Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Οι απόλυτοι ιδιοκτήτες του ακίνδυνου για το DISAKELικό κράτος «εθνικισμού» : "Ένοχοι" "χωρίς κανένα ελαφρυντικό" οι εθνικιστές που συγκρούστηκαν στο "Προεδρικό Μέγαρο" σύμφωνα με το Ε.ΛΑ.Μ. διότι δίνουν την εντύπωση ότι ...ο εθνικισμός είναι απειλή για την δημοκρατία!!!!


Απο την ιστοσελίδα των "εθνικιστών" του ΕΛΑΜ:

"Οι χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στην ειρηνική διαμαρτυρία είναι αδιάψευστοι μάρτυρες ότι τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν είχαν καμία εμπλοκή με τα μικροεπεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου και παρέμειναν σε απόσταση πέραν των διακοσίων μέτρων από τον συγκεκριμένο χώρο. Κατανοώ την αγωνία των κυβερνώντων να μετατοπίσουν τις ευθύνες που τους βαραίνουν και να στρέψουν το βλέμμα της κοινής γνώμης σε φανταστικές απειλές κατά της δημοκρατίας αλλά δυστυχώς γι΄αυτούς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει τα κατάλληλα αντανακλαστικά και την πρέπουσα σοβαρότητα για να μην δώσει κανένα ελαφρυντικό στους πραγματικούς ενόχους για την τραγωδία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου