Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Ουκρανία - Η επανάστασή μας θα γίνει!


Θέλουμε να σας πούμε για τρείς Εθνικιστές από την Ουκρανία, από την πόλη Μελιτόπολη. Οι σύντροφοί μας «πέταξαν γάντι» στο «κράτος» και στους κατασταλτικούς οργάνους του.
Όπως αναφέρουν και τα τοπικά ΜΜΕ, τον Μαΐο του 2011 έβαλαν φωτιά σε ένα κρησφύγετο διαφθοράς με την επωνυμία «Περιφερειακό Δικαστήριο της Μελιτόπολης» και στις 19 Σεπτεμβρίου άναψε σαν λαμπρατζιά του Πάσχα το μπουρντέλο των παρασίτων που λέγετε «Περιφερειακή Εισαγγελεία της Μελιτόπολης».
Μετά από μερικές μέρες η «αστυνομία» κατάφερε να συλλάβει τους αγωνιστές οι οποίοι δεν έκρυψαν τους λόγους των πράξεών τους: διαμαρτυρία ενάντια στο κράτος στο πρόσωπο των αστυνομικών και δικαστικών οργάνων του και της εγκληματικότητας των κρατούντων και των μεταναστών, τους οποίους συγκαλύπτουν τα εν λόγω όργανα.
Όλοι όσοι αγαπούν την Ουκρανία και τον Ουκρανικό Έθνος, αλλά μισούν αυτό το κράτος πρέπει να θυμούνται τους αγωνιστές αδελφούς μας και πρέπει να τους στηρίξουν ηθικά αλλά και οικονομικά.
Η επανάστασή μας θα γίνει!
Ζήτω η Νίκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου