Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Να παραιτηθούν ο Τουρκόφιας και τα γιουσουφάκια του.

Αδέλφια της Κύπρου, κρατάτε γερά. Ο ελληνισμός περνάει δύσκολες μέρες. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών, προσποιήτε σαν τον χαμαιλέοντα και γ’ αυτό δεν είναι ορατός σε πολλούς. Έχει καταλείψει τα κύρια κρατικά πόστα είτε στην μητροπολιτική Ελλάδα είτε στην Κύπρο.


ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΚΡΗΞΗ - ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Kαταγγελίες σοκ από το γιο του νεκρού – και επίσημα – διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Κύπρου Νικόλα Ιωαννίδη ο οποίος μιλώντας στο ΡΙΚ αποκάλυψε ότι οι πάντες στην κυβέρνηση Χριστόφια γνώριζαν ότι τα κοντέϊνερ ήταν παρατημένα στη τύχη τους χωρίς φύλαξη αλλά αδιαφορούσαν:
 

”Αυτό που συνέβη σήμερα στο Μαρί ήταν μια έκρηξη στα θεμέλια του κράτους μας. Ο πατέρας μου έκανε επανειλημμένες εκκλήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Χθες είχαν πληροφορίες ότι είχαν φουσκώσει τα κιβώτια, τα οποία για 1,5 χρόνο βρίσκονταν κάτω από τον ήλιο.


Ο πατέρας μου κλήθηκε να πάει όταν ξεκίνησαν οι μικρο-εκρήξεις και πήγε πρώτος εκεί. Είναι μεγάλη ντροπή για αυτό το κράτος που ακόμα δεν έχουν παραιτηθεί όλοι τους. Τις ίδιες καταγγελίες με έγγραφα φαίνεται να έκανε και ο διοικητής του στρατοπέδου ο οποίος και αυτός δεν είναι πλέον στη ζωή. Κανείς όμως δεν τους άκουσε.

Αρχειοθέτησαν μάλλον για τα καλά τις καταγγελίες τους στα συρτάρια τους και τώρα κρύβονται για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους. Παρά μόνο παραιτούνται και νομίζουν πως την έχουν γλιτώσει. Ή απλά πάνε στον τόπο της τραγωδίας και δηλώνουν συγκλονισμένοι και πως το κράτος θα σταθεί δίπλα τους. Γιατί όμως το κράτος δεν στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που με τις καταγγελίες τους προειδοποιούσαν για τα χειρότερα;»

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι παρά τις διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «Κατ’αρχήν δεν υπάρχουν ενδείξεις δολιοφθοράς μέσα στη νύχτα άρχισαν σχεδόν ταυτόχρονα με την φωτιά εκρήξεις στα κοντέϊνερ. Από τι; Υψηλή θερμοκρασία δεν είχε αναπτυχθεί εκείνη την ώρα στα κοντέϊνερ. Πάντως έτσι εξηγείται και ο θάνατος του διοικητή της βάσης. Κλήθηκε εσπευσμένα μετά τις πρώτες εκρήξεις.

Πληροφορίες του defencenet.gr από απόλυτα έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι κάθε βράδυ καταβρέχονταν τα κοντέϊνερ, έτσι ώστε να μην αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό τους κατά την διάρκεια της ημέρα. Γελοίο, άλλά είναι γεγονός.

Μέχρι στιγμής οι αρχές κάνουν λόγο για 12 νεκρούς και 62 τραυματίες. Όμως πληροφορίες πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν πως ο αριθμός των νεκρών θα φτάσει θα φτάσει τουλάχιστον τους 17, αφού πέντε από τους τραυματίες είναι κλινικά νεκροί.

Τα κοντέϊνερ έφτασαν στη βάση την Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009. Πλήρωμα του αμερικανικού ναυτικού λαμβάνει άδεια από τον καπετάνιο Σμιρνόφ να επιβιβαστεί στο «Μόντσιεγκορσκ» για μία επιθεώρηση, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας. Το ρωσικών συμφερόντων πλοίο με την κυπριακή σημαία είχε ναυλωθεί από την IRISL, τις κρατικές ναυτιλιακές γραμμές του Ιράν, για τη μεταφορά φορτίου από το ιρανικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στην Ταρτούς της Συρίας. Άμεσα οι επιθεωρητές ενημερώνουν την Ουάσιγκτον για τα ευρήματα των ελέγχων σε μερικά από τα 98 κοντέινερ που μετέφερε το πλοίο.

«Πυρομαχικά των 120, 122, 125 και 160 χιλιοστών που έχουν προορισμό τη Συρία. Η επιθεώρηση αποκάλυψε επίσης σφαίρες ΑΚ-47 των 7,62 χιλιοστών, πεπιεσμένη πυρίτιδα, γομώσεις απλές και γομώσεις μαγνησίου», ανέφερε το απόρρητο τηλεγράφημα 09State5968 που στάλθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην αμερικανική πρεσβεία στη Λευκωσία και είχε υπογραφή Κλίντον.

http://antistasi.org/?p=19027
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου