Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

Λέτε να ανακηρύξουν κι αυτόν... "Εθνάρχη" ?

Αρνείται την προστασία των Σέρβων του Κοσόβου ο "Σέρβος" πρόεδρος.

     Αρνείται να επέμβει στο Κόσοβο για τον προστασία του σερβικού πληθυσμού ο φιλοδυτικός πρόεδρος Μπόρις Τάντιτς αναγνωρίζοντας de facto της αλβανική κυριαρχία.
     «Όταν λέω ότι η Σερβία δεν θα διεξάγει πόλεμο, λέω κάτι το οποίο θα πρέπει να λέει καθημερινά κάθε Σέρβος πολιτικός» δήλωσε ο φιλοδυτικός πρόεδρος Μπόρις Τάντιτς τη στιγμή που εθνικιστές βουλευτές κατηγορούσαν τις αλβανικές Αρχές και τους αξιωματούχους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, για τη βία και ζητώντας τη στρατιωτική επέμβαση του Βελιγραδίου για την προστασία της σερβικής μειονότητας.
     Η ένταση είναι υψηλή στις σερβοκρατούμενες περιοχές στο βόρειο Κόσοβο αφού την περασμένη εβδομάδα μετά την επιχείρηση ειδικών δυνάμεων για την ανάληψη του ελέγχου δύο συνοριακών σταθμών, προκειμένου να επιβληθεί το εμπάργκο στις εισαγωγές προϊόντων από τη Σερβία που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση του Χασίμ Θάτσι έγιναν σοβαρά επεισόδια.
     Επρόκειτο ουσιαστικά για την πρώτη απόπειρα της Πρίστινας να επιβάλει την κυριαρχία της στη σερβική μειονότητα στο βόρειο Κόσοβο. Οι κάτοικοι αντέδρασαν στήνοντας οδοφράγματα, ξέσπασαν ένοπλες συμπλοκές που οδήγησαν στο θάνατο ενός αστυνομικού και χρειάστηκε η επέμβαση της ειρηνευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ προς αποκατάσταση της τάξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου