Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

ΜΑΡΞ-ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ vs ΕΘΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ.ΜΑΡΞ:

• Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.

• Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.

• Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία

• Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου.

• Η Α’ Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά τέλος στις μεθοδεύσεις των βιομηχάνων και υποχρέωνε τα συνδικάτα να διώχνουν τους ξένους εργάτες πίσω στις χώρες τους με το πρώτο καράβι.

• Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών.
 ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ:

'Το κράτος δεν είναι πατρίδα. Είναι η αφαίρεση,ο μεταφυσικός,μυστικιστικός,νομικός μύθος της πατρίδας.

Οι προλετάριοι έχουν πατρίδα.

Οι λαϊκές μάζες όλων των χώρων αγαπούν βαθιά την πατρίδα τους.

Αυτή είναι μια φυσική,αληθινή αγάπη.

Ο πατριωτισμός του λαού δεν είναι ιδέα,αλλά γεγονός.

Ο πολιτικός πατριωτισμός,η αγάπη του κράτους είναι η εκφυλισμένη,μέσω απατηλής αφαιρέσεως έκφραση αυτής της αγάπης,προς όφελος της εκμεταλλεύτριας μειοψηφίας..

Η πατρίδα αντιπροσωπεύει το αδιαφιλονίκητο και ιερό δικαίωμα κάθε ανθρώπου,ομάδας ανθρώπων,ενώσεων,κοινοτήτων,περιοχών,να ζουν,να σκέφτονται,να θέλουν και να δρουν κατά τον τρόπο τους,που γεννήθηκε ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης ιστορικής εξέλιξης.

Υποκλίνομαι λοιπόν μπρος στην παράδοση και την ιστορία των λαών,γιατί είναι το αίμα και η σάρκα,η σκέψη και η θέληση καθ λαού.

Γι αυτό,ειλικρινά,είμαι ο πατριώτης όλων των καταπιεσμένων πατρίδων.

Είμαι πατριώτης και διεθνιστης ταυτοχρονα''

ΕΘΝΟΦΟΒΙΚΟΙ:
Ότι και να πούμε γι αυτούς θα είναι χάσιμο χρόνου.Έχουν αυτούς σαν σύμβολα-λάβαρα-ιδεολόγους και ούτε που δείχνουν να τους έχουν σε μεγάλη υπόληψη.Αν αυτό δεν είναι υποκρισία ιδεολογίας και τρόπου ζωής τι είναι?Οι λεγόμενοι ξενοφοβικοί,φασίστες, ρατσιστές πιο πολύ βγάζουν νόημα με αυτούς παρά αυτοί που τους καπηλεύονται.Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί οι 2 να καθόντουσαν να συζητήσουν και πολύ με τους υπάρχοντες αριστερό κουλτουριάρηδες.Άλλα θα σας έκαναν...http://antistasihellas.blogspot.com/2011/05/vs.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου