγορεύει την αλυσίδα φαρμακείων. Δεν επιτρέπεται και πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Ήθελαν λοιπόν να μπουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας. Γιατί έχουμε γίνει πειραματόζωα.
Ψάχνοντας λοιπόν να βρω στοιχεία για την εταιρεία αυτή, είδα ότι είναι καναδοϊσραηλινών συμφερόντων. Και προχθές άκουσα τον κ. Λοβέρδο να μιλάει ειδικά για το Ισραήλ -ότι δεν έχουμε σκοπό να φέρουμε φάρμακα από εκεί. Και απόρησα. Γιατί ακουγόντουσαν πολλά για διάφορες χώρες του Τρίτου Κόσμου, για το Μπακλαντές και το Πακιστάν, αλλά δεν είχε πει κανείς για το Ισραήλ... Έτσι μπήκανε ψύλλοι στ' αυτιά μου.
Βλέποντας όλη αυτήν την διαδικασία, ανακαλύπτω ότι πίσω από την εταιρεία αυτή, την Superpharm, βρίσκεται μία άλλη μεγάλη εταιρεία –αλλά δεν θα σας πω το όνομά της, γιατί δεν μπορώ να δώσω όρκο για την πιστότητα των πληροφοριών μου, κι εγώ με πάσα επιφύλαξη τις μεταφέρω- η οποία κάνει φασόν φάρμακα σε Τρίτες Χώρες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου