Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

ΑΡΝΙ ΠΑΣΣΙΗΝ Ο «ΚΥΡΙΟΣ».

ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑΣ, ΑΡΝΙ ΠΑΣΣΙΗΝ Ο «ΚΥΡΙΟΣ». ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΛΟΥΔΙΝ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΜΤ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΣ, ΤΟΣΟΟΟ ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΣ ΟΣΟ Ο ΔΟΥ ΧΡ.

98 ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ! 2000 ΤΟΝΟΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΞΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΔΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ».

11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2002 ΩΡΑ 4.20 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΧΑΛΙΛΑΟ ΦΛΩΡΑΚΗ, ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΜΠΗΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΑΝΑΝ.
ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΛΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗΣ.

11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΒΑΣΗ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΗΘΕΝ «ΚΥΠΡΙΑΚΗ» ΛΥΣΗ. ΤΟ ΑΝΑΝ ΕΠΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ. ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΥΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΙΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥ XΡΙΣΤΟΦΚΙΑΣ.

ΓΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΚΝΑ... ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΣ... ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΙΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΩΣΕΙ.


Keriniotiki Ixo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου