Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ


Ο τάφος του  Rudolf Hess έχει πλέον αφαιρεθεί σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τα  προσκυνήματα στη μικρή πόλη της Βαυαρίας, όπου θάφτηκε.
Τα οστά του έχουν αποτεφρωθεί και οι στάχτες σκορπίστηκαν σε μια ανώνυμη τοποθεσία στη θάλασσα.
Οι εργαζόμενοι εβγαλαν τα λείψανά του λίγο πριν την αυγή την Τετάρτη. Ο διαχειριστής του νεκροταφείου Ανδρέας Fabel, δήλωσε χθες: «Ο τάφος είναι τώρα άδειος. Τα οστά έχουν φύγει. "Η κίνηση αυτή έγινε δεκτή από τους συγγενείς του Hess και της εκκλησιαστικές αρχές πόλης .
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου