Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Η χώρα σε πύρινο κλοιό - Τυχαίο;


Η χώρα σε πύρινο κλοιό.

Έβρος - Ναύπακτος - Ζάκυνθος - Τρίπολη - Γλυφάδα - Πάρνηθα...
Κατά πόσο είναι δυνατόν,ενώ αυτό το καλοκαίρι δεν ήταν ιδιαίτερα ''θερμό'' όσον αφορά τις πυρκαγιές,να έχουμε το ίδιο χρονικό διάστημα τόσες πυρκαγιές,σε τόσα μέτωπα και με τέτοια ισχύ;

Εγώ λοιπόν σας λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τυχαίες αυτές οι πυρκαγιές.Πιστεύω ότι αυτές οι πυρκαγιές είναι απόλυτα προγραμματισμένες για να ξεκινήσουν και κατόπιν συνεννόησης.

Κάποιοι έχουν αποφασίσει πως κάθε φορά,μέσα σε ένα διάστημα,κατά την διάρκεια του καλοκαιριού να καίνε κομμάτια του ελληνικού πρασίνου.Να καίνε την πηγή της ζωής μας!
Kαι έχουμε και τον μ*λ*κα τον Jeffrey (Γιωργάκη) να βγαίνει στα κανάλια χαμογελαστός και να λέει πως ''δίνεται μάχη'' παίζοντας το superman.

Που τα πουλάνε αυτά ρε; Μήπως η χώρα αποφάσισε ξαφνικά από μόνη της να πάρει ολόκληρη ΦΩΤΙΑ για λίγες μέρες;

Κάτι βρώμικο παίζεται εδώ και πολλά χρόνια κάθε καλοκαίρι με τις πυρκαγιές.Την μία για ψηφοθηρικά tricks(κόλπα) των κομμάτων,την άλλη για να χτιστούν βίλες,πισίνες και αυθαίρετα και την άλλη ''καταλάθος εμπρησμοί'' και ''πυρομανείς''.

Πάντα φυσικά οι πυρομανείς έχουν συγκεκριμένες μέρες και ώρες που αποφασίζουν να κάψουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ή αυτή είναι απλά η εντύπωση μου;!

Η Ελλάδα καίγεται συστηματικά και βάσει ΣΧΕΔΙΟΥ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου