Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Τι κάνει με τα λεφτά μας η Ελλαδική επαρχία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας (ΠΣΑ);

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και σκεφτείτε αν ο κάθε Γερουλάνος και η κάθε Διαμαντοπούλου είναι Έλληνες ή όχι. Μόνο ένας αλλογενής για να καταστρέψει την χώρα μας θα μπορούσε να κάνει αυτά που περιγράφονται παρακάτω. Εμείς από την ιστοσελίδα μας έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η συντριπτική πλειοψηφία της πολιτικής, οικονομικής και "πνευματικής" ολιγαρχίας στην νεοΕλλάδα παριστάνουν τους Έλληνες, αλλά δεν είναι. Είναι τουρκαλβανοί, εβραίοι και αράπηδες, δεν λείπουν και σκοπιανοί.

Ας μας εξηγήσουν οι διαφωνούντες μαζί μας τι κίνητρα έχουν αυτά τα κυβερνητικά αποβράσματα για να αναστυλώνουν τα τζαμιά, οθωμανικά λουτρά και μνημεία, να προσλαμβάνουν 250 ιεροδιδασκάλων για να διδάσκουν κοράνι, να μην φορολογούν τους εβραίους. Και όλα αυτά στην εποχή της "βαθιάς οικονομικής κρίσης". 

Όλοι αυτοί μαζί έχουν στήσει αυτό το μόρφωμα που το ονομάζουν ελληνική δημοκρατία και εργάζονται για την εξάλειψη του Ελληνικού Γένους.Να πού δίνει τα λεφτά μας ο κ. Γερουλάνος!


Έλληνα φορολογούμενε, μπορεί να σου περικόψανε τον ήδη «πενιχρό» μισθό και τη σύνταξη, αλλά τουλάχιστον μπορείς να νιώθεις υπερήφανος, ότι πήγανε για καλό σκοπό... Για την αναστήλωση τζαμιών, οθωμανικών λουτρών και μνημείων!Απίστευτο; Kι όμως πραγματικό!!!  Μετά την κυρία Διαμαντοπούλου, που βρήκε από το πουθενά χρήματα για 250 νέες προσλήψεις ιεροδιδιδασκάλων για να διδάξουν το κοράνι στη Θράκη, έρχεται και ο «γνωστός και μη εξαιρετέος κολλητός» του πρωθυπουργού, κ. Παύλος Γερουλάνος, να κάνει τη διαφορά!Ξέρετε, λοιπόν, πόσα λεφτά δίνουμε για αναστηλώσεις τζαμιών και λοιπών οθωμανικών μνημείων; Μόνο 5.500.000 ευρώ!!!

Τώρα πως «λεφτά υπάρχουν» σε αυτή τη χώρα μόνο για τη διδασκαλία του κορανίου και για συντηρήσεις τζαμιών, παραμένει ένα μυστήριο!  Εκτός αν ζούμε σε άλλη χώρα και δεν το έχουμε καταλάβει... Γι' αυτό φαίνεται ο  αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Τουρκίας,  κ. Κιλιτσντάρογλου, έπλεξε χθες το εγκώμιο του κ. Παπανδρέου, για το πόσο «φανταστικός» πρωθυπουργός είναι! Μήπως να μετονομαστείτε, τουλάχιστον, κ. Παπανδρέου, σε «πρωθυπουργός Τουρκίας», να μην μπερδευόμαστε και εμείς;

Όσο για τον υπουργό Πολιτισμού, απάντησε ο άνθρωπος ότι αυτά τα έργα εντάσσονται στο πλαίσιο «Οθωμανική Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα»  του Γ' ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ.

Ποια «Οθωμανική Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα», κ. Γερουλάνε; Μήπως έχετε μπερδευτεί; Στην Αθήνα ζείτε, όχι στην Αλικαρνασσό! Την αναστήλωση κάποιου ελληνικού μουσείου, που τα περισσότερα σήμερα βρίσκονται σε αποκαρδιωτική κατάσταση, δεν σκεφτήκατε να την εντάξετε σε αυτό το πλαίσιο;

«Λεφτά υπάρχουν», κ. Γερουλάνε μόνο για το «οικογενειακό» σας Μουσείο Μπενάκη και για...τα τζαμιά;;;

Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους...
www.schizas.com

Διαβάστε επίσης και αυτό και αυτό κρίνετε νόμοι σας αν κάποιος ελληνογενής θα μπορούσε να το κάνει υτό όσο παρακμιακός και να ήταν.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου