Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Το υποκείμενο Μεγλίτης: «Μεταξύ των θυμάτων στην Κύπρο δεν υπάρχουν Έλληνες».

mpeglitis

Το άθλιο υποκείμενο της προδοτικής κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και υπόδουλο της Νέας Εβραϊκής Τάξης των Πραγμάτων ο ραγιάς Μπεγλίτης δεν έχει όρια στο θράσος και στην χυδαιότητα.

Έκανε δήλωση για το προβοκατόρικο χτύπημα στην Κύπρο σαν να ήταν η Κύπρος κάποια άλλη ξένη για τους Έλληνες χώρα όπως π.χ Νιγηρία, είπε και με το θράσος ότι δεν υπάρχουν μεταξύ των θυμάτων Έλληνες. Δηλαδή ραγιά Μπεγλίτη οι Κύπροι δεν είναι Έλληνες ;

Και τι είναι οι Κύπριοι βρε ;
 
 
 
Σχόλιο ΓΕΝ.ΕΛ.
Καταρχήν πρέπει να τονίσουμε ότι εμείς πιστεύουμε ότι το Αίμα προσδιορίζει το είναι και τα πιστεύω των ανθρώπων.
 
Όταν εμείς λέμε ότι μεταξύ μας, στην Ελλάδα, ζουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι προσποιούνται, δηλ. κάνουν πως είναι Έλληνες, μας κατακρίνουν ακόμα και οι συναγωνιστές μας.
 
Εμείς ώμος επιμένουμε ότι η αιτία του κακού είναι ακριβός αυτό: οι δήθεν«Έλληνες», οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα έχουν αράπικη, σημιτική ή τουρκική καταγωγή ή, λόγο της μεγάλης αιμομιξίας των προγόνων τους, δεν μπορούν να αυτοπροσδιορισθούν εθνικά (αυτοί πρέπει να είναι η μεγάλη πλειοψηφία), μας κυβερνούν εδώ και πολλές δεκαετίες.

Προφανώς ένας Έλληνας δεν θα μπορούσε να πει σε κάποιον Κύπριο ότι δεν είναι Έλληνας μόνο και μόνο επειδή δεν διαθέτει διαβατήριο της «Ελληνικής» Δημοκρατίας.

Προφανώς ένας Έλληνας δεν θα μπορούσε να πει ότι Έλληνας εκτός από γεννιέσαι και «γίνεσαι». Μόνο αυτός που κάποτε έχει «γίνει Έλληνας» (ενώ δεν είναι) θα μπορούσε να το πει αυτό.

Προφανώς μόνο ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να προσδιορίσει την εθνική του καταγωγή ή την προσδιορίζει εκτός της Ελληνικής εθνικής καταγωγής θα έλεγε ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι των ένδοξων αρχαίων Ελλήνων (θυμηθείτε τον Πάγκαλο που χαζογελούσε λέγοντας ότι μερικοί νομίζουν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων).

Αυτοί που τους ονομάζουν «προδότες», «ραγιάδες» κλπ βάζουν νερό στο δικό τους μύλο. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι Έλληνες και γ’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίζουμε προδότες.

Είναι απλός εχθροί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου