Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τo τραπεζικό δίκτυο και η «κρίση» της Ελλαδικής επαρχίας.

Federal Reserve Bank, Washington, DC, USA
Να ένας «ανεξάρτητος» επιχειρηματίας με μια δική του επιχείρηση ο οποίος «δεν έχει αφεντικά» πάνω από το κεφάλι του. Όταν τον ρωτήσετε «για ποιόν εργάζεσαι;» θα σας απαντήσει ότι για κανέναν, μόνο για τον εαυτό του. Αλλά αυτό είναι μόνο φαινομενικό. Αφεντικά υπάρχουν. Τα λεφτά που κερδίζει ο επιχειρηματίας τα φυλάει σε λογαριασμούς σε διάφορες τράπεζες. Γ’ αυτές τις τράπεζες ο επιχειρηματίας είναι απλός ο προμηθευτής του χρηματικού πλούτου – τίποτα παραπάνω. Αυτόν τον «ορυκτό πλούτο» οι τράπεζες διαχειρίζονται όπως θέλουν και κερδίζουν από αυτό. Δηλ. ο επιχειρηματίας εργάζεται όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τις τράπεζες.


Η τράπεζες αυτές, αναλόγως του είδους του συναλλάγματος, φυλάνε τα λεφτά στις ανάλογες τράπεζες. Π.χ. τα εθνικά νομίσματα τα έχουν στις κεντρικές τράπεζες της χώρας τους και τα δολάρια τα έχουν σε μια από τις Αμερικανικές – π.χ. στην City Bank.

Για το City Bank η μικρή τράπεζα αλλά και όλες οι κεντρικές «εθνικές» τράπεζες είναι απλός οι προμηθευτές του χρηματικού πλούτου – τίποτα παραπάνω. Δηλ. κερδίζει λεφτά από αυτούς. Το City Bank με την σειρά της έχει τα λεφτά της στο οργανισμό που ασχολείται με την έκδοση και τύπωμα του υπερνομίσματος, δηλ. του δολαρίου. Στην Αμερική αυτός ο οργανισμός είναι το λεγόμενο «Εθνικό Εφεδρικό Ταμείο/Τράπεζα» ( Federal Reserve Bank), μια τράπεζα στην οποία εκτός από την ονομασία/ταμπέλα για παραπλανητικούς λόγους τίποτα εθνικό δεν υπάρχει – είναι μια ιδιωτική τράπεζα που έχει πραγματικά αφεντικά, τα ανώτατα Εβραϊκά στρώματα*** τα οποία με την σειρά τους ελέγχονται από το μυστικιστικό ιουδαϊκό ιερατείο.


Με αποτέλεσμα ο μικρός επιχειρηματίας μιας χώρας στην ουσία είναι μέλος παγκόσμιου χρηματικού συστήματος, η οποία έχει αφεντικά στα διάφορα επίπεδά της. Και όλο αυτό το σύστημα ελέγχετε από τα ανώτατα αφεντικά. Θέλουν – θα έχουμε οικονομική κρίση, όπως έγιναν πολλές φορές στην Αμερική και σε όλον τον κόσμο. Θέλουν – θα υποστηρίζουν μια τράπεζα ή μια χώρα, δεν θέλουν – μπορούν να την καταστρέψουν. Να η πραγματική κατάσταση του «ανεξάρτητου» επιχειρηματία και των «εθνικών» οικονομιών στις μέρες μας.


ΓΕΝ.ΕΛ.


*** Για το πώς πολέμησαν οι Εβραίοι το Αμερικανικό κράτος για να κατακτήσουν το δικαίωμα έκδοσης του δολαρίου υπάρχει πλήθος βιβλιογραφίας στο i-net. Μπορούν να μελετηθούν επίσης οι βιογραφίες των Προέδρων της Αμερικής στα τέλη του 19-ου αιώνα με τις πληθώρα "ξαφνικές" αρρώστιες και "θανάτους" αλλά και εν ψυχρώ δολοφονίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου