Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

Προσοχή, Παραπληροφόρηση: Gay γάμος "ομογενών" στην Νέα Υόρκη

ΓΕΝ.ΕΛ: Αυτοί που στις μέρες μας ακόμα πιστεύουν στα ΜΜΕ δεν πρέπει να λέγονται άνθρωποι. Προκαλούμε τις ανόητες (ή βαλτές;) ιστοσελίδες που είχαν αναδημοσιεύσει την «ειδήση» των εβραιοκρατούμενων ΜΜΕ περί του «γάμου των Ελλήνων ομοφυλόφιλων στην Νέα Υόρκη» να δημοσιεύσουν και τα παρακάτω.

Από knossopolis.com :

Δείτε ολόκληρο το άρθρο περί "γάμου" στο λινκ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63283300

Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ καλά κρατεί! Tο "ΕΘΝΟΣ.gr" μας "ενημερώνει" για τον διπλό ομοφυλοφιλικό γάμο δυο υποτιθέμενων ομογενών στην Νέα Υόρκη.

Για να δούμε όμως μερικά στοιχεία για τους "ομογενείς".

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ μεταδίδουν οι εφημερίδες με σκοπιμότητα.

Οι δήθεν Έλληνες gay που παντρεύτηκαν… ήταν γνήσιας Εβραικής καταγωγής.

Τελικά πρόκειται για την οικογένεια (Μπακόλα) με πολλά «θύματα» στο ολοκαύτωμα όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω λινκ http://www.kkjsm.org/holocaust/holocaust_B.html
πηγή...via mail by informer

Κάποιος αντικειμενικός παρατηρητής θα διακρίνει μια εμμονή των Εβραίων να προβάλουν μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι. Βλέπουμε τον Oliver Stone ο οποίος τυγχάνει και Εβραίος και gay να βγάζει μια ταινία παρουσιάζοντας τον Αλέξανδρο (τον οποίον μισούν ιδιαίτερα οι Εβραίοι - γιατί άραγε;) ως ένα Βασιλιά παρανοϊκό, τρελό, ανώμαλο, ανόητο, δίχως κύρος και πάνω από όλα gay. Βέβαια για την ταινία ο Stone ζήτησε εκ των υστέρων συγγνώμη, αλλά αυτή η τεχνική στην προπαγάνδα είναι γνωστή, δηλαδή βγαίνει μια εντυπωσιακή παραπληροφόρηση, το βλέπει όλος ο κόσμος και μετά πέφτουν οι συγγνώμες! την ταινία την είδαν εκατομμύρια άνθρωποι., την συγγνώμη σχεδόν κανείς!

Στο άρθρο "Περι του ψεύδους της Ομοφυλοφιλίας των Αρχαίων Ελλήνων" (για να το δείτε κάντε κλικ ΕΔΩ) αποδεικνύεται εν τέλει ότι υπάρχει στόχος σπήλωσης. Ο λόγος; απλός αλλά πολυεπίπεδος!

Η ψεύτικη εικόνα την ομοφυλοφιλίας στην αρχαία Ελλάδα σε ανθρώπους ηθικούς δημιουργεί απέχθεια προς τους Αρχαίους άρα και από την φιλοσοφία (που είναι και ο στόχος), ενώ στους ανήθικους υποσυνείδητη διαφήμιση για να τους παρασύρει. Αυτού του είδους την διαφήμιση την βλέπουμε άλλωστε σε καθημερινή βάση στην τηλεόραση, ειδικά σε κουτσομπολίστικα της πρωινής ή μεσημεριανής ζώνης, αλλά και σε σειρές και σε reality shows.

Με το να προπαγανδίζουν καθημερινά την ιδέα ότι ο Αλέξανδρος και ο Ηφαιστίων ή ο Αχιλλεύς και ο Πάτροκλος ήταν ομοφυλόφιλοι πετυχαίνουν αλλοιώσουν μεν την εικόνα των προγόνων αλλά παράλληλα χτυπάνε την ιερή έννοια της φιλίας η οποία υπήρχε στην Αρχαία Ελλάδα. Διαβάλλοντας λοιπόν την εικόνα της ιερής έννοιας της φιλίας των Αρχαίων προγόνων μας στον σημερινό άνθρωπο, πρακτικά πετυχαίνουν να καταργήσουν την φιλία, άρα κατ επέκταση να σπάσουν την συνοχή των Ελλήνων που τόσο πολύ φοβούνται! Παράλληλα ακυρώνουν την έννοια των Δελφών (Δελφίνι-αδελφοσύνη-ένωση Ελλήνων) άρα και την αρχέγονη θρησκεία... με ένα σμπάρο πάντα πολλά τρυγόνια.

Επίσης στο παρακάτω άρθρο μπορούμε να δούμε ποιοι ίδρυσαν και ελέγχουν ομοφυλοφιλικές οργανώσεις για να ξετυλίξουμε σιγά σιγά το κουβάρι και να πάρουμε μια εικόνα της πραγματικότητος...


Η λίστα με τα ονόματα των Εβραίων που ελέγχουν τις ομοφυλοφιλικές οργανώσεις:Larry Kramer -- Συν-ιδρυτής της οργάνωσης "Act Up" ενός ομοφυλοφιλικού/AIDS οργανισμού,συνιδρυτής της οργάνωσης Gay άνδρες κρίση υγείας.
 Alan Klein -- συνιδρυτής της ομάδας ACT UP,συνιδρυτής της ομάδας "Εθνος των GAY",Διευθυντής Εθνικών Τηλεπικοινωνιών και κύριος ομιλιτής για την Gay και Λεσβιακή Συμμαχία κατά της Δυσφήμισης[GLAAD]. Ο Klein επίσης είναι συνιδρυτής της επιτυχημένης καμπάνιας STOPDRLAURA.COM


Arnie Kantrowitz -- συνιδρυτής της Συμμαχίας των Gay και Λεσβιών κατά της δυσφήμισης[GLAAD].


Jonathan D. Katz -- ιδρυτής και διευθυντής του Ινστιτούτου Harvey Milk,της μεγαλύτερης gay οργάνωσης μελετών στον κόσμο.Επίσης για πολλά χρόνια "ξεφωνημένος" ακτιβιστής και συνιδρυτής της οργάνωσης "Εθνος των gay".


Harvey Fierstein -- ηθοποιός[Mrs. Doubtfire].Γνωστός gay ακτιβιστής.


Moisés Kaufman -- σεναριογράφος και σκηνοθέτης [The Laramie Project].


Israel Fishman -- ιδρυτής του Συμβουλίου για την Ελευθέρωση των Gay το 1970(τώρα είναι γνωστό ως η Gay, Lesbian, Bisexual, and Transgendered Στρογγυλή Τράπεζα της Αμερικανικής Ενωσης Βιβλιοθηκών),της πρώτης επαγγελματικής οργάνωσης gay στον κόσμο.


Bella Abzug and Edward Koch -- και οι δύο Εβραίοι--τα πρώτα μέλη του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων που εισήγαγαν νόμο για την απαγόρευση των σεξουαλικών διακρίσεων(1974).


Winnie Stachelberg -- πολιτική διευθύντρια,Εκστρατεία Ανθρώπινων Δικαιωμάτων[HRC].


Michael S. Aronowitz, Ρεπουμπλικανοί Νέας Υόρκης.


Tony Kushner --gay ακτιβιστής 1993 νικητής βραβείου Pulitzer(for Angels in America, 1992)


Len Hirsch -- Πρόεδρος της GLBT ομοσπονδιακής κυβέρνησης,GLOBE.


Meg Moritz, Ph.D. -- διευθύντρια και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της GLAAD.


Barbara Raab -- παραγωγός του τηλεοπτικού καναλιού NBC,μια φεμινίστρια λεσβία αρθρογράφος και συγγραφέας.


Charles Kaiser [?] -- εκδότης και ιδρυτικό μέλος της Λεσβιακής και Gay Εθνικής Ενωσης Συντακτών[NLGJA].


David Goodstein -- ιδιοκτήτης του ομοφυλοφιλικού περιοδικού The Advocate [1975-1985],συνιδρυτής του Εθνικού Λόμπι Ομοφυλοφιλικών Δικαιωμάτων.


Judy Wieder -- Επικεφαλής Σύνταξης,στο περιοδικό The Advocate.


Alison Bechdel [?] -- δημιουργός καρτούν και συγγραφέας του δι-εβδομαδιαίου "στρίπ" κόμικ "Dykes to Watch Out For."


Kevin Koffler -- Επικεφαλής Σύνταξης, του κιναιδικού περιοδικού "Genre"(Είδος).


Garrett Glaser -- μέλος του εθνικού συμβουλίου της Λεσβιακής και Gay Εθνικής Ενωσης Συντακτών.


Ronald Gold -- ρεπόρτερ για το Variety,ένας ηγέτης στην μάχη για την αντιστροφή της πολιτικής των Αμερικανικών Ψυχιατρικών Ενώσεων που θεωρούν οτι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική αρρώστια.


Magnus Hirschfeld [d. 1935], gay ακτιβιστής στην Γερμανία,ιδρυτής μιας απο τις πρώτες ομοφυλοφιλικές οργανώσεις,της Scientific Humanitarian Committee,"έπλασε" τον όρο τραβεστί,έφυγε απο την Ναζιστική Γερμανία.


Fred Hochberg --αναπληρωτής διευθυντής,του U.S. Small Business Administration,επικεφαλής του Human Rights Campaign [HRC].


Michael Berman -- μέλος του Συμβουλίου Διευθυντών της Εκστρατείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα..


Dr. Donald I. Abrams -- Αμερικάνος γιατρός, ειδικός στο HIV Ερευνητής για τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαριχουάνας και πρώην πρόεδρος των ομοφυλόφιλων γιατρών,Gay and Lesbian Medical Association.


Johnny Abush (1952-2000) -- [Καναδός]; αρχειοθέτης του διεθνές εβραικού αρχείου GBLT Archives.


Roberta Achtenberg [1950- ]; civil rights lawyer and federal official; appointed as Assistant Secretary for Fair Housing and Equal Opportunity by President Bill Clinton in 1993.


Miriam Ben-Shalom [1948- ], Αμερικανίδα λοχαγός και ακτιβιστής; το 1986 κέρδισε μια μάχη 10 ετών με τις ρεζέρβες του στρατού όταν το δικαστήριο διέταξε την επανακατάταξη της; Ιδρύτρια του ομίλου βετεράνων ομοφυλόφιλων και bi[GLBVA] το 1990.


Larry Brinkin, Αμερικανός ομοφυλόφιλος ακτιβιστής που κατάφερε την πρώτη μύνηση για συγκατοίκηση και γάμο ομοφυλόφιλων [against Southern Pacific Railroad, 1982].


Rob Eichberg, Αμερικανός ψυχολόγος, συνιδρυτής της National Coming Out Day [October 11th].


Scott Evertz, Αμερικάνος που τον απρίλιο του 2001 ο πρόεδρος George Bush, τον διόρισε πρόεδρο της επιτροπής του λευκού οίκου για την ατζέντα που αφορά το AIDS


Gene Falk [?, Jewish name], Αμερικανίδα επιχειρηματίας Αντιπρόεδρος της Showtime Digital Media Group; μέλος της ομάδας που προώθησε την αμερικάνικη σειρά Queer as Folk; Μέσα στην επιτροπή του οργανισμού the Gay and Lesbian Alliance Against Defamation [GLAAD].


Surina Kahn -- Ομοφυλόφιλη αμερικανίδα ακτιβίστρια.


Larry Kessler -- Ιδρύτρια το 1983 του οργανισμού καταπολέμησης του AIDS στη Μασαχουσέτη,Το μεγαλύτερο οργανισμό στην περιοχή της νέας Αγγλίας.


Kathy Levinson -- Αμερικανίδα επενδυτής και φιλάνθρωπος; είναι στο πάνελ της planet out και στην ΝGL.


Judith Light -- Ηθοποιός, ακτιβίστρια για συμφέροντα ομοφυλοφίλων


David Mixner -- Ομοφυλόφιλος ακτιβιστής, πολιτικός σύμβουλος; συνιδρυτής Της δημοτικής επιτροπής εκλογών του Λος άντζελες [MECLA], Μια ομάδα ομοφυλόφιλων που άσκησε επιρροή στην τοπική πολιτική ειδικός αντιπρόσωπος του Προέδρου Bill Clinton για την κοινωνία των ομοφυλόφιλων.


Dan Savage -- Αμερικανός συγραφέας βιβλίων με θέματα για ομοφυλόφιλους [The Kid: What Happened After My Boyfriend and I Decided to Go Get Pregnant; Skipping Towards Gomorrah: The Seven Deadly Sins and the Pursuit of Happiness in America] Και αρθρογράφος της στήλης για ομοφυλόφιλων [Savage Love].


Susan Schuman, Αμερικανός αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Πλανήτη ομοφυλόφιλων υπηρεσία του διαδικτύου.


Scott Seomin, Aμερικάνος συντονιστής για το Gay & Lesbian Alliance Against Defamation [GLAAD].


Jason Serinus [Jay Guy Nassberg] -- Ιδρυτής και συντονιστής του Lavender Healing Network; Πρώην ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Με το νεουρκέζικο τμήμα του Gay Liberation Front.


David Sine [?] -- Αμερικάνος γενικός διευθυντής του καναλιού C1TV, Το πρώτο αμερικάνικο ομοφυλοφιλικό δίκτυο τηλεόρασης.


Rex Wockner -- Ομοφυλόφιλος, αμερικανός δημοσιογράφος που ήταν δημοσιογράφος για τον τύπο ομοφυλόφιλων απο το 1985.


Jack Fritscher -- Έγινε αρχισυντάκτης τους Περιοδικού για ομοφυλόφιλους Drummer [1977].


Leslie Feinberg [1949- ], Aμερικάνος Συνδικαλιστής, transgender ακτιβιστής και ποιητής [Transgender Warriors: Making History from Joan of Arc to RuPaul].


Allan Ginsburg -Εβραίος Ποιητής και ηγετικό μέλος του οργανισμού NAMBLA(Ένωση εραστών μικρών αγοριών βορείου αμερικής)Αποθανών


Mitchell Gold -- HRC Board Marty Lieberman -- HRC Board


Andy Linsky -- HRC Board


Dana Perlman -- HRC Board


Abby Rubenfeld -- HRC Board


Andrew Tobias -- HRC Board


Lara Schwartz -- Senior Counsel, HRC


Heather Wellman -- HRC Field Coordinator


Dan Furmansky -- HRC Senior Field Organizer, West


Sally Green -- HRC Associate Field Director


Rick Rosendall [?] -- Πρόεδρος της Gay και Λεσβιακής Συμμαχίας Ακτιβιστών της Ουάσινγκτον, DC.


Barney Frank -- μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ.


Kerry Lobel -- Εκτελεστικός διευθυντής του National Gay and Lesbian Task Force.


Robin Margolis, American coordinator of the Bi Women's Cultural Alliance and author [Bisexuality: A Practical Guide].


Evan Wolfson, Senior Staff Attorney, Lambda Legal Defense and Education Fund -- and -- the executive director of Freedom to Marry.


Jennifer Einhorn -- Communications Director, Gay & Lesbian Alliance Against Defamation [GLAAD]


Nancy Alpert [?] -- Treasurer, GLAAD


Judy Gluckstern -- Board of Directors, GLAAD.


Stephen M. Jacoby -- Board of Directors, GLAAD.


Matt Riklin -- Board, GLAAD


Carol Rosenfeld -- Board, GLAAD.


William Weinberger -- Board, GLAAD


Tanya Wexler -- Board, GLAAD.


David Huebner -- GLAAD Counsel.


Richard Goldstein -- Village Voice writer on gay culture and politics


Ron Schlittler -- Director of Field & Policy, Parents and Friends of Lesbians and Gays [PFLAG].


Craig Ziskin -- Deputy Director of Development, PFLAG.


Debra Weill -- Senior Field & Policy Coordinator, PFLAG.


Dody Goldstein -- Board of Directors, PFLAG.


David Horowitz -- Board of Directors, PFLAG.


Shawn Frank -- Board of Directors, PFLAG.


Leon Weinstein -- Chair, Nominating Committee, PFLAG.


Kate Kendell [?], National Center for Lesbian Rights.


Gayle Rubin -- lesbian author/activist.


Hilary Rosen -- a founding member of the Gay and Lesbian Victory Fund; former board co-chair of the Human Rights Campaign.


Roz Richter, American attorney and activist.


Bob Kunst -- long-time activist in gay and Jewish causes.


"Gay, Lesbian & Straight Education Network" [GLSEN]. Board co-chairs: Marty Seldman, president


"National Gay & Lesbian Task Force" [NGLTF]. Board co-chairs: ..... Rachel Rosen in Santa Fe, N.M Dave Fleischer -- Director of Training [political training], NGLTF. Craig Hoffman -- Board of Directors, NGLTF. Beth Zemsky -- Board, NGLTF. Marsha C. Botzer -- Treasurer, NGLTF. Jeff Levi -- first, Levi was NGTF's lobbyist, early 1980s [NGTF became NGLTF in 1985]. Later, he was NGLTF executive director.


Bill Rubenstein, J.D. '86, developed the ACLU Lesbian and Gay Rights Project


Martin Duberman -- author/historian; founded the Center for Lesbian and Gay Studies at the City University of New York.


Ben Schatz '81, J.D. '85, is executive director of the Gay and Lesbian Medical Foundation.


Kevin Schaub, American; Executive Director and Dean of the Harvey Milk Institute in San Francisco, the world's largest center for queer studies.


Sarah Schulman [1958- ], American playwright, novelist, and activist [one of the founders of the Lesbian Avengers, a direct-action lesbian rights organization].


Susan Spielman -- principal/head of Common Ground, an education/consulting firm specializing in workplace sexual orientation education; her company has worked with hundreds of U.S. organizations, helping them to implement domestic partner benefits plans; co-author of the book Straight Talk About Gays in the Workplace.


Gertrude Stein -- wrote the first openly lesbian novel, "Q.E.D.," in 1903, but it was only published posthumously in 1950.


Rikki Streicher (1925-1994), American activist and businesswoman.


Michael Goff -- founded Out magazine in 1992.


Paulette Goodman -- founder of local chapter [Washington D.C.] of PFLAG and served as President of the National PFLAG organization from 1988-1992.


Jeffrey Newman, American, president and COO of the Gay Financial Network; president and CEO of out.com.


Jim Levin -- New York gay historian.


Barrett Brick -- GLAA [Gay and Lesbian Activists Alliance] Treasurer.


Robin Tyler -- American comedian [born Arlene Chernick] who was the first openly gay comic in North America; Tyler is also an activist who was the stage producer for the first three gay marches on Washington and the national protest coordinator for the "Stop Dr. Laura" campaign; she produces women's comedy and music festivals, and operates a lesbian travel-tour company.


Dr. Bruce Voeller [1935?-1994] [?] American gay rights activist, molecular biologist, physiologist, and AIDS researcher (pioneer in the use of nonoxynol-9 as a spermicide); cofounder and first executive director of the National Gay Task Force; creator of the Mariposa Foundation [an AIDS prevention research organization].


Mark Elderkin [?] -- co-founded Gay.com.


Leroy Aarons -- American professor, journalist, and founder of the National Gay and Lesbian Journalists Association (1990).


1) Allan Ginsburg, Jewish poet, leading member of North American Man Boy Love Association (pedophiles).


2) Alan Klein, Co-founder of group ACT UP, co-founder of group Queer Nation, National Communications Director and chief spokesperson for the Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD).


3) Larry Kramer, Co-founder of “Act Up,” a homosexual/AIDS activist organization; co-founder of the Gay Men’s Health Crisis.


4) Harvey Fierstein, Film actor (Mrs. Doubtfire); well-known gay activist.


5) Arnie Kantrowitz, Co-founder of the Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD).


6) Winnie Stachelberg, Political director, Human Rights Campaign.


7) Jonathan D. Katz, Founded and chairs the Harvey Milk Institute, the largest queer studies institute in the world. A long time gay political activist, was a co-founder of Queer Nation.


8] Israel Fishman, Founder of the Gay Liberation Caucus in 1970, now known as the Gay, Lesbian, Bisexual, and Transgendered Round Table.


9) Bella Abzug, The first members of the U.S. House of Representatives to introduce legislation banning discrimination based on sexual orientation (1974).


10) Moisés Kaufman, Playwright and film director (The Laramie Project).


11) Michael S. Aronowitz, The New York Log Cabin Republicans.


12) Tony Kushner, Gay activist; Tony and 1993 Pulitzer Prize-winning playwright.
13) Len Hirsch, President of the GLBT federal government employees group, GLOBE.

14) Meg Moritz, Ph.D. Director and member of the Executive Committee of GLAAD.


15) Barbara Raab, NBC-TV producer; a “Jewish lesbian feminist journalist, writer.”


16) David Goodstein, Owner/publisher of the gay magazine The Advocate; co-founder of the National Gay Rights Lobby.


17) Kevin Koffler, Editor-in-chief, Genre gay magazine.


18) Judy Wieder, Editor-in-chief, The Advocate gay magazine.


19) Barney Frank, Member of U.S. Congress; helped create non-discriminatory employment policies in all U.S. federal agencies.


20) Jennifer Einhorn, Communications Director, Gay & Lesbian Alliance Against Defamation.


21) Evan Wolfson, Senior Staff Attorney, Lambda Legal Defense and Education Fund and the executive director of Freedom to Marry.


22) Kathy Levinson,American investor and philanthropist; serves on the board of PlanetOut; also on NGLTF Board of Directors.


23) Leslie Feinberg, American trade unionist, transgender activist and author.


24) Roberta Achtenberg, Civil rights lawyer and federal official; appointed as Assistant Secretary for Fair Housing and Equal Opportunity by President Bill Clinton in 1993.


25) Richard Goldstein, Village Voice writer on gay culture and politics. 26) Terry Lobel, Executive director of the National Gay and Lesbian Task Force.


27) Surina Kahn, American lesbian activist.


28) Jay Guy Nassberg, Founder of the Lavender Healing Network; a former gay activist with the the Gay Liberation Front.


29) Judith Light, Actress, activist for gay causes.


30) Rick Rosendall, President, Gay & Lesbian Activists Alliance of Washington, DC.


31) Jack Fritscher, Editor in Chief of Drummer gay magazine.


32) Fred Hochberg, Deputy administrator, U.S. Small Business Administration; co-chair of the Human Rights Campaign (HRC).


33) Sarah Schulman, American playwright, novelist, and activist (one of the founders of the Lesbian Avengers, a direct-action lesbian rights organization).


34) Rex Wockner, Longtime gay, American journalist who has reported news for the gay press since 1985.


35) Alison Bechdel, Cartoonist creator and author of the bi-weekly comic strip “Dykes to Watch Out For.”


36) Hilary Rosen — a founding member of the Gay and Lesbian Victory Fund; former board co-chair of the Human Rights Campaign.


Στην Ελλάδα πρόεδρος σωματείου Λεσβιών είναι η κ.Γκίλμπερτ,εβραϊκής καταγωγής.


Υ.Γ. παρατηρήστε τι κοινό έχουν όλες οι φωτογραφίες... όλοι έχουν τον ίδιο σχηματισμό στην περιοχή της μύτης, μοιάζει με νεροχύτηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου