Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Τα κράτη καταστρέφονται, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους ασήμαντους.

του Ευαγόρα Αχαιού.


Ο Αντισθένης, ο έλληνας φιλόσοφος και ιδρυτής της σχολής των Κυνικών φιλοσόφων, 400 χρόνια π.Χ. είχε πει πως τα κράτη καταστρέφονται, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους ασήμαντους.

Από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας, δυστυχώς, δεν καταφέραμε ποτές μας σαν λαός να ξεχωρίσουμε τους σπουδαίους από τους ασήμαντους.


Αποδεχτήκαμε, (αφού ήταν εκτός από διακαής μας πόθος και το φανερό και το κρυφό όνειρο του κάθε ενός από μας η πρόσληψη και το βόλεμα στη δημόσια υπηρεσία), το κάθε ασήμαντο τσοπανόσκυλο και ο κάθε τυχάρπακτος κομματικός σαλίγκαρος να στρογγυλοκαθίσει σε θέσεις κλειδιά της κρατικής μηχανής, να βολευτεί και να εξασφαλίσει, χωρίς να αξίζει, σίγουρο και αναπροσαρμοζώμενο με χρονιαίες αυξήσεις μηνιαίο εισόδημα για να μπόρει να κάνει το κομμάτι του, αφού η ηλιθιότητά μας ανέχτηκε την εξαργύρωση της δουλοπρεπούς κομματικής του υποταγής σε βάρος της αξιοκρατίας και του καλώς νοούμενου συμφέροντος του τόπου.
 
Η νοσηρή αυτή νοοτροπία που μας διακατέχει ευνόησε την υπό των εκάστοτε κυβερνώντων, ειδικά από τους σημερινούς κομμουνιστές της εξουσίας και τον κ. Χριστόφια, αναγωγή της ρουσφετολογίας σε επιστήμη υψηλών ταχυτήτων για βόλεμα και προώθηση των υμέτερων ανίδεων στις υψηλότερες βαθμίδες της κυπριακής κρατικής μηχανής.

Δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα τα ρουσφέτια του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού, ούτε μπορούν να ξεχαστούν τα διάφορα e-mail με αιτήματα φίλων, συντρόφων και άλλων ομοϊδεατών της συναρπατζιάς του ΑΚΕΛ στις επιμορφωτικές κατασκηνώσεις της ΕΔΟΝ στα Περβόλια της Λάρνακας που στάλθηκαν κατά λάθος (!!!) από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της γραμματέας του γραφείού του και είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ούτε μπορούν να σκεπαστούν και να περάσουν απαρατήρητα τα ρουσφέτια και οι προωθήσεις αιτημάτων “φιλικών και συγγενικών ατόμων” που έκανε ο παραιτηθείς μετά την αποκάλυψη Διευθυντής του Προεδρικού Γραφείου κ. Βάσος Γεωργίου.

Πολύ δε περισσότερο δεν μπορεί να ξεχαστεί η δημόσια παραδοχή του παραιτηθέντα υπουργού Άμυνας κ. Κώστα Παπακώστα στα μέσα του Μάρτη 2011 ότι “είχε προσεγγιστεί από πολλούς, συμπεριλαμβανομένων υπουργών και βουλευτών, ώστε να μεσολαβήσει να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση κάποιοι δικοί τους στρατιώτες” και ο οποίος είχε το θράσος μάλιστα να απειλήσει πως αν τον διαψεύσουν θα αναγκαστεί να δώσει τα στοιχεία που έχει στη δημοσιότητα.

Αν καταφέρναμε να ξεχωρίσουμε τους σπουδαίους από τους ασήμαντους, δεν θα δίναμε καμιά ευκαιρία στον κομμουνιστή Δημήτρη Χριστόφια να αναρριχηθεί στην εξουσία.

Χωρίς τον Χριστόφια στην εξουσία δεν θα αναλάμβανε ο αποτυχημένος κ. Ιάκωβος Παπακώστας, (αδελφός του επίσης αποτυχημένου υπουργού άμυνας κ. Κώστα Παπακώστα), αρχηγός της Αστυνομίας για να γίνουμε ρεζίλι σαν κράτος από την απόδραση του ισοβίτη Αντώνη Προκοπίου Κίτα, άλλως πως Αλ Καπόνε, ούτε θα διορίζαμε τον κ. Μολένσκη, που δεν κατείχε τα προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση, επικεφαλή της Γραμματείας της Κυπριακής Προεδρίας στην Ε.Ε. το δεύτερο εξάμηνο του 2012 για να βολέψει με συνοπτικές διαδικασίες την κόρη του, τον γκόμενό της, τους φίλους του γκόμενου της κόρης του, τη φίλη-συμμαθήτρια της κόρης του και τον ανιψιό της γυναίκας του.

Η υποβολή παραιτήσεων από τους υπουργούς Άμυνας, Εξωτερικών και Αρχηγό ΓΕΕΦ, κ.κ. Κώστα Παπακώστα, Μάρκο Κυπριανού και αντιστράτηγο Πέτρο Τσαλικίδη, που ακολούθησαν την καταστροφική έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011 στη Ναυτική βάση “Ευάγγελος Φλωράκης” μετά την εγκληματική αμέλεια και ανευθυνότητα των διάφορων εμπλεκομένων ανευθυνοϋπεύθυνων αυτού του κράτους, που είχε σαν αποτέλεσμα την δολοφονία των 13 αθώων συμπατριωτών μας και την οικονομική καταστροφή της οικονομίας του τόπου, δεν είναι αρκετές για να ανατρέψουν την καταστροφική πορεία που ακολουθήσαμε από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το κυπριακό κράτος νοσεί εκ βάθους και όποιος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πως οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια στην ολική καταστροφή κοιμάται ύπνο βαθύ !

Ούτε οι παραιτήσεις, ούτε η φραστική και χωρίς έργα ή πράξεις ανάληψη,(δήθεν), ευθύνης από οποιονδήποτε, μπορεί να διορθώσει την αρρωστημένη αυτή κατάσταση.

Δυστυχώς για τον τόπο, η νοοτροπία, ο τρόπος σκέψης και ο τρόπος αντίληψης και αντίδρασης στα γεγονότα, των εκάστοτε ασήμαντων και αχάπαρων κυβερνώντων, σε συνδιασμό με τις διάφορες ανίδεες κομματικές μαριονέτες- λειτουργούς της δημόσιας υπηρεσίας, δεν μπορεί να αλλάξει με ευχολόγια αλλά με λήψη πολύ δραστικών μέτρων, με άμεση κάθαρση και αποπομπή από την υπηρεσία του κάθε άσχετου, ανίδεου και ανεύθυνου χαραμοφάη του κόπου και του μόχθου του κυπριακού λαού.

Η ευθύνη για την κατάντια της πατρίδάς μας δεν βαραίνει μόνο αυτούς που ζεσταίνουν με τον κώλο τους τις καρέκλες των διάφορων κυβερνητικών γραφείων αλλά βαραίνει και όλους εμάς που τους ανεχόμαστε.

Αυτοί δεν πρόλαβαν και ουδέποτε θα προλάβουν γεγονότα.

Τα γεγονότα προλαμβαίνονται όταν στις θέσεις λήψης των αποφάσεων δεν υπάρχουν άτιμα και ανίδεα ασήμαντα κομματικά ανθρωπάκια αλλά άνθρωποι πατριώτες, σπουδαίοι και τίμιοι, που βάζουν πάνω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα την αγάπη προς την πατρίδα και έχουν μόρφωση, γνώση του αντικειμένου που χειρίζονται και διορατικότητα.

Τα κομματικά σκουλίκια, οι γλύφτες και οι οσφυοκάμπτες της εξουσίας ουδέποτε τα προλαμβαίνουν.

Μόνο τα ακολουθούν !

Η ασχετοσύνη και η ανευθυνότητα όλων αυτών των ασήμαντων που κατέχουν πολιτειακά αξιώματα και αδιαφορούν εγκληματικά σε βάρος του τόπου και του λαού για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στο κόμμα τους, θα φέρει τελικά την ολική καταστροφή του κράτους.

΄Οπως έφερε και την καταστροφή στο βασικό ηλεκτροπαραγωγό σταθμό του Βασιλικού στις 11 Ιουλίου 2011.

Λάρνακα,

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου