Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Forseti - Erdennacht


3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεξαρτητως της αποψεως του 10.41 και εγω δεν τους εμπιστευομαι.Μακαρι οι εξελιξεις να με διαψευσουν.Η γνωμη μου ειναι πως ο Πουτιν θα μπορουσε εξ'αρχης να παραδωσει π.χ. εικοσι μεταχειρισμενα επιθετικα ελικοπτερα στην Συρια και σε συνδιασμο με δορυφορικες φωτογραφιες να ξεπαστρευαν απο την αρχη αυτους τους υπανθρωπους με το ψευδωνυμο "εξεγερμενοι",και οχι να ανεβοκατεβαινει ο στολος και να μην γινεται τιποτε και συγχρονως οι πολιτες στην Συρια να σφαζονται.Οσο για το σχολιο του 10.41 εχω να πω πως(και το ξερουμε ολοι) οτι υπαρχουν πολλοι αλκοολικοι στην Ρωσσια που οι γυναικες τους θελουν να αποδεσμευτουν απ'αυτους,μη τις κατηγορουμε λοιπον "εμεις οι τιμιοι και ηθικοι" ιουδαιοχριστιανοι.Υπαρχει ενα αρθρο στον Μαυρο Κρινο σχετικα με τους Σλαυους με αρκετο ενδοιαφερον με τιτλο:η ανατολικη ελπιδα της λευκης φυλης.Διαβαστε το και κρινετε.Θελω να ρωτησω τον υπευθυνο του ιστολογιου:θεωρεις πως υπαρχει περιθωριο για φυλετικη συνεργασια(π.χ. μεικτοι γαμοι) με τους Σλαυους;Kαι αναφερομαι σε ομοιδεατες κατ'αρχας.Ξερω πως ειναι πολυ λεπτο ζητημα αλλα αξιζει προσοχης ειδικα μετα την λαθος προσεγγιση στον Β'ΠΠ απο πλευρας Γερμανιας.Μηπως το παιχνιδι ειναι τωρα στα χερια Ελληνων εθνικοσοσιαλιστων-παγανιστων;Eκτος θεματος:σας προτεινω ενα βιντεο απο το γιου-τουμπ:happy woman fly in a mig-29 into the stratosphere.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που μας προβληματίζει κάθε φορά που αναφέρονται οι αναγνώστες στη Ρωσία να ταυτίζουν το Ρώσικο λαό με την «κυβέρνηση» τους. Είναι σαν να κρίνουν οι ξένοι τους Έλληνες από τις κινήσεις και την πολιτική της «κυβέρνησης» του κάθε παπανδρέου και σαμαρά.
    Όσων αφόρα τις «ρωσίδες που πίνουν» …. Πρέπει α γνωρίζετε ότι στη Ρωσία μέχρι την «επανάσταση των εβραιομπολσεβίκων» δεν υπήρχε ποτέ στην ιστορία αλκοόλ. Ο λαός αυτός δεν γνώριζε τι είναι αυτό. Ούτε βότκα, ούτε κρασί , ούτε μπίρα….. τίποτα . Η βότκα δεν είναι «εθνικό ποτό» των Ρώσων… Αυτό είναι συκοφαντία. Το πιοτό των Ρώσων είναι το «κβάς», ένα ρόφημα από σιτάρι χωρίς αλκοόλ και η «μεντοβούχα» , πιοτό από μέλι. Το πρώτο στη Ρωσία του σήμερα είναι από χημικά , το δεύτερο δεν υπάρχει.
    Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι γενοκτονία. Είναι γνωστό ότι μέσον της προπαγάνδας μπορεί να επιβληθεί σε έναν λαό όχι μόνο να καταναλώνει σκατά, αλλά και να λατρέψει τους γενοκτόνους του. Η ιουδαιοκρατία στη Ρωσία είναι πάρα πολύ σκληρή και αδίστακτη.
    Όλοι οι λαοί του κόσμου κατά 95% αποτελούνται από μαζανθρώπους. Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά η κοινωνιολογία. Είναι σαν να βρίζουμε τους περισσότερους Έλληνες για την υψηλή τηλεθέαση των τουρκικών σειρών και να αγνοούμε ότι αυτό τους το επιβάλλει η κατοχική τους «κυβέρνηση»….
    Όσον αφορά τις ρωσίδες κοπέλες που πουλιούνται στα σκλαβοπάζαρα της εβραιόπης: οι κοπέλες αυτές είναι τα πιο παρακμιακά στοιχεία της ρώσικης κοινωνίας. Ένας άνθρωπος πρέπει να ζει στη Γη των προγόνων του. Τέλει και παύλα. Γνωρίζετε ότι τα μισά σχολεία στη Μόσχα δεν παίρνουν παιδιά στη 1-η δημοτικό αν δεν γνωρίζουν ήδη να διαβάζουν και να γράφουν και να κάνουν και τις 4-εις αριθμητικές πράξεις μέχρι το 100; Αυτή είναι η άλλη όψη του επιπέδου αυτού του λαού. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι στη Ρωσία υπάρχουν πάνω από 100 φυλές και όποιος μιλάει ρώσικα δεν είναι απαραίτητο ρώσος.
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή