Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ


Η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες.
Εναντιωθείτε στη δικτατορία των τοκογλύφων και του σιωνισμού.

Κτυπήστε τα συμφέροντα τους με γενική ανυπακοή στο κράτος των δοσίλογων.
Η αρχαία Ελλάδα μας διδάσκει πως η πρωταρχική κατάσταση της αναδημιουργίας του κόσμου είναι το χάος.

Ο ελληνισμός κρατά στα χέρια του τη φλόγα του ΝΕΙΚΟΥΣ .
Έχει ιστορικό καθήκον να καταστρέψει τον κόσμο της τυραννίας , να δώσει τη δυνατότητα μέσα από την επιστροφή στην ιερή κατάσταση του χάους , να αναδημιουργηθεί ο κόσμος , να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Αν ο ελληνισμός χάσει αυτή την ευκαιρία σημαίνει πως είναι ιστορικά νεκρός.
Όταν όλα τα ψεύδη και τα κούφια είδωλα που κουρνιάζουν εντός τους καταρρεύσουν μέσα σε ένα απέραντο πεδίο ερειπίων και στάχτης , τότε ο Έλλην άνθρωπος θα επανέβρει την αρχέγονη βούληση της δημιουργίας που ο εξεβραισμένος υπόκοσμος απώθησε από τη ζωή.
Φλόγα του ΝΕΙΚΟΥΣ.
 Λυκάς Σταύρου

http://edikcyprus.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου