Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Βίντεο. Οι λύκοι.

Κανένας λύκος δεν μπορεί να ζήσει στην αιχμαλωσία. Γοητεύειουν αφάνταστα αυτά τα πλάσματα.

Προσέξτε όμως: ο σκύλος, ο οποίος είναι ο κοντινότερος συγγενής (είναι απόγονος) του λύκου και ο οποίος σαν είδος έχει δημιουργηθεί από διάφορες αιμομιξίες των λύκων, είναι το σύμβολο της υποταγής και της δουλικότητας.

Αυτά τα απρόβλεπτα αποτελέσματα έχουν οι αιμομιξίες και οι επεμβάσεις στο ΔΝΑ.
Δεν είναι τυχαίες οι σημερινές προσπάθειες της παγκόσμιας πολιτικής ελίτ να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο ανθρώπινο υβρίδιο με την προώθηση της πανσπερμίας σε όλον τον κόσμο. Ο άνθρωπος που θα γεννηθεί ( παρατηρώντας την δουλικότητα γύρο μας αναρωτιόμαστε μήπως έχει ήδη γεννηθεί; ) δεν θα είναι πλέον ένας παραδοσιακός άνθρωπος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου