Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Οι πολύ κακές και ανανικές παρέες του Σαμαρά


Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της ΝΔ (διαβάστε αυτό : Αντωνάκης Σαμαράς - Το φίδι), μετά από πρόσκληση του α(υ)νανικού Νίκου Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της ΝΔ λοιπόν, φαίνεται ότι έχει πάρει τιςε αποφάσεις του. Μετά την ένταξη του Ανδρέα Ψυχάρη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και συνάμα συμπολίτευσης), υπόθεση που άφησε άφωνους όλους όσους πιστεύουν ακόμα στον Αντώνη Σαμαρά, ήρθε και η γνωστοποίηση του ταξιδιού στην Κύπρο, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη (στη φωτογραφία), για να πιστοποιήσουν το γεγονός ότι ο επικεφαλής της ΝΔ, έχει πάρει τις αποφάσεις του: αυτές είναι συμπόρευση με τη διαπλοκή και τον «διεθνή παράγοντα».

Την αναγγελία της επίσκεψης έκανε ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος-υπέρμαχο του σχεδίου Ανάν, του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης, (αυτός που φιγουράρει στην τηλεόραση με τις αυτάρες σαν λαγάνες), λέγοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η συνοδεία του θα φτάσουν στο νησί στις 19 Φεβρουαρίου. Φυσικά, το πρόγραμμα έχει και συνάντηση με τον ομογάλακτο του Νίκου Αναστασιάδη στον εθνομηδενισμό, Δημήτρη Χριστόφια. Τα προσωπεία πέφτουν και διαψεύδονται τα «παπαγαλάκια» της Συγγρού που μας έλεγαν τόσο καιρό για το πόσο κακές είναι οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Τελικά, από «τούμπες» και στροφές 180 μοιρών, καλά τα πάνε στη ΝΔ. Μόνο που «μπερδεύουν» πολύ, πάρα πολύ, τον κόσμο. Καλό θα είναι λοιπόν, όσοι βαρέθηκαν να «μπερδεύονται» και να διαψεύδονται, να εγκαταλείψουν τα μαντριά του δικομματισμού. Αν μη τι άλλο, θα μπορούν μετά να αναπνέουν καθαρό οξυγόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου