Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Το πιστό σκυλί επέλεξε πλευρά


      
Μια αποκαλυπτική φωτογραφία και το σχόλιο που το συνοδεύει δείχνει την κοσμοαντίληψη την οποία έχει εμφυτέψει με την βοήθεια του ιουδαιοχριστιανισμού ο περιούσιος λαός του Ιαχβέ στα κεφάλια των Ελλήνων και όχι μόνο.
      Το γουρούνι με την στολή , όπως γράφει και ο χριστιανός «πατριώτης» του μπλόγκ, ζητάει την βοήθεια του Θεού …  Εμείς σε αντίθεση με τον «πατριώτη» νομίζουμε ότι ζητάει και κάτι άλλο: να του «αφεθούν οι αμαρτίες» .
      Σε αντίθεση με αυτά που πιστεύει ο παγανισμός, όπου ο κάθε άνθρωπος πληρώνει στο ακέραιο για τις πράξεις του και το κάρμα του έχει αντίκτυπο ακόμα στους απογόνους του, γεγονός το οποίο από μόνο του έκανε τον κάθε παγανιστή πολύ συνετό και δίκαιο και του επέβαλλε να σκέπτεται και να αναλύει όλες του τις πράξεις εις βάθος , στον χριστιανισμό, όσα βαριά και αν είναι τα εγκλήματα του χριστιανού, ο Θεός τους ο Ιαχβέ, τον οποίο δεν τον κατονομάζουν για να μην αποκαλυφθεί η προέλευση και οι ρίζες της θρησκείας αυτής, μπορεί να «αφήσει τις αμαρτίες του» αν του το ζητήσει «καλά».
      Και κάτι ακόμα. Ο κάθε χριστιανός σκέπτεται απολύτως εγωιστικά, δεν μπορεί διαφορετικά : η εκδοχή του «πατριώτη» μπλόγκερ ότι αυτό το γουρούνι ζητάει βοήθεια από τον Θεό (προφανώς όχι για το Έθνος ή για το κοινωνικό σύνολο) αλλά και η δική μας ερμηνεία ότι ζητάει «συχώρεση» , άρα γνωρίζει το κακό στο σύνολο που προκαλεί η στάση του, επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός.
      Συμφωνούμε, φυσικά και «στους κόλπους της Αστυνομίας υπάρχουν πιστοί και άπιστοι». Το συγκεκριμένο γουρούνι  είναι «πιστό». Κατά το μπλόγκερ τον «βάζουν» οι «κακοί» κυβερνόντες να κάνει τα «αίσχη»…..
      O κάθε άνθρωπος είναι υπόλογος για τις επιλογές και τις πράξεις του. Αφήστε τον Ιαχβέ εκεί που είναι. Αυτός ο πολύ πιστός, όπως αρμόζει σε κάθε σκυλί, επέλεξε πλευρά.


12 σχόλια:

  1. βλακες πατριωτες παιζετε το παιχνιδι των μπολσεβικων
    ειναι γνωστη μπολσεβικικη τακτικη να τα βαζουν με την αστυνομια ουτως ωστε σε εναν εσωτερικο πολεμοπου ερχεται -με το σκεπτικο να την αποδυναμωσουν και να την εξοντωσουν οπως εγινε και στον μπολσεβικοπολεμο

    μετα ανετα μαζι με τους λαθρομεταναστες τους, θα κομμτιασουν εκατομυρια ελληνες με πρωτους τους χρυσαυγιτες εθνικοσοσιαλιτσες εθνικιστες απλους πατριωτες και απλους χαζοδεξιους η ΜΗ αριστερους με την μεθοδο του σαλαμιου και αφου θα τους εχουν χρησιμοποιησει εναντιον των μπατσων και των στρατιωτικων-πολυ ανετα...... πριν σφαχτουν μεταξυ τους σταλινες αριστεριστες αναρχες με τους μουσουλμανους επιβητορες τους

    μην παιζετε το παιχνιδι των μπολσεβικων
    πολλοι μπατσοι ειναι εθνικιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το γνωστο ιστολογιο ελλας-ορθοδοξια(που απευθυνεται σε χατζηελληνες-τουρκορωμιους) προσπαθει να το δικαιολογησει.δυστυχως οι περισσοτεροι αστυνομικοι δεν εχουν ριζοσπαστικη-εθνικιστικη συνειδηση.ειναι ημιαγραμματοι που φανταζονται ακομη(ετσι τους εμαθαν) την αγια-σοφια και αλλες μακακιες τηνωρα που η κοκκινη-ιουδαικη πανουκλα εξαπλωνεται.οταν παει καποιος να δειρει και ζητα την βοηθεια του θεου τοτε ειναι βλακας-σκατοχριστιανος και δεν ζητω συγνωμη για τον χαρακτηρισμο.το καλλιτερο που εχουν να κανουν ειναι να πανε σε ενα μπουρδελοστουντιο με καποια λευκη ρωσσιδα μηπως και ανοιξεουν λιγο το ματι και ο εγκεφαλος,αλλα πιθανον να μην το επιτρεπει ο "πνευματικος" τους.ειναι οι ιδιοι που πηγαινουν και στο καζινο στην γευγελη(σκοπια) και γεμιζουν και βενζινη στο αυτοκινητο γιατι "ειναι φθηνα".φυσικα και βγαινουν ωφελιμενοι οι μπολσεβικοι,συμφωνω με τον 9.49.τι να το κανω ομως ρε φιλε οταν το ιουδαιοχριστιανικο δηλητηριο εχει μπει τοσο πολυ μεσα μας;και εδω πανω στην μακεδονια ζουμε σε ενα εκκλησιαστικο προτεκτορατο.

      Διαγραφή
    2. ανοιξουν και οχι ανοιξεουν.εκανα λαθος λογω βιασυνης.

      Διαγραφή
  2. τα παιδακια με τα ροπαλακια ,οπως και οι ουαουα αξιωμνατικαρες που δεν γνωρισαν πολεμο......ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ....ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΡΑΓΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ,ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ
    οσοι φαντασιωνοσοσαστε οτι ο κρατικος μηχανισμος και οποιος φορα στολη ,είναι πατριωτης.....ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΤΙΧΙΣΤΕΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δρόμο ρε τσατσάκια του κράτους, είτε αστυνομικοί, είτε στρατιωτικοί. το ότι όλο και περισσότεροι μπάτσοι ασπάζονται τον εθνικισμό και χρυσαυγιτισμό, φανερώνει το πόσο δεμένοι είναι οι τελευταίοι στο άρμα του κρατισμού. και εκεί οφείλουμε να είμαστε απέναντι όχι ως μια άλλη χρυσή αυγή, αλλά επειδή είμαστε αντικρατιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί κάποιος να χαρακτηριστεί όχι μόνο εθνικιστής ή πατριώτης, αλλά ούτε καν Έλληνας όταν υπερασπίζει το κράτος αυτό, τα όργανά αυτού του κράτους και τους συντελεστές του; Του κράτους που κυριολεκτικά γενοκτονεί το λαό μας….. Ή μήπως σήμερα δεν ζούμε μια γενοκτονία;
    Είχαμε γράψει και πολύ παλιότερα ότι η σταθερότητα αυτού του κράτους σημαίνει μόνο ένα πράγμα: την σταθερή εξαφάνιση του Ελληνισμού….
    Προτιμούμε πόλεμο, προτιμούμε εμφύλιο, προτιμούμε εθνική/μπολσεβίκικη/μπλε/μαύρη/πορτοκαλή οποιαδήποτε τέλος πάντων επανάσταση, οτιδήποτε άλλο από αυτήν την σταθερότητα και την ηρεμία.
    Αυτό το απλό πράγμα οι ακροδεξιοί και χριστιανούλιδες «πατριώτες» δεν το καταλαβαίνουν.
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η αστυνομία είναι ένα όργανο του κράτους. Ότι τους πούνε θα κάνουν. Είναι οι πρώτοι στους οποίους στηρίζεται το σύστημα αλλά όχι οι μοναδικοί. Όλοι οι πολίτες δεν πληρώνουν φόρους; Όλοι οι εργαζόμενοι του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα δεν προσφέρουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις υπηρεσίες τους και δεν συμβάλλουν στην σταθερότητα του κράτους;
    Αν υπάρχουν εθνικιστές μέσα στην αστυνομία ή σε άλλους κρατικούς μηχανισμούς τόσο το καλύτερο. Όταν έρθει η ώρα κάποιοι από αυτούς θα βοηθήσουν.
    Δεν είναι τυχαίο ότι οι αριστεροί που χρησιμοποιούν την τεχνική του εισοδισμού έχουν αλώσει τα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συναγωνιστη οι ακροδεξιοι με την μπατσολαγνια τους και την χριστιανοπληξια τους εχου βρωμισει τον χωρο ενας απο αυτους ειναι και ο εθελ συναδελφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εθνικιστής και προστάτης του ελλαδιστανικού κράτους , εθνικιστής και υπόλογος στην «κυβέρνηση» , εθνικιστής και πληρωμές φόρων στο κράτος αυτό …… αυτά γεν γίνονται…. Το κράτος αυτό στηρίζουν όχι οι «αριστεροί» και «αναρχικοί» αλλά παρόμοιου τύπου, όπως περιγράφει ο εθελ-συνάδελφος, «πατριώτες» και «εθνικιστές»…. Οι συριζαίοι του «δεν πληρώνω» είναι πιο κοντά μου εμένα παρά αυτοί οι «πατριώτες» και «εθνικιστές»….
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ: Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός, ούτε χριστιανός. Σε δικαστήρια που έχω δικαστεί (και έχω και άλλα μπροστά μου, οπότε μπορώ να σε ενημερώσω να έρθεις) ΔΕΝ ορκίζομαι και δηλώνω Έλληνας Εθνικός.
    Εκεί μετράει και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο και αυτό ανώνυμα!
    Το μπλογκ "ΕΘΕΛ Συνάδελφος" είναι Εργατικό και Εθνικιστικό, αλλά καλύπτει μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Δεν σημαίνει ότι όποιο θέμα μπαίνει (με λινκ από πηγή) το προσυπογράφω.

    Οι αναρχοαριστεροί μαϊντανοί του συστήματος παίζουν απλά τον ρόλο που τους έχουν δώσει και στηρίζουν μια χαρά τον αστισμό.

    Από την άλλη, καλά είναι τα μεγάλα λόγια αλλά πρέπει αν ζούμε στην πραγματικότητα.
    Μόνο "Γιουναμπόμπερ" που ζούσε αποκομμένος από τον "πολιτισμό" σε μια καλύβα στα βουνά χωρίς ηλεκτρισμό, παροχή νερού, τηλέφωνο και ίντερνετ, μπορεί να επικαλεστεί την πλήρη απεξάρτηση από το σύστημα.
    Εμείς οι υπόλοιποι και τώρα που πληκτρολογούμε, και την βρύση που θα ανοίξουμε να πιούμε νερό και πολλά άλλα, κάνουμε συνδιαλλαγή με το κράτος, είτε μας αρέσει είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΜΙΣΤΑ ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή