Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Εβραιοκρατία


Απίστευτο αλλά αληθινό. Στα 100 χρόνια της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από τον Τουρκοεβραικό ζυγό, η Εβραιοκρατία, ονόμασε την κεντρική πλατεία του Κάστρου των Ιωαννίνων, της πόλης του Αλή Πασά, σε πλατεία « (Μωυσή) Μίνωος Σ. Μάτσα», και έγιναν τα  αποκαλυπτήρια γλυπτού που δώρισε η οικογένεια Μάτσα στο δήμο Ιωαννιτών. 

Η τελετή εντάχθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Απελευθέρωσης και έγινε παρουσία του διακεκριμένου πλαστογράφου, Κάρολου Παπούλια. Τα καθάρματα καλύτερα να έστηναν άγαλμα του Αλή πασά. 

Οι ρουφιάνοι της Εβραιοκρατίας ονόμασαν τον αρχιτσιφούτη Μάτσα, τη βδέλλα, που ήπιε το αίμα του Καζαντζίδη του Τσιτσάνη, του Παπαϊωάννου, και του Καλδάρα, «διορατικό», που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού του 20ου αιώνα. 

ΥΓ.Ελπίζω αυτή η βάναυση πρόκληση της Εβραιοκρατίας προς κάθε Έλληνα να μην μείνει για πολύ καιρό στη θέση της.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνω απολυτως , τα ανθελληνικα σκουλικια αντι να βαλουν καποιον ελληνα πολεμιστη ,στρατιωτη εστω την ελλαδα σαν κοπελα με την γαλανολευκη , στησαν ενα παλουκι εβραικο και δωσαν και το ονομα εβραιου στην πλατεια ....ολα εδω πληρωνονται ρε ανθελληνικα καθηκια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή