Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ

Το αίσχος της υποχώρησης και του ραγιαδισμού που το εντοπίζουμε στη προδοσία της Ζυρίχης και στην επακολουθήσασα γραμμή Μακαρίου, είναι στρατηγικό λάθος να το φορτώνουμε αποκλειστικά σε ένα πρόσωπο και συγκεκριμένα στον Μακάριο ( Μιχάλη Μούσκο).

Η γραμμή αυτή του ραγιαδισμού είναι το έργο της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ στο σύνολο της. Πρόδωσαν τον αγώνα της ΕΟΚΑ και προσυπέγραψαν στη Ζυρίχη μια κατάσταση ημικατοχής που οι ειδικοί την ονομάζουν μετά-αποικιακό καθεστώς για να το δικαιολογήσουν ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Όχι κύριοι αργυρώνητοι κουλτουριάρηδες με τα παράσημα του καθεστώτος στο κούτελο. Οι λαοί μεταβαίνουν στη κατάσταση της ελευθερίας απευθείας από την σκλαβιά και δεν περνούν κατ’ ανάγκη από την σκλαβιά στην ημιελευθερία και από εκεί στην ελευθερία.


Ποιος ελεεινός σοφίστηκε αυτές τις θεωρίες. Οι ζωντανοί λαοί καρφώνουν τα κοντάρια των λαβάρων τους πάνω στα πτώματα των τυράννων τους και παίρνουν τη λευτεριά τους.
Τα ημιελεύθερα καθεστώτα είναι αποτελέσματα προδοσίας και συνδιαλλαγής της ευνοούμενης τάξης ή φατρίας κατά την περίοδο της κατοχής με τους κατακτητές. Αυτή τη συνδιαλλαγή έκανε η εκκλησία γιατί εξασφάλιζε έτσι τα κυριαρχικά και εξουσιαστικά της συμφέροντα πάνω στο λαό ή το ποίμνιο κατά την ιερή διάλεκτο.

Προσέξτε όμως.

Τα αίσχη και τις προδοσίες τις διαπράττουν κάτω από τον γαλανόλευκο μανδύα του εθνικοφρονισμού και του πατριωτισμού. Όταν ο Μακάριος ενταφίαζε την ένωση στη πράξη, έβγαινε στα μπαλκόνια με πύρρειους λόγους υπερ της Ενώσεως και ύβριζε τον Διγενή ως «νεκροθάφτη της ενώσεως».

Τώρα που δουλεύουν μεθοδικά για την διχοτόμηση, ώστε να έχουν ένα καθαρό μαντρί στη διοίκηση τους που να μην αμφισβητήσει ποτέ την εξουσία τους με κοσμικά κράτη και με αιτήματα απώθησης της θρησκευτικής προπαγάνδας από τη παιδεία, βγαίνουν στους άμβωνες με στόμφο πατριωτικό και διαλαλούν πως εργάζονται για το νέο ΟΧΙ του λαού μας στα νέα σχέδια που έρχονται.

Μα για την διαίρεση του λαού της κυπριακής δημοκρατίας σε δύο εκλογικά σώματα που οδηγούν σε δύο λαούς άρα και σε δύο κράτη και για την συμμετοχή ακόμα και των εποίκων σε αυτό το εκλογικό σώμα δεν λένε τίποτα. Άκρα σιγή της προδοσίας . Έτσι θα φτάσουμε στην οριστικοποίηση της διχοτόμησης και έπειτα θα συζητάμε για μια χαλαρή συνομοσπονδία. Αυτό είναι το σχέδιο που έχει εκπονηθεί από παλιά και εφαρμόζεται κατά γράμμα βήμα προς βήμα.

Όνειρα γλυκά κυπριακό ποίμνιο.


το είδαμε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου