Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Βίντεο. Αυτοί που αν υπήρχε έστω στοιχειώδες κράτος έπρεπε να είναι φυλακή.

Ο ”αντιστασιακός” αυτός, ο οποίος προβαίνει ακολούθως στις απαράδεκτες δηλώσεις, το 1974 δεν κατάφερε να οδηγήσει το τάγμα του στη μάχη! Μέχρι να φτάσει του έφυγαν  όλοι οι στρατιώτες και τελικά λιποτάκτησε και αυτός. Δεν ήταν και ο μόνος!

Αυτός τούτος ο Χριστόφιας είναι επίσης δεδηλωμένος λιποτάκτης!  Έψαχνε την μονάδα του ολόκληρη την περίοδο της εισβολής και δεν μπόρεσε να την ανακαλύψει. Και δεν ήταν και καμιά μονάδα …ειδικών δυνάμεων. Η μονάδα του υγειονομικού ήταν, που κουβαλά τους τραυματίες στα μετόπισθεν. Την ίδια στιγμή ο Ταλάτ και ο Έρογλου πολεμούσαν με πάθος  στα βουνά του Πενταδακτύλου και εκτελούσαν αιχμαλώτους.

Στην ταινία εμφανίζεται και ο Κυπριανού με το περισπούδαστο ύφος. Αυτός συνηθίζει να κάνει ταξίδια κατά τα Σαββατοκυρίακα προς τις Αραβικές χώρες, να διαμένει σε σουίτες πανάκριβων ξενοδοχείων και να μας χρεώνει τον λογαριασμό!

Σ΄αυτούς τους ανάξιους καιροσκόπους οι χρήσιμοι ηλίθιοι, που ανταλλάζουν τη ψήφο τους για ένα ρουσφέτι, μας δέσμευσαν το μέλλον!

Αυτοί ευθύνονται για το θάνατο των 12 συμπατριωτών μας και το σακάτεμα δεκάδων άλλων!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου