Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΜΠΑΤΣΟΙ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

Ναι τα μάτια σας δεν έχουν πρόβλημα ,ένας ιστότοπος της ριζοσπαστικής δεξιάς (και γι'αυτό αντικαπιταλιστικής) δημοσιεύει αυτή τη φωτογραφία. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!
Όσο και αν λένε κάποιοι "ελληνόψυχοι" ό,τι οι ένστολοι ορκίζονται στη σημαία και στην πατρίδα, δεν είναι τίποτα άλλο απο πραιτωριανούς και θεραπαινίδες του σάπιου δημοκρατουρικού κυνοβουλευτικού συστήματος που ξεπουλάει την πατρίδα μας στους εβραιοσιωνιστές τραπεζίτες ,και καταδικάζει τον λαό σε ανέχεια!
Τα παραμύθια ότι τα μπατσοκαραβανόσκυλα είναι "δικοί" μας ας τελειώνει κάποτε. Υπηρέτες του αστομαρξιστικού κράτους είναι κα αυτό έναντι ενός πινακίου φακής! Ό,τι είναι η antifa είναι και οι καραβανόμπατσοι ,η φρουρά, το τελευταίο ανάχωμα της μασωνοδημοκρατίας!


Τα παραμύθια με την κοκκινοσκουφίτσα ,τον κακκό λύκο, και τους "πατριώτες" ένστολους ετελείωσαν. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

7 σχόλια:

  1. Aυτονόητο για κάθε Πατριώτη, για κάθε Έλληνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς δεν είναι αυτονόητο,πολλοί στο χώρο μας , δοξάζουν την αστυνομία και τις ένοπλες δυνάμεις ξεχνώντας ότι αποτελούν τον ένοπλο βραχίονα του αστικού κράτους! Γνωρίζετε φυσικά για την ύπαρξη της γνωστής παρακρατικής φυλλάδας που επί 30 χρόνια υμνούσε τα έντολα τσιράκια του συστήματος. Στην Ελλάδα ,δυστυχώς τίποτα δεν είναι αυτονόητο!

      Διαγραφή
  2. Man I love this site!---> http://belogvardyeets.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. @Greek American I'm glad that you like our blog bro ,greetings from the occupate by jewish banksters Greece!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ΓΕΝ.ΕΛ σύντροφοι ευχαριστούμε για τις αναδημοσιεύσεις και την υποστήριξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή