Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ…



Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, προ ημερών ήρθε στη δημοσιότητα με εντυπωσιακό τρόπο το τεράστιο οικονομικό, πολιτικό και περιβαλλοντικό ζήτημα των ορυχείων χρυσού στη Χαλκιδική, μετά την επίθεση που δέχθηκαν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας των Σιωνιστικών αφεντικών από ομάδα πολιτών που εισέβαλαν με κουκούλες και προκάλεσαν υλικές φθορές.

Βεβαίως δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε ότι γι αυτό το τεράστιο έγκλημα έναντι της φύσης, και την ανείπωτη προδοσία έναντι των Ελλήνων, γι άλλη μια φορά η αστική ακροδεξιά σύσσωμη σιωπά, με προεξάρχοντα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος αναπαύεται μέσα στα κοινοβουλευτικά έδρανα παρέα με τους, κατά τα λεγόμενα του ιδίου, συναδέλφους του, βουλευτές των υπολοίπων αστικών κομμάτων, αφήνοντας την πατρίδα να κομματιάζεται από τα όρνια του διεθνούς κεφαλαίου και τους εγχώριους τσιφλικάδες επιχειρηματίες και πολιτικούς.

περισσότερα εδώ

7 σχόλια:

  1. Χρυσή Αυγή: Ο ελληνικός χρυσός ανήκει στον λαό και όχι σε νταβατζήδες τύπου Μπόμπολα


    eurokinissi


    «Ο ελληνικός χρυσός ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι στους ξένους και τους εγχώριους νταβατζήδες, τύπου Μπόμπολα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, σχολιάζοντας τα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής.

    «Απαιτείται μία εθνική κυβέρνηση για να ακυρώσει όλες τις επαίσχυντες συμφωνίες εκποίησης του ελληνικού πλούτου. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις αποπροσανατολίζουν και βοηθούν στην εδραίωση της ξένης κατοχής στην πατρίδα μας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

    ΠΗΓΗ: http://newpost.gr/post/192157/xrysi-aygi-o-ellinikos-xrysos-anikei-ston-lao-kai-oxi-se-ntavatzides-tupoy-mpompola/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα. Όταν απ'όλα όσα αναφέρονται στο άρθρο, κάποιος εμμένει σε μια ανεπίσημη δήλωση, η οποία δεν έχει αναρτηθεί πουθενά στην επίσημη σελίδα του κόμματος, το επίπεδο είναι παραπάνω από προφανές.. :)

      Διαγραφή
    2. Και το επίπεδο του e-nikos.gr είναι πολύ χαμηλό ε; Επίσης, είναι υποχρεωτικό όλες οι ανακοινώσεις να αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του κάθε κόμματος; Δηλαδή, όλα τα ΜΜΕ δεν ελέγχουν αν οι ανακοινώσεις είναι γνήσιες, άσχετα αν έχουν αναρτηθεί στις επίσημες ιστοσελίδες των κομμάτων; Ξέρετε δεσποινίς ή κυρία, ποιο είναι το πρόβλημά μας σ αυτή τη χώρα; Ότι δεν μας έχουν διδάξει στο σχολείο πως μπορεί, κάποιες φορές, να έχουμε λάθος εντύπωση για κάποια πράγματα και πως δεν είναι αδυναμία αλλά γενναιότητα τον να παραδεχόμαστε το λάθος μας ! Και πως, ακόμη και ο χειρότερος εχθρός μας, μπορεί να μας μάθει κάτι καλό!

      Χρυσή Αυγή: Ο χρυσός ανήκει στο λαό

      "Ο ελληνικός χρυσός ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι στους ξένους και τους εγχώριους νταβατζήδες" αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

      Αναλυτικά: «Ο ελληνικός χρυσός ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι στους ξένους και τους εγχώριους νταβατζήδες, τύπου Μπόμπολα. Απαιτείται μία εθνική κυβέρνηση για να ακυρώσει όλες τις επαίσχυντες συμφωνίες εκποίησης του ελληνικού πλούτου. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις αποπροσανατολίζουν και βοηθούν στην εδραίωση της ξένης κατοχής στην Πατρίδα μας».

      ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/politics/121599,Xrysh_Aygh:_O_xrysos_anhkei_sto_lao.html

      Διαγραφή
    3. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το επίπεδο του e-nikos.gr ούτε οποιασδήποτε άλλης σελίδας εξ αυτών οι οποίες με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
      Ναι, όλες οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ ανακοινώσεις αναρτώνται στην ιστοσελίδα του εκάστοτε κόμματος. Διαφορετικά μπορεί οποιοσδήποτε να ανακοινώσει ό,τι θέλει εκ μέρους του "γραφείου τύπου" οποιουδήποτε κόμματος και μετά, ας μιλήσουν οι δικηγόροι. Επομένως, ό,τι αναρτάται άνευ συνδέσμου ΕΠΙΣΗΜΗΣ ανακοίνωσης, χάνει και σε εγκυρότητα και σε κύρος.

      "ακόμη και ο χειρότερος εχθρός μας, μπορεί να μας μάθει κάτι καλό!" μόνος σου το είπες. Γι'αυτό κάτσε και διάβασε το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα εκτενή άρθρα, με τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες απόψεις, τα οποία κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (εννοείται και στα εν λόγω ιστολόγια δημοσίευσης και αναδημοσίευσης του ανωτέρω άρθρου) μπας και ξεστραβωθείς.

      Διαγραφή
    4. Πρώτα απ' όλα, απευθυνόμενη προς εμένα μου απευθύνεστε στον ενικό.. Ας κρίνει όποιος διαβάσει τα σχόλιά μας.

      Δεύτερον, δηλώνετε άγνοια για την ιστοσελίδα e-nikos, η οποία "σας αφήνει παγερά αδιάφορη"..
      Γνωρίζετε όμως, όπως δηλώνετε, πολύ καλά την επίσημη ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής", αφού είστε βέβαιη πως δεν υπάρχει ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα !

      Τρίτον, προφανώς εννοούσατε πως υπάρχουν ΑΛΛΑ άρθρα, πιο εκτενή και πιο "πλούσια" από το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο, ούτε "εκτενές" είναι, ούτε "τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες απόψεις" μπορεί να βρει κανείς στο περιεχόμενό του..

      Τέταρτον, μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω πως αν, για παράδειγμα, αποστείλω εγώ στην ιστοσελίδα στην οποία βρισκόμαστε ένα δελτίο τύπου με υπογραφή "Χρυσή Αυγή" για οποιοδήποτε θέμα οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δεν θα ερευνήσουν, πριν αναρτήσουν το δελτίο τύπου, την γνησιότητά του.. (ή κάνω λάθος;..) Πόσο μάλλον ιστοσελίδες του επιπέδου "e-nikos", κι ας σας αφήνουν εσάς προσωπικά "παγερά αδιάφορη"..

      Όσο για την προτροπή σας να "ξεστραβωθώ", διαβάζοντας το συγκεκριμένο και άλλα άρθρα που ασχολούνται με το θέμα, συγχωρήστε με αλλά αν είναι να "ξεστραβωθώ" και να αποκτήσω "φως" παρόμοιο με το δικό σας, προτιμώ την "στραβομάρα" μου...

      Τέλος, μια απλή ερώτηση: Συμφωνείτε με το συγκεκριμένο δελτίο τύπου (έστω και μη επίσημο κατά τη γνώμη σας); Και αν ναι, και δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ανακοίνωση του κόμματος με τις ίδιες, και ακόμη πιο σκληρές θέσεις, θα το επικροτήσετε;

      Ευχαριστώ τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας για την φιλοξενία!

      Διαγραφή
    5. Σε οποιαδήποτε περίπτωση το κάθε οργανωμένο σύνολο βγάζει τις ανακοινώσεις του πρώτα στην επίσημο ιστοχώρο και έπειτα στέλλει αλλού ή το αντιγράφουν …
      Από περιέργεια μπήκαμε στην ιστοσελίδα του «επιπέδου» . Ναι …. ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που επισκέπτονται τέτοιου είδους ιστοσελίδες γα να ενημερώνονται ….. Και μετά λέμε ότι κάποτε θα οι Έλληνες θα ξεστραβώσουν.
      Γεν.Ελ.

      Διαγραφή
    6. Προφανώς και απευθύνομαι στον ενικό σε έναν Ανώνυμο. Επομένως, προφανώς και απευθύνομαι στον ενικό σε ένα μη υπαρκτό θεωρητικά πρόσωπο.

      Δεύτερον, δεν ενημερώνομαι από συστημικά μέσα, επομένως ούτε από τις ιστοσελίδες τους. Ως εκ τούτου, δεν θεωρώ αυθεντία κι ένα εκ των μεγαλυτέρων ρουφιάνων του συστήματος (εν προκειμένω τον Χατζηνικολάου). Η εξής καιροσκοπική συμπεριφορά: να βρίζουμε τους συστημικούς, αλλά κατά τα άλλα, όταν λένε καλά λόγια για "εμάς" και το κόμμα που στηρίζουμε, να τους στηρίζουμε κι εμείς, αρμόζει μόνον σε άτομα χωρίς πεποιθήσεις και αλλόφρονες.
      Όσον αφορά τον ιστότοπο της ΧΑ, προφανώς και τον γνωρίζω πλέον, εφόσον έψαξα για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, αλλά δεν την βρήκα πουθενά. Και μάλιστα, σε προκάλεσα δις να την βρεις και να μου τη στείλεις, αλλά μάλλον κι εσύ στάθηκες ανίκανος να το κάνεις..

      Τρίτον, προφανώς και είσαι τόσο ανόητος, ώστε να μην πάτησες στην λεξούλα "εδώ" που βρίσκεται στο τέλος των δύο παραγραφών που παραθέτει ο διαχειριστής του ιστολογίου "Γένος Ελλήνων" και δεν διάβασες ολόκληρο το άρθρο 6 σελίδων που έχει γράψει ο Σπάρτακος. Για να σε διευκολύνω, ορίστε ο σύνδεσμος ολόκληρου του άρθρου: http://spartakosns.blogspot.gr/2013/02/blog-post_24.html

      Τέταρτον, αφού, λοιπόν, ο Χατζηνικολάου και οι συνεργάτες του έψαξαν τη γνησιότητα της "ανακοίνωσης" της ΧΑ, πού τη βρήκαν, εφόσον ΔΕΝ υπάρχει αναρτημένη κάπου επισήμως; Ή μήπως κι ο Γένος Ελλήνων λανθάνει; Εκτός φυσικά κι αν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας e-nikos έχουν πληροφορίες εκ των έσω της ΧΑ, η οποία μάλλον ντρέπεται να πάρει θέση ξεκάθαρα στο θέμα και βάζει τον Χατζηνικολάου να μιλήσει εκ μέρους της...

      Ναι, πράγματι, είναι αδύνατο να ξεστραβωθεί κάποιος που δεν σκέφτεται τα αυτονόητα: ότι για να λέει στο τέλος δύο παραγράφων "διαβάστε τη συνέχεια εδώ" και η λέξη "εδώ" να είναι με διαφορετικό χρώμα, προφανώς δεν παραπέμπει σε άλλη σελίδα, αλλά ο διαχειριστής προτίμησε το διαφορετικό χρώμα για...ομορφιά! Αστεία πράγματα...

      Όχι, δεν συμφωνώ με την ανεπίσημη ανακοίνωση που αναδημοσιεύθηκε, μιας και επίσημη ανακοίνωση δεν φαίνεται πουθενά.
      Πρώτον διότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ΔΕΝ είναι τρομοκρατικές επιθέσεις και η λαγνεία της ακροδεξιάς για την καταστολή κάθε επαναστατικής πράξης και κάθε εκδηλώσεως διαμαρτυρίας ενάντια στο Σιωνισμό και τα αφεντικά του πλανήτη, απ'όπου κι αν προέρχεται (εν προκειμένω απ'τους κατοίκους της Χαλκιδικής, ακόμη κι αν καπηλεύτηκαν οι διαμαρτυρίες απ'τον ΣυΡιζΑ) δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια, ειδικά από ανθρώπους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι "οι Μασόνοι είναι πολύ καλοί Έλληνες" και μάλιστα υπάρχει και σε βίντεο αυτή η δήλωση, από ανθρώπους οι οποίοι φώναζαν "να καεί το μπουρδέλο η βουλή" μέχρι πριν 3 χρόνια, αλλά τώρα που με τους βουλευτικούς μισθούς αγοράζουν porsche boxter και βίλλες, η βουλή είναι τόσο καλή, που ούτε απέξω δεν τολμάνε να περάσουν στο μνημόσυνο που κάνουν μια φορά το χρόνο, από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να πουλήσουν φιλολαϊκά προφίλ, αλλά στο ανεπιστημονικό πρόγραμμά τους θέλουν να πληρωνόμαστε λιγότερο και να δουλεύουμε περισσότερο, αντί να πουν το αυτονόητο: έξω οι τράπεζες και τα Σιωνιστικά αφεντικά, από ανθρώπους οι οποίοι αφήνουν την προδοτική πώληση της ΑΤΕ να περάσει έτσι, αλλά διαμαρτύρονται για μια ασήμαντη θεατρική παράσταση με παλαιοημερολογήτες (όταν μέχρι πρότινος ο Καιάδας στους στίχους του "συγκροτήματός" του έγραφε πολύ χειρότερα πράγματα για το Χριστό), από ανθρώπους οι οποίοι απειλούν τον Αρχηγό της Αστυνομίας, αλλά δεν τολμούν ούτε κατά διάνοια να βγουν έξω απ'το σπίτι τους και λοιπά, και λοιπά, και λοιπά.
      Επομένως, με μεγάλα λόγια και ανύπαρκτες πράξεις δεν συμφωνώ, και μάλιστα στηλιτεύω τετοιες μηδαμινές παρουσίες, όσο μεγάλο εκλογικό ποσοστό κι αν έχουν.
      Η λέξη "προδότες" είναι η λιγότερη με την οποία μπορώ να τους περιγράψω.

      Διαγραφή