Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Το Σύστημα γέννησε νέο κόμμα: Ανεξάρτητοι ‘Ελληνες

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία πάντα έχει τις λύσεις και φροντίζει τους υπηκόους του. Αρπάξτε γκοήμ μπόλικες «δημοκρατίες»,  «αντιμνημόνια», «αποζημιώσεις» «ελπίδες»  κλπ. Άλλωστε το αξίζετε…..
Σιωπή για την γενοκτονία που συντελείτε με την ανεξέλεγκτη λαθροεισβολή και την υπογεννητικότητα. Αυτά για τους «πατριώτες» δεν έχουν σημασία. Δείτε εδώ την διακήρυξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου