Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΝ ΟΡΓΑΝΟΝ ή "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ"

Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ,ΕΚΡΙΝΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ή ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΗ ΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΟΝΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΕΚΟΥΣΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ,ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ Ή ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΠΟΥ Η ΤΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΙΣ,ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΕ ΦΡΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ,ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ,ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΤΟΤΕ <<ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ>> ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ,ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΑΙ-ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΝΕΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΦΡΙΧΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ

ΟΣΟ ΑΥΤΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.

ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ,ΟΙΚΤΡΗ,ΝΟΣΗΡΗ,ΚΑΙ ΥΠΟ ΣΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑ'Ι'ΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ <ΜΠΑΤΣΟΙ>.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΥ ΒΕΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ,ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΑΤΣΟΣ,ΜΠΑΣΚΙΝΑΣ Ή ΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ,ΚΥΡΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ 2011.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΟΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΦΡΩΣΥΝΗΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΡΕΛΑ-ΠΑΡΑΝΟΙΑ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΦΗΦΙΩΝ.

ΟΙ ΜΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΚΡΑΘΕΙ (ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΙΡΑ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΝΟΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΟΥΛΕΊΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ,ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ,ΚΑΘΕ 4 ΕΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΩΣ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.*ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ) ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ.

ΟΙ ΔΕ,ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ "ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ",ΤΑΖΟΥΝ ΠΩΣ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ "ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ".ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΥΠΙΣΤΟΙ (ΑΝΟΗΤΟΙ) ΑΜΝΟΙ,ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ,ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΙΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΟΙΠΟΝ,

ΠΟΣΟ "ΚΑΘΑΡΟ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ.ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ "ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΕΩΣ ΔΗΜ.ΤΑΞΕΩΣ,ΝΥΝ ΠΡΟ.ΠΟ.,ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣx2 ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ ΝΑ ΧΤΠΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ή ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑ'Ι'ΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ "ΥΠΟΥΡΓΟ".ΑΠΛΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Α'" ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ "ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΜΑΞΙ.

ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ "extra εισόδημα!" ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΒΙΛΛΑ,ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ (ΤΑ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ "μπατσόνια") ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΒΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ,ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΗ-ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥΣ.

*(ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΟΠΛΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ,ΤΟΣΟ "ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ".)

ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΙ "ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΣΕ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ(ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ,ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ.).

ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ "ΡΟΛΟ'Ι'",ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΤΕΛΟΣ,ΣΥΝΗΘΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ή ΠΡΟΣΑΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.

Ο ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ,ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΥΓΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ "ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟΝ" (ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ),ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΗΘΕΙΑ" "ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ" Ή "ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ".ΟΣΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ..

ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ,ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΛΥΣΑΛΑΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΡΑΝΟΣ,ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ "700ΕΥΡΩ" ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ,"ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ" (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ).

ΕΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙ,ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΝ,ΠΟΥ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ,ΑΚΟΜΗ "ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ",ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΘΕΜΕΛΗ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΔΡΑΣ,ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ (ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ) Η ΦΥΣΙΣ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.

μπάτσος,παράδειγμα προς αποφυγην.

Υ.Γ.

ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ,ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΕΦΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΑΙ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,

EΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΑΙ,ΦΑΣΙΣΤΑΙ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "Ελληνική Αστυνομία",

ΚΑΘΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΕΠΕΙ.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ "ΓΛΥΦΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΟΔΕΞΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΑΛΑΙΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" ΕΙΝΑΙ Ο (ΚΩΛΟ)ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Η ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ".

ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου