Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η παράνομη μετανάστευση τριτοκοσμικών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αναβαθμίζεται σε “νόμιμη”. Εκατοντάδες “γάμοι” ανάμεσα σε Πακιστανούς και Νιγηριανούς λαθρομετανάστες και σε γύφτισσες Ελληνικής και Βουλγαρικής υπηκοότητος, στους δήμους ολόκληρης της χώρας.

Έχουμε επανειλημμένα στις δραστηριότητες της μαφίας των αθίγγανων Βουλγαρικής υπηκοότητος, που βρήκαν ελεύθερη διέλευση να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και στην Ελλάδα ανταγωνιζόμενοι τους Ελληνικής υπηκοότητος φυλετικούς συγγενείς τους. Εκτός από την δραστηριότητα της κλοπής χαλκού και σιδήρου από υποδομές όπως το δίκτυο της ΔΕΗ και του ΟΣΕ, δίκτυα αρδεύσεως , εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιομηχανίες κ.λ.π. και τις συνήθεις δραστηριότητες της εμπορίας ναρκωτικών και των διαρρήξεων σε κατοικίες, το τελευταίο διάστημα ανέπτυξαν ως μια από τις κυριότερες δραστηριότητές τους και την βιομηχανία των εικονικών γάμων.

Σε παλαιότερο δημοσίευμα που μπορείτε να δείτε εδώ είχαμε αναφερθεί σε δεκάδες γάμους Νηγηριανών με αθίγγανους στην Αθήνα. Παρόμοιες δραστηριότητες υπάρχουν σε όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας. Η είδηση που δημοσιεύουμε σήμερα προέρχεται από το Ηράκλειο Κρήτης και την τοπική εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”.

“Χρυσές δουλειές” φέρεται ότι κάνει κύκλωμα που προμηθεύει με πλαστά πιστοποιητικά αλλοδαπούς από τρίτες χώρες –κυρίως Πακιστανούς-με σκοπό την τέλεση εικονικών γάμων σε δημαρχεία προκειμένου να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, πρόκειται για “βιομηχανία” που έχει στηθεί σε βάρος οικονομικών μεταναστών, οι οποίοι έναντι αδράς αμοιβής εξασφαλίζουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά που θα τους δώσουν το …εισητήριο της νόμιμης παραμονής τους στην χώρα.

Είναι ενδεικτικό ότι στο Δήμο Ηρακλείου έχει σημάνει συναγερμός μετά τα αλλεπάλληλα “κρούσματα” αιτήσεων που κατατέθηκαν για την τέλεση πολιτικών γάμων από οικονομικούς μετανάστες. Το περίεργο στην υπόθεση ήταν η …σταθερότητα που παρουσιαζόταν στις εθνικότητες των μελλόνυμφων.

Οι υποψήφιοι γαμπροί ήταν από το Πακιστάν, ενώ οι νύφες από την Βουλγαρία.


Ο μεγάλος αριθμός των αιτήσεων σε συνδυασμό με το “δίδυμο” των εμπλεκόμενων εθνικοτήτων κίνησε τις υποψίες των αρμόδιων υπαλλήλων που έκριναν σκόπιμο να διερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση, αντιλαμβανόμενοι ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι κανένα από τα πιστοποιητικά που είχαν κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, δεν είχε επικυρωθεί από το υπουργείο Εξωτερικών, όπως προβλέπεται.

Μάλιστα σε μία τελευταία περίπτωση κατάθεσης των απαραίτητων πιστοποιητικών στο γραφείο πολιτικών γάμων, ο ενδιαφερόμενος Πακιστανός αιφνιδιάστηκε όταν ερωτήθηκε πόσα αδέρφια έχει η μέλουσα μνηστή του. Ο αλλοδαπός τα έχασε και δεν ήξερε τι να απαντήσει. Έκτοτε πάγια γραμμή του δήμου Ηρακλείου είναι να εξετάζεται με σχολαστικότητα κάθε έγγραφο που θα προσκομίζεται ώστε να μπει “φραγμός” σε αυτήν την κατάσταση.

Επειδή η Βουλγαρία είναι κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτομάτως δίνεται η δυνατότητα στον σύζυγο να κάνει τα χαρτιά του ως Ευρωπαίος πολίτης.

Εδώ και μήνες στις “πιάτσες” του Ηρακλείου είχε κυκλοφορήσει ευρέως ότι Πακιστανοί αναζητούν έναντι οικονομικού ανταλλάγματος υποψήφιες νύφες για την τέλεση γάμων-μαϊμού. Ενδεικτικά Πακιστανός μετανάστης ανέφερε στην “Π” ότι θα πλήρωνε 1500 ευρώ την “νύφη” ενώ περίπου άλλα τόσα θα του κόστιζαν τα πιστοποιητικά.

Το πρόβλημα πάντως φέρεται να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και σε δήμους της ενδοχώρας, οι οποίοι θα πρέπει να είναι πιο αυστηροί στον έλεγχο των πιστοποιητικών.

To πρόβλημα βεβαίως δεν είναι “το αν θα έχουν επικυρωθεί τα έγγραφα των Πακιστανών από το Υπουργείο Εξωτερικών” όπως αναφέρει η εφημερίδα και οι Δημοτικές και κρατικές αρχές… Το κύκλωμα μέχρι στιγμής δεν είχε μπει καν στην παραπάνω διαδικασία απλώς και μόνο για να επισπεύσει τις διαδικασίες εκδόσεως άδειας παραμονής και ελεύθερης διελεύσεως σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και να αποφύγει να καταβάλλει το κόστος από κάποια παράβολα που χρειαζόνταν για την έκδοση των πιστοποιητικών, εκμεταλλευόμενοι την πλήρη απουσία και αδιαφορία του “Ελληνικού” κράτους… Το πρόβλημα είναι ότι οποιοσδήποτε τριτοκοσμικός - ακολουθώντας μια διαδικασία που θεωρείται απο τις κρατικές και Ευρωπαϊκές αρχές ως απολύτως “νόμιμη”- έχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσει ισόβια άδεια παραμονής στο Ελληνικό έδαφος και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης, απλώς και μόνο συνάπτοντας πολιτικό γάμο σε οποιοδήποτε Δημαρχείο… Αρκεί να καταβάλει την αμοιβή της “νύφης” (που βρίσκεται σήμερα περίπου στα 1500 Ευρώ όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα), και 1500 ακόμη Ευρώ που κοστίζουν για να εκδοθούν τα νόμιμα πιστοποιητικά…

Μια νέα φουρνιά τριτοκοσμικών εποίκων από κάθε χώρα της Αφρικής και της Ασίας δημιουργείται πλέον στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δεν θα εμφανίζονται πλέον ως “λαθρομετανάστες”, αλλά ως “οικογενειάρχες” που θα διαθέτουν ισόβια άδεια παραμονής και διελέυσεως σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης επιθυμούν… Μόνο που οι περισσότεροι δεν θα θυμούνται ούτε πως ονομάζεται η …”σύζυγός” τους.

http://www.armahellas.com/?p=4659

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου