Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ο μαζικός δολοφόνος Anders Behring Breivik είναι Μασόνος, αντιρατσιστής, υπέρ των ομοφυλοφίλων και φιλοσιωνιστής – εν αντιθέσει προς την εικόνα που παρουσιάζουν οι πουτάνες του Σύστηματος, δηλ τα ΜΜΕ


Νορβηγικές πηγές έχουν ταυτοποιήσει ως τον άντρα που μεταμφιεσμένος σε αστυνομικό πυροβόλησε δεκάδες νέους ανθρώπους στο νησί Utøya τον 32χρονο Anders Behring Breivik . Ο δράστης υπήρξε τακτικός σχολιαστής- αρθρογράφος σε διάφορα νορβηγικά μέσα του διαδικτύου, ιδιαίτερα στο μπλογκ document.no, το οποίο διαχειρίζεται ο Hans Rustad, ένας πρώην ακροαριστερός δημοσιογράφος. Ο Hans Rustad είναι Εβραίος και εξαιρετικά φιλοσιωνιστής, ο οποίος προειδοποιεί για την ισλαμοποίηση, τηn βία και άλλα προβλήματα σχετιζόμενα με τηn μουσουλμανική μετανάστευση. Πολλοί από τους τακτικούς συμμετέχοντες στο μπλογκ του μοιράζονται –λιγότερο ή περισσότερο- τις απόψεις του. Αντιπροσωπεύει μια ιδεολογία όπου η σημασία της εθνικότητος υποτιμάται ή απουσιάζει εντελώς, αντικαθιστώντας την, ως κλειδί της διαμάχης ενάντια στη μετανάστευση, με την αναγκαιότητα της διατήρησης του Δυτικού Πολιτισμού και των δημοκρατικών αξιών. Η ρητορική και οι δραστηριότητές τους είναι σχεδόν καθολικά εστιασμένες στο Ισλάμ και τους μουσουλμάνους. Άλλες μεταναστευτικές ομάδες, όπως Βιετναμέζοι, Κινέζοι, μη- μουσουλμάνοι Αφρικανοί και άλλοι, συνήθως αντιμετωπίζονται ως ‘’ακίνδυνες’’ ή, ακόμη περισσότερο, ως ‘’θετικά συνεισφέρουσες στην κοινωνία’’.


Αυτή είναι η τρέχουσα, πλέον δημοφιλής τάση στα αντιμεταναστευτικά κινήματα της Ευρώπης, όπως αυτή εκπροσωπείται από το Κόμμα της Ελευθερίας του Geert Wilder, από το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας, τους Σουηδούς Δημοκράτες και στην Γερμανία από την αποκαλούμενη «Κίνηση υπέρ της Κολωνίας», που είναι και εκ των πλέον δραστηρίων, καθώς επίσης και από νεο-εμφανιζόμενα κόμματα με παρόμοια ιδεολογία. Στην Αγγλία, η EDL( English Defense League) σχετίζεται με αυτήν την ιδεολογία, μαζί με ομάδες όπως η SIOE και τα τοπικά της παραρτήματα, η Ένωσις Ελευθέρου Τύπου της Δανίας, με το περιοδικό τους ‘’Σαπφώ’’ - και ωρισμένα ακόμη. Σημειώστε ότι η SIOE χρησιμοποιεί το σύνθημα: ‘’ ο ρατσισμός είναι η ευτελέστερη μορφή ηλιθιότητος. Η Ισλαμοφοβία το ευγενέστερο του κοινού αισθήματος’’!

Οι Αμερικανοί σύμμαχοί τους είναι πρόσωπα όπως η Pamela Geller, ο Robert Spencer, ο Daniel Pipes και άλλοι. Η προσήλωσή τους στον Σιωνιστικό Σκοπό και η απόρριψη των κλασσικών Εθνικιστικών ιδεών, όπως της σημασίας της εθνικότητος, τους διαφοροποιεί από ακραιφνή Εθνικιστικά Κινήματα, όπως το BNP στην Αγγλία, το γαλλικό Front National και το γερμανικό NPD ( το μοναδικό εξ όσων αναφέρθηκαν, πιο ξεκάθαρα εμπνεόμενο από τον Εθνικοσοσιαλισμό).

Τα ηρωικά τους πρότυπα είναι κυρίως Εβραίοι, όπως ο Γερμανοεβραίος Henryk Broder, ο Γαλλοεβραίος Σιωνιστής Bernard HenryLevy, οι Βρετανοί Melanie Philips και Bernard Lewis, για να αναφέρουμε μερικούς - και πολλοί ακόμη. Οι Φλαμανδοί Εθνικιστές βρίσκονται κάπου ανάμεσα, όντας κυρίως παραδοσιακοί Εθνικιστές δίχως συμπάθεια προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Σιωνισμό και το Ισραήλ, προσπαθώντας τώρα να υιοθετήσουν ένα νέο φιλοσιωνιστικό προφίλ, εμπνεόμενοι από την επιτυχία του Κόμματος της Ελευθερίας του Geert Wilder στην Ολλανδία και του Λαϊκού Κόμματος στη Δανία.

Τα μέλη των φιλοσιωνιστικών οργανώσεων και κομμάτων συχνά χαρακτηρίζουν τους μη φιλοσημίτες Εθνικιστές ως Ναζί, αντισημίτες και ρατσιστές, υιοθετώντας τις δογματικές παρωπίδες και νάρθηκες της ακροαριστερής ρητορικής, προσπαθώντας να παρουσιάσουν μία πιο λειασμένη εικόνα ως προς την κρατούσα τάση. Έχουν, επίσης, πολύ περισσότερες διασυνδέσεις με κοινοβουλευτικούς πολιτικούς από τους παραδοσιακούς Εθνικιστές και κατά περιόδους υποστηρίζονται από καθεστωτικές- δημοκρατικές εφημερίδες, όπως η Jyllands Posten στη Δανία, καθώς επίσης και από ακροδεξιές εβραϊκές ομάδες και μεμονωμένα άτομα. Τα καθεστωτικά-δημοκρατικά μέσα ενημέρωσης συνήθως κρίνουν αυτές τις ομάδες με συμπάθεια, εν αντιθέσει προς τους παραδοσιακούς Εθνικιστές, οι οποίοι κατηγορούνται συλλήβδην ως ‘’Ναζί’’.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου