Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Η αλήθεια για τον δολοφόνο της Νορβηγίας! Ποιοι σκότωσαν τους Νορβηγούς γκοήμ σαν τα πρόβατα;

Όποιοι είχαν αμφιβολίες ότι ο εκτελεστής στη Νορβηγία εκτελούσε σιωνιστικά σχέδια δεν έχει καταλάβει καλά τι είναι ικανή να κάνει η παγκόσμια εξουσία στον πόλεμο κατά των γκοήμ. Γιατί αυτό που ζούμε εδώ και χιλιάδες χρόνια δεν είναι τίποτα άλλο από έναν ανελέητο πόλεμο των «περιούσιων» κατά των γκοήμ με όλα τα μέσα…. Πόλεμος φυλετικός, πόλεμος πολιτιστικός, πόλεμος θρησκευτικός , πόλεμος ιδεολογικός, πόλεμος μέχρι τέλος.

Έχετε και άλλες απορίες;

Δεν ξεφεύγει της προσοχής μας ότι εδώ και πολλά χρόνια το πιο έντονο αντιισραηλινό κλήμα στην Ευρώπη είναι στην Νορβηγία.

Όχι μόνο αυτό αλλά οι Νορβηγοί ξέρουν καλά ότι το Ισραήλ είναι πίσω από την επίθεση. Δείτε εδώ: «δεν θα μας κλείσετε τις φωνές μας» λένε οι Νορβηγοί. Μετά από την εκτέλεση των παιδιών ο Νορβηγός υπουργός εξωτερικών βρέθηκε με τον Μαχμούντ Αμπάς και του είπε ότι «η Νορβηγία είναι έτοιμη να αναγνωρίσει την ανεξαρτησίατης Πλαστίνης».

Εσείς θα μπορούσατε να σκοτώσετε 100 ανθρώπους και να μη σας συμβεί τίποτα; Όχι, εσείς δεν είστε «περιούσιος». Οι «περιούσιοι» ακόμα και με πλαστικές επεμβάσεις θέλουν να μοιάζουν στους γκοήμ. Δείτε στην κάτω φώτο την προσπάθεια του Μπρέιβικ να έχει άρια εμφάνιση.


Πριν και μετά της πλαστικές επεμβάσεις. Προσέξτε τα παχουλά χείλη και την μύτη.
Τα Ισραηλινά ΜΜΕ έγραψαν ότι «φταίνε τα ίδια τα παιδιά».  Ναι, μπροστά στους περιούσιους και τους στόχους τους πάντα φταίνε οι γκοήμ.
Όμως το πιο σημαντικό στοιχείο για μας είναι το γεγονός ότι  "Norway: Mass murderer Anders Behring Breivik is anti-racist, pro-homosexual and pro-Israel". Θέλετε και άλλα για να γνωρίσετε έναν κρυπτοεβραίο;
Δείτε τον κρύπτο Μακκέιν εδώ: εκπληκτική ομοιότητα.....
ΓΕΝ.ΕΛ.

 Αναδημοσιεύουμε ακολούθως από την αξιόλογη ιστοσελίδα ΑΝΤΙΠΛΗΡΩΦΟΡΗΣΗ
Αυτό το βίντεο του David Duke είναι ένα απο τα πιο αποκαλυπτικά βίντεο σχετικά με τα υπόγεια παιχνίδια που παίζουν οι Εβραίοι Επικυρίαρχοι.. Αποκαλύπτεται απο τα στοιχεία του βίντεο ότι ο δολοφόνος της Νορβηγίας Breivik κάθε άλλο παρα εθνικιστής ήταν.

Ήταν στην πραγματικότητα ένας προγραμματισμένος δολοφόνος...Όσο απίστευτο και αν ακούγεται σε πολλούς οι Επικυρίαρχοι έχουν αυτή την δυνατότητα.Να προγραμματίζουν δολοφόνους για να επιτύχουν τους στόχους τους.Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε στο μέλλον περισσότερο.

Όπως αποκαλύπτεται και στο βίντεο οι Σιωνιστές με αυτές τις δολοφονίες πέτυχαν ένα πολύ σημαντικό στόχο τόσο στην Νορβηγία όσο και στην Ευρώπη.Να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για τον κίνδυνο της ανόδου του Εθνικισμού και της αντιμετανάστευσης. Θυμηθείτε ότι πριν το τρομοκρατικό κτύπημα του Breivik η αστυνομία του Όσλο είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία με στοιχεία έλεγε οτι τα τελευταία 5 χρόνια όλοι οι βιασμοί στο Οσλο είχαν διαπραχθεί απο μετανάστες μη-Ευρωπαίους. Μετά το κτύπημα το θέμα των βιασμών απο αλλοδαπούς στην Νορβηγία θάφτηκε.

Όποιος παρακολούθησε προσεκτικά τις εξελίξεις θα είδε οτι όλες οι χώρες άρχισαν να πέρνουν μέτρα ενάντια σε όσους αντιτίθενται στην πολυπολιτισμικότητα και δηλώνουν πατριώτες..Ο πόλεμος παίζεται σε πολλά επίπεδα.Ο εχθρός μοιάζει αόρατος και χρησιμοποιεί ύπουλες μεθόδους και τακτικές προκειμένου να στρέψει τους Ευρωπαίους σε συγκρούσεις μεταξύ τους και στην συνέχεια να φέρουν σε σύγκρουση τον Μουσουλμανικό με τον Χριστιανικό κόσμο μέσα στην Ευρώπη...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου