Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

ΜΑΥΡΟ ΚΡΑΝΟΣ


"Επιτιθέμεθα στην ένοχη σιωπή της κοινωνίας και η διαφορά μας εγκειται στο ότι το πράττουμε. Επιτιθέμεθα στις δομές που εκπροσωπούν το ελληνικό κράτος και τους υποτακτικούς του.Η σύγχρονη δικτατορία ψυχών και σωμάτων,λειτουργεί ως καταβόθρα διαπόμπευσης και εκποίησης κάθε συναισθήματος,η καταπάτηση της υπερηφάνιας,μας οδηγεί στο τελευταίο καταφύγιο της ανθρώπινης συνειδητότητας.Η λεηλασία της πατρίδας μας,ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου,ώστε να διεκδικήσουμε τις απάτητες νησίδες της αξιοπρέπειά μας.Η μόνη μάχη που χάνεται είναι εκείνη οπυ δεν δώθηκε ποτέ.Έφτασε ο καιρός που τα λόγια θα χάνονται μέσα στον ορυμαγδό των πράξεων.Μέχρι τώρα συνέβαινε το αντίθετο.Δηλαδή,τα λόγια επισκίαζαν τις πράξεις.Η εποχή του κενού ευνοεί την σύγχιση και τον αποπροσανατολισμό από το σκοπό.Βροντοφωνάξαμε:Όχι άλλο πια!Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στη λαίλαπα του διαλυτικού πνεύματος της αναρχίας της εποχής μας και σφόδρα ενάντια στο δηλητήριο του μπολσεβικισμού που υποδόρια σκορπάει το σύστημα στην ελληνική νεολαία.Το τιμημένο "Μαύρο Κράνος" αποτελεί την εμπροσθοφυλακή μας,την παρακαταθήκη μας,την αποστολή μας.Το πυρηνικό κύτταρο "Μαύρο Κράνος" θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για τα ιερά και όσια της φυλής μας.Θάνατος πρίν την ατίμωση! Resist to exist..."

ΜΑΥΡΟ ΚΡΑΝΟΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

(από το μήνυμα που μας έστειλαν οι συναγωνιστές από τις γειτονιές του Πειραιά.Σύντομα θα έχουν και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας μαζί τους,όπως αναφέρουν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου