Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Θύμα της Εσθήρ ο Νταλάρας

Μεταξύ των πιο διαδεδομένων τρόπων με τα οποία ο παγκόσμιος εβραϊσμός υπονομεύει τα έθνη μετατρέποντας την Ελίτ των γκοήμ σε υπάκουα πιόνια του, είναι το λεγόμενο σύνδρομο της Εσθήρ. Ποια είναι αυτή η γυναίκα και γιατί όχι μόνο την εξυμνούν οι απανταχού «περιούσιοι», αλλά και να λένε ότι η κάθε εβραία πρέπει να γίνει μια νέα Εσθήρ για το καλό του εβραϊσμού, μπορεί κανείς να διαβάσει στο διαδίκτυο πολύ εύκολα.

Μέχρι σήμερα οι εβραίοι πασάρουν στους ξεχωριστούς γκοήμ, είτε αυτοί είναι πολιτικοί άντρες, είτε διανοούμενοι, είτε καλλιτέχνες, τες σύγχρονες «εσθήρ» τους και, ελέγχοντας το πνευματικό και ειδησεογραφικό τους πεδίο, τους εξουδετερώνουν και τους ελέγχουν ολοκληρωτικά.

Ένα από τα παραδείγματα στο ελλαδικό μας χώρο είναι το ζευγάρι Νταλάρα. Ο Νταλάρας είναι ακόμα ένα θύμα της «περιούσιας» Saragussi Εσθήρ /Άννας.


Η είδηση έχει ως εξής:

Το σύνθημα των αναρχικών που βλέπαμε πριν μερικά χρόνια στους τοίχους υιοθέτησε ο Νταλάρας σε συνέντευξή του σε τουρκική εφημερίδα Hurriyet, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την επίσκεψή του για συναυλία στην Κωνσταντινούπολη.

Ερωτηθείς για το ζήτημα του Αιγαίου, που αποτελεί χρόνιο «αγκάθι» στις σχέσεις της Αθήνας με την Άγκυρα, ο γνωστός τραγουδιστής επισήμανε ότι το Αιγαίο «ανήκει στα ψάρια του».

«Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα-δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο ψηλά, δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ανήκει στους Τούρκους, άλλοι στους Έλληνες, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην Κύπρο, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν προβλήματα που προέρχονται από τρεις μεριές, την Τουρκία, την Αγγλία και την Ελλάδα.

Σε ερώτηση για το ποια είναι η πηγή του πόνου στην Κύπρο, ο Γιώργος Νταλάρας σχολίασε ότι ευθύνονται οι εθνικιστές και όσοι φανατίζονται με τη θρησκεία, ενώ, αναφερόμενος στην πολιτική, επισήμανε ότι δεν είναι μια πιστή σύζυγος, αλλά μια βρώμικη γυναίκα.

Δηλαδή κ. Νταλάρα η επανάσταση του 1821, η Μικρασιατική Εκστρατεία και η εποποιία του 1940 έγιναν γιατί κάποιοι δεν έβλεπαν, όπως εσύ, από ψηλά ότι δεν υπάρχουν γραμμές στον χάρτη... Γι αυτές τις γραμμές χύθηκε πολύ αίμα ώστε να μπορείς εσύ να λές σήμερα αυτές τις ανοησίες και να προσβάλλεις όλους τους υπέρ πατρίδος πεσόντες.

Και όχι μόνο, προσβάλλεις όλες τις οικογένειες των Κυπρίων και Ελλήνων, που έχουν αγνοούμενους ή ηρωικά πεσόντες στις μάχες, όταν μας λές ότι για την κατάσταση και τις σφαγές στην Κύπρο ευθύνονται κάποιοι εθνικιστές και φανατικοί της Θρησκείας. Μήπως αυτοί είναι και Έλληνες; δεν μας το ξεκαθάρισες...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια για αυτό απολαύστε το βίντεο με την γνωστή ατάκα του Χάρρυ Κλύνν "Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου