Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

H Ρωσία που αγαπάμε















































































































11 σχόλια:

  1. φτανει πια,αλλο μη φλυφετε τη ρωσσια και ολο αυτο το μογγολαριο,ελεος.τη συρια και τον ασσαντ ο "μεγας" πουτιν την εχει αφησει στο ελεος των ισλαμιστων και δεν εχει δωσει καμια υλικη βοηθεια για να τους ξεπαστρεψει και εσεις ολοι στο ιντερνετ γλυφετε και γλυφετε και ξαναγλυφετε...πειτε ποτε μας βοηθησαν οι σλαυοι;ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26 Φεβρουαρίου 2013 - 1:44 Ρε αμερικανοσιωνιστή για πες μας ποτε μας βοηθησαν οι αφέντες σου οι δυτικοί; Αλλα και τώρα η δυση ειναι παραδειγμα προς μιμιση με τον πολυφυλετισμο, την ανύπαρκτη κοινωνική συνέχεια, τον καταναλωτισμό κτλ. Ο Ασαντ, εαν δεν βοηθούνταν απο τους ρώσσους θα έπεφτε σε 3 μήνες, αλλα σε τσούζει που 2 χρόνια δεν μπορείτε να τον ριξετε και τωρα σας τελείωνουν οι μουντζαχεντιν. Καλή φαπα, όπως το 2006 στο Λιβανο. Καλή χωνεψη πρακτορακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρεε 1:44 ... Είσαι παράδειγμα ενός ανεγκέφαλου ζόμπι . Είδες πουθενά να υμνεί το μπλογκ τον λεγόμενο Πούτιν ; Από πότε ένας λαός είναι το ίδιο με την κυβερνώσα ολιγαρχική τάξη του ; Αλλά εσείς οι «Έλληνες πατριώτες» ταυτίζετε το κράτος με την Πατρίδα και το Έθνος….. Εδώ είναι η ουσιώδης διαφορά μου μαζί με σας τους «πατριώτες» .
    Το Ρώσικο Έθνος είναι το μέλλον και η ελπίδα του Λευκού Ανθρώπου . Γιατί σήμερα μόνο ο Ρώσος μπορεί να καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε το άλλο μεγάλο λευκό έθνος , οι Γερμανοί , πριν λίγες δεκαετίες : να φτιάξουν Εθνικό Κράτος και να ελευθερώσει από τον σιωνιστικό ζυγό την Ευρώπη.
    Αν κάτι δεν σου αρέσει τράβα να διαβάζεις «ελληνικά πατριωτικά» μπλογκ. Υπάρχουν πάμπολλα να αποχαυνώνουν την Φυλή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαι ο 1.44 επιμενω σ'αυτα που λεω για τον πουτιν.αν ΗΘΕΛΕ θα βοηθουσε,οσο για τους γερμανους που ειναι "λευκο" εθνος...οσο ειναι αφρικανοι οι ιαπωνες και"αρειος" ο καθε τσιφτετελληνας.οσο για τον λαο των ρωσσομογγολων παραγει και μαφιοζους.ουτε ανεγκεφαλος ειμαι ουτε πρακτορακος,απλα διαπιστωσα σημερα ποσο λιγοι και γραφικοι ειστε και θα ειστε παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ .... ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ.. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.... http://sshellas88.wordpress.com/2013/02/20/%ce%bc%ce%b7-%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bb%ce%b9%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%87%ce%b1-%ce%bf/

      Διαγραφή
  5. σοβαρευτειτε ρε ρωσολαγνοι!
    κυκλοφορει ενα ωραιο κειμενο στο ιντερνετ για τους αλκοολες.
    διαβαστε το μπας και καταλαβετε οτι οι ξοφλημενοι αλκοολες ειναι χειροτεροι και απο τους αμερικλανους ακομα, και οτι μας δουλευουν!!!!

    μονοι μας θα τα καταφερουμε
    χεστε ρωσους αμερικλανους κολογερμανους και λοιπα ανθρωποειδη

    πας μη ελλην εστι βαρβαρος!!!!!!

    http://aegeanhawk.blogspot.gr/2013/02/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαγράψαμε ένα σχόλιο του ηλίθιου 1.44 γατί περιελάμβανε βρισιές. Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ιστολόγιο αυτό λάμπει ως κόσμημα ανάμεσα στον εσμό των εκατοντάδων ιστολογίων των νεόκοπων κατά δήλωση εθνικιστικών και απορώ με τον 1 44 που κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι οι Ρώσσοι λόγω ακριβώς της 70χρονης υποδουλώσεώς τους από το μπολσεβίκικο τέρας έχουν ισχυρά αντισώματα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.Ουδέποτε το ιστολόγιο αυτό προσπαθησε να υποτιμήσει τους Έλληνες έναντι των Ρώσσων.Άσκησε ενίοτε κριτική έναντι της ηγεσίας του.Η μόνη μου ας πούμε ένσταση είναι ότι στην προσπάθεια του να γίνει αρεστό σε μεγαλύτερο αριθμό αναγνωστών έχει στην στήλη φιλικών ιστολογίων κωλοτουμπιστές και διαδιχτυακούς τουρκοφάγους ακροδεξιούς μαζί με ιδεολογικά καθαρούς ριζοσπάστες εθνικιστές με αποτέλεσμα να αυτουποβαθμίζει την καθαρή και γενναία στάση του που υποδηλώνεται από τον τίτλο Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».Οι χριστοπόλεως καβαλημένοι κι οι αντιστασιακοί κινηματίες δεν μπορούν να έχουν θέση σε ένα Εθνικιστικό ποιοτικό ιστολόγιο μόνο για εξυπηρέτηση διαπροσωπικών σχέσεων ή δεν ξέρω και εγώ γιατί.Πάντως συγχαρητήρια για το εν γένη υψηλό σας επίπεδο και την σταθερή σας στάση και ελπίζω να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε με υπευθηνότητα και ιδεολογική καθαρότητα και συνέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ευχαριστώ γα τα καλά σου λόγια για την προσπάθεια που κάνουμε.
    Φυσικά και καταλαβαίνουμε για ποια ιστοσελίδα είναι το παράπονο σου. Όπως είναι φυσικό το επίπεδο συνειδητότας και διορατικότητας σε όλους τους πατριώτες και εθνικιστές δεν είναι το ίδιο , αλλά έχουμε λόγους να πιστεύουμε στον ειλικρινή και δυνατό πατριωτικό αίσθημα του διαχειριστή . Και μέσον του ιστολογίου αυτού παρακολουθούσαμε κατά κάποιον τρόπο την επικαιρότητα στο θέμα που βαραίνει το ιστολόγιο αυτό.
    Μην νομίζεις , αγαπητέ αναγνώστη , ότι είχαμε το συγκεκριμένο ιστολόγιο για να αυξήσουμε τις επισκέψεις μας αφού δεν διαθέτει λνκς φιλικών ή συνδέσμων αλλά ούτε κα μας ενδιαφέρει να μας διαβάζει ένας παραπάνω τουρκοφάγος του πληκτρολογίου όπως εύστοχα τους αποκάλεσες.
    Μας ενδιαφέρει η γνώμη των αναγνωστών όπως εσύ και γ’ αυτό πήραμε την απόφαση μας…
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραίο αφιέρωμα, όποιος το δει, οφείλει να θέλει (και να προσπαθεί) να ξεπεράσει τους Ρώσους...
    Πώς θα γίνει αυτό μ' επιστροφή στον Ελληνικό τρόπο ζωής (και όχι στον τρόπο ζωής που πουλούν οι σιωνιστές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή