Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Η τύχη των Λευκών βρίσκεται στα χέρια μας»

Άμπι Φόξμαν και ο βασιλιάς των ΜΜ"Ε" Ρόμπερτ Μέρντοκ

Αυτά έλεγε το 1998 ο Άμπι Φόξμαν, πρόεδρος του A.D.L. (εβραϊκή οργάνωση ΗΠΑ) :
     
«Κύριοι!! Σας καλωσορίζω στο δεύτερο συνέδριο για τα 100 χρόνια των μαθητών του Συνόδου των Σοφών. Έχουμε πετύχει όλους τους στόχους μας, που είχαμε βάλει στο πρώτο μας συνέδριο πριν 100 χρόνια. Ελέγχουμε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου. Έχουμε πετύχει με τη βοήθεια των διάφορων ιδεολογημάτων και κομμάτων αντιπαλότητες μεταξύ των εχθρών μας, με αποτέλεσμα να πολεμούν μεταξύ τους χωρίς να μπορούν να λύνουν τα προβλήματά τους.
      Εμείς έχουμε πετύχει να σιωπούν οι επικριτές μας και είμαστε οι ποιο πλούσια ράτσα στη Γη.
      Εγώ μιλώ για το θάνατο της λευκής ανθρωπότητας.
      Αν συνεχίσουμε όπως πάμε, θα αποτελειώσουμε όλους τους τρόπους παραγωγής αυτής τις ράτσας. Ήρθε καιρός να βεβαιωθούμε ότι η λευκή φυλή πεθαίνει και σβήνει από προσώπου γης μέσων αιμομιξίας και μέσων της μηδενικής γεννητικότητας η οποία μαστίζει όλη την Ευρώπη.
      Ο στόχος – μη ύπαρξη λευκών παιδιών στο μέλλων – για μας αξίζει τα πάντα. Εμείς θέλουμε ο κάθε λευκός πατέρας να νιώθει ένοχος στην κοινωνία που ζει για τα λευκά παιδιά του, με αποτέλεσμα να γεννά μόνο μιγάδες.
      Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλη την εξουσία μας και τον πλούτο μας για να πολεμήσουμε τους λευκούς άντρες και γυναίκες που ακόμα θέλουν να έχουν λευκούς απογόνους. Μόνο τότε θα θεωρούμε ότι πετύχαμε τον στόχο μας, όταν οι ίδιοι εκπρόσωποι λευκής φυλής θα γίνουν οι καλύτεροι πολεμιστές ενάντια στην ράτσα τους. Οι προσπάθειες μας ήδη έχουν δώσει πολύ καλούς καρπούς. Αυτοί οι άντρες δεν μπορούν να σκεφτούν πια από μόνοι τους, άλλα έχουν γίνει πνευματικοί δούλοι μας.
      Όλοι εμείς και οι προγονοί μας εργαστήκαμε πολύ σκληρά για να είμαστε τώρα βέβαιοι ότι η εξουσία και η τύχη της λευκής φυλής βρίσκεται στα χέρια μας. Τώρα εμείς το έχουμε αυτό».
Από εφημερίδα ,,Σλαβιανίν’’ (Ρωσία, Νο 17 του 1999)

Μετάφραση ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου