Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Нежеголь (Nezegol) - «Ξυπνάτε Άριοι, η Φυλή ζητάει Ήρωες»

Τα τραγούδια των διάφορων Ρωσικών εθνικιστικών συγκροτημάτων, τα οποία σας παρουσιάζουμε κατά καιρούς, όπως θα ακούσετε και εδώ, είναι μίλια μακριά από την επιβληθείσα (από ποιους άραγε;) «ορθή» λεγόμενη «εθνικιστική μουσική» και «εθνικιστικό ροκ» και έχοντας εθνικά ματίβα κάνουν στις ψυχές των νεαρών Ρώσων έργο όσο δεν θα μπορούσαν να κάνουν τα εθνικιστικά κινήματα, δεκάδες εθνικιστικές ιστοσελίδες και άρθρα μαζί.

Στον Ελλαδικό μας χώρο σαν να αφαίρεσε ο θεός το μουσικό ταλέντο από τους εθνικιστές και από τους ανθρώπους με μουσικό ταλέντο το κάθε εθνικό αίσθημα και την αγάπη για την Πατρώα Γη.

«Ξυπνάτε Άριοι, η Φυλή ζητάει Ήρωες» τραγουδούν οι εξαιρετικοί Nezegol.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου