Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

“Σκοπός μας είναι να εξαφανίσουμε τον λευκό άνθρωπο από το πρόσωπο της Γης”.

Μαύρος “ακτιβιστής” καθηγητής πανεπιστημίου των ΗΠΑ, δηλώνει ανοιχτά: “Σκοπός μας είναι να εξαφανίσουμε τον λευκό άνθρωπο από το πρόσωπο της Γης”.

Ο Kamau Kambon (του 1-ου βίντεο) είναι από το 2003 επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας, όπου διδάσκει μάθημα διάρκειας δύο εξαμήνων με τίτλο “Αφρικανικές Σπουδές”, ενώ παλαιότερα δίδασκε στο κολλέγιο St. Augustine στο Raleigh. Σε δημόσιες εκδηλώσεις και ομιλίες, ο προβεβλημένος από αριστερές , “ανθρωπιστικές” και “αντιρατσιστικές” οργανώσεις των Η.Π.Α. “ακτιβιστής”, καλεί ανοιχτά σε πόλεμο ενάντια στους λευκούς, λέγοντας ότι ο στόχος του “αντιρατσιστικού” κινήματος είναι η πλήρης εξαφάνιση του λευκού ανθρώπου από το πρόσωπο της Γης.


Το θέμα προβλήθηκε από πλήθος Μ.Μ.Ε. στις Η.Π.Α. τα οποία μάλιστα έδωσαν και δημόσιο βήμα σε στελέχη των Μαύρων Πανθήρων ( το 2-ο βίντεο) για να υποστηρίξουν ανοιχτά τoν Kambon.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου