Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Παρουσίαση: белогвардеец - Λευκή Φρουρά!

    
  Ο παρόν ιστότοπος που δημιουργήθηκε, πήρε το όνομα του, "Λευκή Φρουρά", απο τους ήρωες Ρώσους αντιμπολσεβίκους μαχητές που πολέμησαν απο το 1917-1923 την εβραιομαρξιστική πανούκλα . Είναι όπως λέει και ο τίτλος μια "στρατευμένη δράση ενάντια στο μεταμοντερνισμό"! Όταν λέμε μεταμοντερνισμό εννοούμε,κυρίως, το πολιτικά ορθό χωνευτήρι(political correct multi-polt) που αρνείται και αποδομεί κάθε είδους ταυτότητα ,ιδιαιτερότητα,παραδόσεις και πίστεις σε έθνη,λαούς και χώρες. Ο εγωιστικός ατομικισμός, δηλαδή, σε όλο του το μεγαλείο ,με απώτερο σκοπό την υποδούλωση του ανθρώπου στις διεθνείς αγορές.
      Η "Λευκή Φρουρά" τοποθετείται ιδεολογικά στο χώρο της ριζοσπαστικής αντικαπιταλιστικής δεξιάς, με επιρροές απο Ευρασιανισμό, Νέα Δεξιά, Συντηρητική Επανάσταση. Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τα τετριμένα του "χώρου" δηλαδή το "μεγαλείο του ελληνισμού" τον "συμμοριτοπόλεμο" , τα "εθνικά μας θέματα" (τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που τα βλέπει ο χώρος)!
      Θα μιλήσουμε για Ιστορία, πολιτική , τέχνη , γεωπολιτική , θα ακούσουμε μουσική, θα κάνουμε χιούμορ , θα συμφωνήσουμε ,θα διαφωνήσουμε και θα προβληματιστούμε.
Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά ιστολόγια που κινούνται σε αυτή την "αιρετική" κατεύθυνση!
      Όποιος θέλει να συνεισφέρει με κείμενα, συμβουλές και κριτική είναι ευπρόσδεκτος , δεν διεκδικούμε το "παππικό αλάθητο" (άλλη μεγάλη 'μάστιγα" του χώρου) !
Το "ταξίδι" στον κόσμο των ιδεών, της αισθητικής και της τέχνης ξεκινάει , είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, επιβιβασθείτε λοιπόν και "καλό μας ταξιδι" στις θάλλασες των ιδεολογιών!
 
      ΣΣ Η "Λευκή Φρουρά" έχει σαφή φιλορωσικό -φιλοσλαυικό προσανατολισμό διότι πιστεύει ότι η Ρωσία και ο εν γένει ο Σλαυικός κόσμος έχουν την δύναμη, υλική αλλά και πνευματική αλλά και την απαραίτητη force vitale για να αντιπαρετεθεί στον μεταμοντερνισμό, στον αμερικανισμό , στον ατλαντισμό και στην παγκοσμιοποίηση. Όσο γρηγορότερα το αντιληφθούν οι Έλληνες και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι τόσο το καλύτερο για την Ευρώπη!
      ΣΣ2 Στο εγγύς μέλλον θα δημοσιευθούν και σύνδεσμοι άλλων ιστολογίων, δεν σημαίνει ό,τι θα συμφωνούμε 100% με τις θέσεις των εν λόγω ιστοτόπων! Αυό που έχει σημασία για εμάς είναι η ειλικρίνια των θέσεων και των προθέσεων !
      ΣΣ3 Η αναδημοσιεύση κειμένων ,άρθρων και δημοσιεύσεων της "Λευκής Φρουράς" ,όχι απλά επιτρέπεται ,επιβάλλεται!
 
 
 
 

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση,συναγωνιστές! Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κάνω λάθος οι Σλάβοι ονειρεύονται την Θεσσαλονίκη δική τους.
    Οι Σλάβοι πρώτοι από όλους αναγνώρισαν την FYROM ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Δική τους ιδέα ήταν ¨"η Μακεδονία του Αιγαίου". Μήπως κάνω λάθος. Παρακαλώ πολύ να μου απαντήσετε.
    Ξεκινήσατε καλά αλλά στο τέλος μας τα χάλασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά-σιγά, βρε παιδιά, διότι θα πέσει συνωστισμός. Την Θ/νίκη ονειρεύονται οι Σλάβοι (Βούλγαροι, Σκοπιανοί, Σέρβοι, Ρώσοι), οι Τούρκοι, οι Εβραίοι (προσφάτως και ο Άγιος Θ/νίκης το είπε!). Ξεχνώ κανέναν; Ποιος θα την πρωτοπάρει τελικά;

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ αναγνώστη,
    Η παρουσίαση αυτή αφορά μια ιστοσελίδα η οποία ορθά πιστεύει ότι η Ρωσία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης και η επιβίωση των Ευρωπαϊκών Εθνών, επιλαμβανομένου και του δικού μας του Ελληνικού, δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον αμερικανισμό που τους δέρνει και θέλει στροφή τους προς την μεγάλη Ρωσία.
    Εμείς ονειρευόμαστε την ένωση Λευκών ανθρώπων σε ένα ενιαίο μέτωπο ενάντια στην γενοκτονία που βιώνει από της αρχές του 20 αιώνα (μείωση ποσοστού στο παγκόσμιο πληθυσμού από 25% στις αρχές του 20 αιώνα στο 7% στο τέλος του 20αιώνα). Και αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς τον πληθυσμιακά, πολιτικά και στρατιωτικά ισχυρό Ρώσικο Λαό.
    Όσων αφορά την Μακεδονία μας θα ήθελα να σε πω κάτι για να καταλάβεις: όσο το σημερινό ελλαδικό κρατικό μόρφωμα εκπροσωπεί το Ελληνικό Έθνος, άλλο τόσο η σημερινή Ρώσικη Ομοσπονδία εκπροσωπεί το Ρώσικο Έθνος.
    Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι ο πρώτος εχθρός του Ελληνισμού δεν είναι κανένα ΦΙΡΟΜ και καμιά Αλβανία, αλλά το ίδιο το «δικό μας» κρατικό καθεστώς. Όταν θα απαλλαχθούμε από του ανθέλληνες εντός, τότε μόνο θα μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματά μας.
    Και, τέλος, τα συμφέροντα του Ελληνισμού θέλουν τη Ρωσία εθνικιστική, δυνατή, μεγάλη και επιθετική…..
    ΓΕΝ.ΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή