Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

How money works

     Φυσικά, η διπλωματική εργασία του Μαξιμιλιάν φον Μπόκ δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά. Οι γνώστες της γερμανικής αλλά και της αγγλικής, όπως πάντα,  έχουν να κάνουν πιο σημαντικά πράγματα….
     Το έργο αυτό είναι για τα τέρατα που έχουν αιχμαλωτίσει ολόκληρο τον πλανήτη μας μέσον ενός νομισματικού συστήματος το οποίο γονατίζει τους (ημιλογικούς) ανθρώπους του πλανήτη χωρίς την γνώση τους. Και το πιο σημαντικό χωρίς να προκαλεί την παραμικρή δυσαρέσκεια των (ημιλογικών) ανθρώπων. Με αυτό τον τρόπο, «κερδίζοντας λεφτά» και παίρνοντας δάνεια οι άνθρωποι φέρνουν τεράστια κέρδος σε αυτά τα τέρατα.
     Το έργο αυτό με ένα διασκεδαστικό τρόπο εξηγεί γιατί τα λεφτά έχουν επινοηθεί για την δουλεία, γιατί είναι δύσκολο να πληρωθούν οι ανατοκισμοί, γιατί και πως ανεβαίνουν οι τιμές στα μαγαζιά, για πιο λόγο οι εργαζόμενοι είναι απασχολημένοι σε βαθμό που δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν την κατάσταση που βιώνουν και την δουλεία που΄έχουν.

ΜΕΡΟΣ 1


 
ΜΕΡΟΣ 2


 
MEΡΟΣ 3

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου