Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

«Mε τον λαό ενάντια στις γραβάτες»

Για πολλοστή φορά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κατέβηκαν στους δρόμους και αμφισβήτησαν το κατοχικό καθεστώς του Παπαδήμου και των τραπεζιτών της σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρόλο τις προβοκάτσιες του κράτους και του παρακράτους, την βάρβαρη καταστολή των ένστολων σκυλιών του καθεστώτος και τις συνεχείς επιθέσεις, χιλιάδες συμπατριώτες μας αγνόησαν τις όποιες διαφορές τους και ενώθηκαν απέναντι στον εχθρό.

Στην πρώτη γραμμή της μάχης για πολλοστή φορά αυτόνομοι και ανένταχτοι σύντροφοι και συντρόφισσες έδωσαν το παρών και πάλεψαν λυσσαλέα ενάντια στους γενίτσαρους της αστικής δημοκρατίας.

Τίποτα δεν τέλειωσε, τώρα όλα αρχίζουν …Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου