Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Όταν για το μέλλον μας αποφασίζουν οι αλλόφυλοι…. Προτεραιότητα της Κυπριακής προεδρίας στην Ε.Ε…. οι λαθρομετανάστες

Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι η αιτία των δεινών του Ελληνισμού είναι το γεγονός ότι στα εντόσθιά του κουβαλάει κρυμμένους πίσω από ελληνοποιημένα ονόματα αλλόφυλους, οι οποίοι αποτελούν την εξέχουσα κοινωνικοπολιτική κάστα της κοινωνίας.
Στην Κύπρο, στο χωριό Συλίκου, αποτελεί κοινό μυστικό η αράπικη (συριακή) καταγωγή του παππού του Νειοκλή Συλικιώτη.
Δείτε τις προτεραιότητες της «κυβέρνησης» της "Κυπριακής Δημοκρατίας", η οποία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό λαθρομεταναστών στην ΕΕ, όταν από το καλοκαίρι θα «προεδρεύει» μαζί με άλλους στην ΕΕ.

Ο αράπης (κυριολεκτικά) «υπουργός εσωτερικών» της Κύπρου

Ο στόχος της ολοκλήρωσης του κοινού ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου μέχρι το τέλος του 2012, η προώθηση των πολιτικών ένταξης των μεταναστών στις κοινωνίες υποδοχής και η ανάδειξη της ανάγκης ανταπόκρισης της Ευρώπης με μεγαλύτερη επάρκεια σε θέματα παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, ανταπόκρισης και συντονισμού στις περιπτώσεις ανθρωπιστικών κρίσεων και φυσικών καταστροφών έχουν καθοριστεί από το υπουργείο Εσωτερικών ως οι προτεραιότητές του ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ο Κύπριος υπουργός Εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις προσπάθειες για διαμόρφωση ενός κοινού ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως αυτό που χρειάζεται είναι «περισσότερη Ευρώπη και όχι λιγότερη Ευρώπη» και ότι η ΕΕ πρέπει να ενεργήσει περισσότερο συντονισμένα και να αναδείξει περισσότερο τις αρχές της.

Αναφερόμενος στην προτεραιότητα της ένταξης των μεταναστών, ο υπουργός είπε πως η μετανάστευση είναι αναγκαία από τη στιγμή που γηράσκει ο πληθυσμός και ότι για λόγους κοινωνικής συνοχής πρέπει να προωθηθούν πολιτικές ένταξης. Σε σχέση με το θέμα της πολιτικής προστασίας, ο Υπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως μεταξύ άλλων πως η Κύπρος έχει θέσει στις προτεραιότητές της τη διοργάνωση σεμιναρίου για ενίσχυση του εθελοντισμού, αφού πολλά σώματα στην Κύπρο που έχουν ευθύνη για πολιτική προστασία στηρίζονται σε εθελοντικές δυνάμεις κάτι που συνάδει και με το στόχο της δημιουργίας σώματος Ευρωπαίων εθελοντών για βοήθεια σε τρίτες χώρες.

Είπε, επίσης, πως η αρμόδια Επίτροπος της ΕΕ έχει κάνει πρόταση για διοργάνωση στην Κύπρο άσκησης εξομοίωσης, σε συνεργασία με την Ελλάδα και τη Μάλτα, για εκκένωση πληθυσμού από γειτονική χώρα σε περιπτώσεις κρίσεων.

[zougla.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου