Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Ο Anders Behring Breivik και το μακελειό στην Νορβηγία: μια άλλη άποψη για τα γεγονότα.του Αλεξόπουλου Στέλιου.

«Νεοναζί» «εθνικιστής» και «ακραίος ρατσιστής» γράφουν τα πρωτοσέλιδα των καθεστωτικών εφημερίδων κάτω από την φωτογραφία του 32χρονου Νορβηγού Anders Behring Breivik ο οποίος κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία 96 ατόμων στο νησί Ουτόγια και την βομβιστική επίθεση στο Όσλο που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 7 ατόμων και τον τραυματισμό δεκάδων.

Είναι όμως τα πράγματα όπως μας τα παρουσιάζουν ή κάποιους τους βολεύει αυτή η οπτική γωνία ;

Παιδί χωρισμένων γονιών από την ηλικία του ενός έτους, εσωστρεφής και με έντονες διαταραχές προσωπικότητας. Οι γονείς του μέλη του αριστερού εργατικού κόμματος όπως και τα θύματα του. Ο ίδιος στην εφηβεία του είχε «κολλητό» φίλο έναν νεαρό Πακιστανό σύμφωνα με μαρτυρίες ενώ υπήρξε πρώην μέλος του κυβερνώντος κόμματος και συμπαθών - αν όχι κανονικό μέλος - των μασονικών στοών της Νορβηγίας. Στο διαδίκτυο δήλωνε υποστηρικτής του Ισραήλ, φανατικός αντιφασίστας και εχθρός του Ισλαμισμού.


Θαυμάζει όπως έχει ο ίδιος δηλώσει τον αντιναζί «σαμποτέρ» και «αντιστασιακό» Max Manus και τον γνωστό αλκοολικό πολιτικό και σφαγέα των Boers της Νοτίου Αφρικής Winston Churchill αλλά και τον «ευρωπαίο» αστό δεξιό πολιτικό Geert Wilders από την Ολλανδία ο οποίος και αυτός κατά τύχη είναι φανατικός φίλος του Ισραήλ και για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Χόμπι του ανάμεσα σε άλλα ο τζόγος και κυρίως το χρηματιστήριο (!) η αγαπημένη του ταινία είχε να κάνει με πρωταγωνιστές μπάτσους της Νέας Υόρκης ενώ του άρεσε να φωτογραφίζεται με την επίσημη στολή της Νορβηγικής μασονικής στοάς στον καθρέφτη.

Να σημειωθεί ότι την ώρα που εκτελούσε τα ανήλικα θύματα του παρουσιάστηκε στους ανυποψίαστους παρευρισκόμενους με τα διακριτικά της Νορβηγικής αστυνομίας και όχι με κάποια εθνικιστικά σύμβολα ή με στρατιωτικές παραλλαγές. Κλασσική περίπτωση ενός ανθρώπου που θέλει να κρύβει το «εγώ» του πίσω από στολές στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλοτε ενός μπάτσου και άλλοτε ενός μασόνου.

Σήμερα που το δικαστήριο αποφάσισε να διεξαχθεί η δίκη του ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να φορέσει κάποια στολή (μάλλον την μασονική να υποθέσω…) ενώ παράλληλα απαιτεί να βγάλει και διάγγελμα στους Νορβηγούς. Παραλήρημα ενός ανθρώπου που ενώ προσπαθεί να δείξει ότι είναι ένας «πατριώτης» και υπερασπιστής της «χριστιανικής» παράδοσης της Ευρώπης (!) δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα βιολογικό προϊόν της ίδιας της σύγχρονης νορβηγικής πολυφυλετικής δημοκρατίας και του καπιταλισμού.

Παράλληλα η βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Νορβηγικής πρωτεύουσας δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως όπως τι εκρηκτικά και ποια τεχνογνωσία χρησιμοποιήθηκαν κ.α. Εντύπωση προκαλεί τόσο η ευκολία του δράστη - ή των δραστών - να τοποθετήσει την βόμβα σε μια περιοχή με αυξημένη την επιτήρηση από κάμερες όσο και ο ελάχιστος χρόνος που χρειάστηκε για να βρεθεί στο νησί και να προχωρήσει στις δεκάδες δολοφονίες.

Βρέθηκε στο νησί ελάχιστα λεπτά μετά την εσπευσμένη αναχώρηση πρώην κορυφαίας Νορβηγίδας πολιτικού που παρευρέθηκε για ομιλίες εκεί (οι υπερβολικές συμπτώσεις συνεχίζονται συν το γεγονός ότι οι κρατιστές δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν γιατί στο νησί δεν υπήρχαν αστυνομικοί όπως σε παλαιότερες εκδηλώσεις !)

Ένα σημείο που δεν έχει προβάλλει κανείς είναι το γεγονός του οπλισμού του δράστη (ουδείς αναφέρει πόσα και ποια όπλα χρησιμοποίησε ακριβώς), πως μπόρεσε να έχει μαζί του τόσο μεγάλο φόρτο εφεδρικών πυρομαχικών και πως τα προώθησε στο νησί, αν είχε συνεργούς ή όχι και πως μπορεί ένας άνθρωπος χωρίς καμιά στρατιωτική εκπαίδευση να εκτελέσει δεκάδες ανθρώπους σε μια έκταση 100 στρεμμάτων γεμάτη δέντρα και θάμνους με τόση ηρεμία καθαρό μυαλό και τακτική σε ελάχιστη μάλιστα ώρα θυμίζοντας πληρωμένους επαγγελματίες δολοφόνους ή εκπαιδευμένους πράκτορες.

Οι δυνάμεις καταστολής της εν λόγω χώρας διαθέτουν τις πλέον ταχυκίνητες δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη σε ξηρά και κυρίως στην θάλασσα. Σκέψεις προκαλεί η δήλωση των Νορβηγών ότι το ένα και μοναδικό ελικόπτερο στη περιοχή είχε βλάβη την ημέρα εκείνη και ότι δεν έβρισκαν βάρκα να επιβιβαστούν οι ένοπλοι commandos την στιγμή που εκτός των δυνάμεων της αστυνομίας το Νορβηγικό πολεμικό ναυτικό διαθέτει επίλεκτους αμφίβιους καταδρομείς - σύνδεσμος εδώ - με μεγάλη πολεμική εμπειρία και έχει στην διάθεση του δεκάδες φουσκωτά και ταχυκίνητα πλοιάρια στην περιοχή του συμβάντος.

Η υπόθεση θυμίζει ανάλογες περιπτώσεις που και πάλι είχαν κατηγορηθεί εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές για δολοφονίες και αποδείχθηκε τελικά μετά από πολλά χρόνια ότι οι εκτελεστές τέτοιων πράξεων ήταν ή ψυχοπαθείς ή μασόνοι ή ισραηλινοί πράκτορες.

Είναι τυχαίο ότι από τις πρώτες χώρες αν όχι η πρώτη που έσπευσε να στείλει συλλυπητήριο τηλεγράφημα στους Νορβηγούς ήταν το Σιωνιστικό κράτος ;

Το μανιφέστο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ενώ βρίθει από αοριστολογίες εμπεριέχει ανάμεσα σε άλλα τα κλασσικά συνθήματα ενάντια στον Φασισμό τον Μαρξισμό και τον Ισλαμισμό ενώ παράλληλα έχει συγκεκριμένες «αντιναζιστικές» θέσεις και απόψεις.

Γράφει ο ίδιος:

“I consider myself to be an anti - racist, anti - fascist and anti -Nazi”


“Whenever someone asks if I am a national socialist I am deeply offended. If there is one historical figure and past Germanic leader I hate it is Adolf Hitler.
If I could travel in a time - machine to Berlin in 1933, I would be the first person to go with the purpose of killing him”

Είναι ξεκάθαρο για όσους δεν φορούν παρωπίδες. Ο δράστης είναι γέννημα θρέμμα της καπιταλιστικής φιλοσιωνιστικής νορβηγικής κοινωνίας. Οι πολυφυλετικές πολυπολιτισμικές χώρες έχουν μεγάλο αριθμό πολιτών με ψυχολογικές διαταραχές (1η σε αυτοκτονίες η Σουηδία) σε σχέση με άλλες που είναι εθνολογικά πιο «συμπαγείς» και φυσικά επιδεικνύουν τεράστιο αριθμό διαφυλετικών συγκρούσεων ανάμεσα στους πληθυσμούς.

Συμφέρει πολλούς και κυρίως τους Σιωνιστές το μακελειό στην Νορβηγία. Από την μια μεριά οι δημοκράτες και οι επαγγελματίες αντιφασίστες θα βρουν την ευκαιρία να επιτεθούν στον ανερχόμενο εθνικιστικό Νορβηγικό κίνημα προχωρώντας σε απαγόρευση οργανώσεων και καταστολή και από την άλλη όλοι όσοι πιστεύουν ότι η βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Όσλο είναι έργο Ισλαμιστών θα σπεύσουν να ενισχύσουν οργανώσεις που διακρίνονται καθόλου τυχαία για την φιλοισραηλινή τους πολιτική και τακτική. Οι θεωρίες για τα πετρέλαια και τον ρόλο της χώρας στην εξόρυξη υποθαλασσίου πλούτου είναι και αυτές τροφή για σκέψη.

Ακόμα όμως και αν είναι έργο Ισλαμιστών η βόμβα - ήδη την ανάληψη ευθύνης την έχει αναλάβει η οργάνωση Ansar al Jihad Alami ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ γεγονός που κρύβουν οι πάντες - και πάλι την ηθική ευθύνη την έχει η δημοκρατία και οι «αντιρατσιστές» στην Νορβηγία και το πολιτικό σύστημα εξουσίας τόσο για την αποδοχή και έγκριση αιτήσεων ασύλου χιλιάδων ατόμων από ασιατικές χώρες με βεβαρημένο ποινικό μητρώο και συγκεκριμένο θρησκευτικό υπόβαθρο στις χώρες τους (ουαχαμπιτισμός παρακλάδι του Ισλαμισμού και πάντα το μακρύ χέρι των φιλοσιωνιστών εμίρηδων στην Ευρώπη) αλλά και για την στρατιωτική συμμετοχή της χώρας σε όλες τις ενέργειες του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. που στρέφονται ενάντια σε έθνη που μάχονται τον Σιωνισμό και τον Αμερικανισμό.

Ο καπιταλισμός δημιούργησε «εβραϊκές» κοινωνίες με ελάχιστους συνεκτικούς δεσμούς ανάμεσα στα άτομα που τις αποτελούν, ο καθεστωτικός «αντιρατσισμός» προώθησε την αγελαία βία ανάμεσα σε εθνοτικές ομάδες που δεν μπορούν να συμβιώσουν στην ίδια χώρα με αποτέλεσμα την εξαθλίωση και την εκμετάλλευση όλων .

Τίποτα δεν θα αλλάξει στην Νορβηγία αν οι ντόπιοι Πατριώτες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές δεν πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους και δεν πετάξουν έξω από την χώρα τους με τις κλωτσιές τους πράκτορες των Αμερικανών τους ιμάμηδες της Σαουδικής Αραβίας τους Τέκτονες και τους Σιωνιστές.

Τα τυφλά χτυπήματα βίας απέναντι σε ανήλικους και τυχαίους περαστικούς είναι κύριο χαρακτηριστικό δράσης σιωνιστικών φιλοσιωνιστικών και καθεστωτικών οργανώσεων με παράδειγμα τις σφαγές λευκών από οπαδούς του τέκτονα Μαντέλα στην Νότια Αφρική (βόμβες σε σχολεία λευκών), τις επιθέσεις σε άοπλους πολίτες που διεξήγαγε η αγγλική φιλοσιωνιστική UVF στην Βόρεια Ιρλανδία, τις σφαγές των Παλαιστινίων από την σιωνιστική «Ιργκούν» και «Στερν» του Μενεχέμ Μπεγκίν και πολλές άλλες περιπτώσεις.

Ας συνεχίζουν να ουρλιάζουν τα παρακρατικά σκυλιά και τα απόβλητα των ΜΜΕ την αλήθεια εμείς την γνωρίζουμε όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να την κρύψουν πίσω από βαρύγδουμπους τίτλους και πομπώδεις ανακοινώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου