Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ για τον ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.

Δείτε πρώτα το παρακάτω βίντεο όπου οι Εβραίοι στρατιώτες δολοφονούν Παλαιστίνια με μπουλντόζα!

Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από την δολοφονία της Παλαιστίνιας Rachel Corrie από τον εγκληματικό Ισραηλινό στρατό κατοχής (Ισραηλινές Αμυντική Δύναμη – Israel Defense Force/IDF)
Στο εν λόγω βίντεο ακούγονται οι πραγματικοί διάλογοι μέσω ασυρμάτου από το cockpit της D-9 μπουλντόζας – μεταξύ του οδηγού και του πύργου παρατήρησης της όλης επιχείρησης…, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά “κτύπα ένα αντικείμενο” και “Νομίζω ότι το αντικείμενο κτυπήθηκε από την dobby (την μπουλντόζα D-9) και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.” Και ερωτάται ο οδηγός “Πώς είναι; Τον είδες;” και αποκρίνεται “Ναι το είδα, θεωρώ ότι είναι νεκρό!“ Μετά το βίντεο διαβάστε ΑΥΤΟ το κείμενο, το οποίο μπορεί να πείσει και τον πιό δύσπιστο, περί των προθέσεων και της δυνάμεως του διεθνούς ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, τυφλά όργανα του οποίου είναι όλοι όσοι μετέχουν στο κοινοβοουλευτικό σύστημα, στους διεθνείς οργανισμούς κ.λ.π. . ΟΛΟΙ λοιπόν στρατευμένοι και υποχείρια του περιούσιου λαού του Ισραήλ ...; ...;. ΟΛΟΙ πιόνια του σιωνιστικού κινήματος.


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΓΚΟΗΜ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου