Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Συστήθηκε Εβραϊκό Κοινοβούλιο της Ευρώπης

Ακόμα ένα όργανο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας: οι δύσκολοι καιροί  υποχρεώνουν τους παγκόσμιους εξουσιαστές να οργανώθούν καλύτερα


Ένα ακόμη όργανο του διεθνούς Σιωνισμού δημιουργήθηκε, καθώς 400.000 Εβραίοι από 47 χώρες ψήφισαν μέσω διαδικτύου και εξέλεξαν 120 εκπροσώπους τους που θα μετέχουν στο Εβραϊκό Κοινοβούλιο της Ευρώπης.
Επικεφαλής του κοινοβουλίου εξελέγησαν ο Joel Rubinfeld πρώην πρόεδρος των εβραϊκών οργανώσεων του Βελγίου και ο Vadim Rabinovic πρόεδρος της Εβραϊκής Ένωσης Ευρώπης. Το κοινοβούλιο θα έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες .
Οι Εβραίοι της Τουρκίας θα εκπροσωπούνται από τους Cemi Kamhi και Vital Denis Ojalvo Oner που έλαβαν 3.379 ψήφους στην Τουρκία.
Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην ψηφοφορία την είχαν οι Εβραίοι της Ρωσίας με 90.382 ψήφους και ακολουθούν οι Εβραίοι της Γερμανίας με 76.764 ψήφους.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. έτσι η "ευρωπαϊκή ένωση θά λέγεται επισήμως και "εβραιοπαϊκή ένωση"!
    ΥΓ συναγωνιστές αν θέλετε επισκεφτείτε το μπλόγκ που δημιούργησαμε "Λευκή Φρουρά" http://belogvardyeets.blogspot.com/
    καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή