Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Δρέσδη, 13 και 14 Φεβρουαρίου 1945

13 και 14 Φεβρουαρίου 1945. Μετά από εντολές των παγκόσμιων επικυρίαρχων, των σιωνιστών, παρανοϊκός βομβαρδισμός της Δρέσδης από «Δημοκρατικές» Δυνάμεις με περισσότερα από 3900 τόνους βομβών. 300.000 χιλιάδες άμαχοι γκοήμ νεκροί, 72 σχολεία, 25000 χιλιάδες σπίτια, 22 νοσοκομεία, 18 καθεδρικοί ναοί κατεστραμμένα ολοσχερώς.

Δεν επιλέχθηκε από τους εβραίους τυχαία η Δρέσδη: είναι το πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο των Γερμανών γκοήμ. Είναι η καρδιά τους….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου